REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Adrian Mititelu a ajuns la DNA: denunțuri explozive împotriva 'rețelei' lui Florian Coldea

Adrian Mititelu a ajuns la DNA: denunțuri explozive împotriva 'rețelei' lui Florian Coldea

Virgil STOIAN 3 iunie 2024 | 10:57 2824

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a ajuns la DNA, acolo unde vrea să depună denunțuri împotriva rețelei conduse de Florian Coldea. Adrian Mititelu susține că el a fost ”băgat la pușcărie” de către această rețea și arată că, prin intermediul avocatului Doru Trăilă, se asigura legătura generalilor SRI cu Federația Română de Fotbal.

Adrian Mititelu a ajuns la DNA: denunturi explozive impotriva 'retelei' lui Florian Coldea

Adrian Mititelu, patronul echipei de fotbal FCU Craiova, a ajuns astăzi la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a depune denunțuri împotriva unei rețele despre care susține că este condusă de fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), Florian Coldea. Mititelu acuză că a fost „băgat la pușcărie” de către această rețea și aduce în atenție legăturile dintre generalii SRI și Federația Română de Fotbal (FRF).
 

„Am fost victima acestor abuzuri și am depus acte că acest mod a funcționat și în cazul meu, Trăilă a cumpărat sentința, mi-a furat clubul de fotbal, m-au băgat la închisoare, el cu această mafie din justiție au plătit FRF pentru a cumpăra sentințe, 10 mil. de euro pentru a câștiga sentințele în apel. Mi s-a furat clubul, eu am făcut închisoare, am fost la DNA ani la rând, m-au pus să fac flagrant lui Rotaru și DNA nu a mai venit. Cine era la conducere? Kovesi, zeița care făcea justiție pentru cine voia dânsa. I-am deranjat și mi-au dat condamnare, deși m-au amenințat înainte că dacă nu mă potolesc mă bagă la pușcărie. S-au ținut de cuvânt. Ăsta e DNA al lui Kovesi, mi-a zis un procuror că n-am nicio șansă, că mafia e prea mare. Și am depus documente care arată că au fost cumpărate”, a spus Adrian Mititelu, luni, la DNA.

Întrebat dacă știe să se fi aplicat și pentru alte persoane din fotbal asemenea metode, acesta a spus: „Păi Gică Popescu, mi-a zis Burleanu cu două luni înainte de a fi dată pronunțarea lui Gică, el mi-a zis că Popescu va fi condamnat cu executare, deși plătise prejudiciul și se aștepta la suspendare. Burleanu știa că va fi condamnat cu executare. Statul Paralel controlează Federația, au pus mâna pe ea!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice, esti idiuoot. Mare.
0
0
la realitatea tv mititelu i-a acuzat dur pe sandu, dragomir si ponta ca au facut si ei parte din statul paralel si ponta ar fi chiar un mare entuziast al statului paralel mai mare decat basescu iar sandu si dragomir ar fi niste hoti ordinari si borfasi in timp ce moderatorul incerca sa-l opreasca iar mititelu spunea ca are dovezi
13
1
Să dea dzeu sa ți se facă și ție un dosar penal sa înfunzi câțiva ani pușcăria și atunci îți vei da seama cat de dobitoc ai fost când ai comentat aici.Si daca nu ai argumente cum ajungi in fata procurorilor cap de guma?.
4
2
Acum se pot trezi toti penalii sa spună ca au fost bagati nevinovați în pușcărie și sa ceara banii furați înapoi.Numai în r*mânia se poate asa ceva!!!
8
4
Este impotenta nu poate aresta un borfaș penal.
11
0
Nu va păți nimic jav.a de Coldea. Să îi i-au tot neamul in pu.ă!
16
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016