REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
28.7° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Adrian Ilie, băut la volan! „Cobra” s-a ales cu dosar penal!

Adrian Ilie, băut la volan! „Cobra” s-a ales cu dosar penal!

Virgil STOIAN 23 iulie 2023 | 11:22 2376

Adrian Ilie, fostul mare vârf al Valenciei, conducea beat și a fost oprit de polițiști pe strada Daniel Danielopolu. „Cobrei” i s-ar fi întocmit deja un dosar penal. Adrian Ilie a fost prins cu alcoolemie de 0,85 la mie.

Adrian Ilie, baut la volan! „Cobra” s-a ales cu dosar penal!

Adrian Ilie a fost prins beat la volan în apropierea parcului Herăstrău, pe strada Daniel Danielopolu. Potrivit celor de la Gândul, polițiștii l-au pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 0,85 la mie.

Oamenii legii l-au luat pe atacantul Valenciei și l-au dus la Institutul de Medicină Legală, însă „Cobra” a refuzat prelevarea de probe biologice. Prin urmare, Adi Ilie s-ar fi ales cu un dosar penal. În cazul în care va fi găsit vinovat, fostul vârf al Stelei ar putea să ajungă în spatele gratiilor.

Șoferii cu o alcoolemie de peste 0,80g/l în sânge (echivalentul unei concentrații de 0,40mg/l în aerul expirat), aflați la volan, riscă „închisoare de la unu la 5 ani sau amendă penală”.

55 de selecții și 13 goluri a adunat Adi Ilie în tricoul echipei naționale a României, potrivit prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce nu intelegi ma,asha sunt majoritatea fotbalistilor sau fosti fotbalisti,niste derbedei increzutzi cu bani si minte putzina.
0
0
Eu nu inteleg de ce nu apeleaza la un TAXi, la un prieten si prefera sa - si riste libertatea sau sa accidenteze pe cineva ? Se face si de ras ...
2
0
Luat carnetul pe 2 ani, si confiscata masina, asta daca n-a facut accident.
2
0
Dati exemplu cu ei bagatii la zdup sa vezi ce se linistesc si ceilalti. Sunt multi amatori sa traiasca din infractiuni si crime
3
3
Eu sunt tot timpul rupt de beat fara permis și mi se rupi atât timp cât oierul Becali este sponsorul poliției Ro.De ce nu voi avea dosare penale niciodata
4
2
Hai mai lasatio ma cu puscarie pentru ca esti prins baut la volan,pai puscarie nu au facut nici shoferi aia care au omorat oameni pe trecerea de pietoni,pe trotuar sau care au intrat pe contrasens,legi facute de p****i pentru p****i,normal era permisul suspendat un an de zile dupa care sa faca scoala din nou si sa vina cu acordul medicului neurolog ca este apt sa conduca o masina din nou si o amenda echivalenta cu 5000 de euro,daca era asha se gandeau tozi betivi de doua ori inainte sa se suie la volan.
10
3
Niște alcoolisti boschetari,și El.. și Sabin Ilie...și Dennis Șerban....și Carabas Stelian..etc....beau și se urca la volan..toți trebuie lasati fără permise de conducere
10
4
Adi ilie baga meserie
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712