REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Adrian Minune, internat de urgență la spital. „M-am înverzit, m-am îngălbenit”

Adrian Minune, internat de urgență la spital. „M-am înverzit, m-am îngălbenit”

Valentina CAMARA 1 aprilie 2023 | 00:00 908

Adrian Minune a ajuns de urgență la spital și se află sub observația medicilor. Doctorii i-au făcut o serie de teste și de analize, iar manelistul așteaptă diagnosticul. Toată familia este alături de el.

Adrian Minune, internat de urgenta la spital. „M-am inverzit, m-am ingalbenit”

Adrian Minune s-a simțit rău și a fost internat la spitalul Ponderas. Toată familia a venit cu el,dar medicii încă nu i-au oferit un diagnostic. Manelistul așteaptă rezultatele testelor și ale analizelor. Apropiații nu exclud nici posibilitatea de a avea Covid, iar asta să-i fi declanșat o serie de reacții adverse.

În vara anului trecut, ginerele lui Adrian Minune, Bogdan, a ajuns de urgență la spital, unde a fost și operat. Soțul lui Karmen Minune avea pietre la fiere și a fost nevoit să se opereze.

Adi Minune, un bunic fericit

De curând, fiica lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, a povestit cum a reacționat manelistul când a aflat că urmează să fie bunic pentru a doua oară. Aceasta va naște o fetiță și a declarat că tatăl el a fost șocat când a auzit că va mai avea o nepoată.

„I-am zis mamei ‘Ține și tu testul ăsta’, la care ea ‘Ce?’ S-a uitat și a zis că o păcălesc, că e copilul lui Karmen. Ce sens avea să zică treaba asta, am rămas așa… Pe bune? Serios? Le-am jurat că e al meu. Nu m-au crezut din prima. Ei sunt obișnuiți ca eu să fiu copilul ăla nebun, rebela familiei. Eu plec când vreau, vin când vreau, eu fac ce vreau. Fiind copilul mijlociu… Adi e cel mai răsfățat, pentru că e cel mai mic. Karmen e cea mai mare, înainte era ea prima, pe ea o ducem, ei îi facem. Acum ea e doamna familiei, copil, Sofi, primul nepot. Ei erau obișnuiți cu mine cu plecările, petrecerile, altceva.

Îți dai seama, când au văzut testul nu m-au crezut pe bune. Eram toți în aceeași casă. Eu așa am aflat, am avut pur și simplu o presimțire ciudată. Nu am văzut niciun fel de semn, nici fizic, nici pofte, nici greață, doar presimțirea.

Am fost, am luat testul și a fost să fie. Pur și simplu a fost o chestie de moment. Am văzut două linii, m-am înverzit, m-am îngălbenit. Toată familia mea era în casă când am aflat și a trebuit să le spun, nu am putut să țin secret”, a declarat Adriana Simionescu, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303