REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
22.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Adrian Năstase, prezent la Muzeul de Artă Constanța

Adrian Năstase, prezent la Muzeul de Artă Constanța

Replica API 14 septembrie 2022 | 14:59 2387

Inaugurarea expoziţiei-document “Nicolae Titulescu – lider al diplomaţiei româneşti şi europene.”, la Muzeul de Artă Constanța. La eveniment a participat și fostul diplomat Adrian Năstase.

Expoziţia de la Constanța a fost urmată de conferinţa “Actualitatea lui Titulescu”, susţinută de profesor universtar doctor Adrian Năstase, Preşedintele Fundaţiei Europene Titulescu. Alături de documente și fotografii de epocă originale, în expoziţie se regăsesc și obiecte personale care au aparținut marelui diplomat, neexpuse public niciodată până acum. Expoziția va putea fi vizitată la Muzeul de Artă Constanţa, în perioada 13 septembrie-10 octombrie 2022, marţi-duminică, între orele 09.00-17.00.

Cristina Dumitrache, deputat PSD, a participat și ea la evenimentul desfășurat marți, 13 septembrie.

”Expoziția este un omagiu biografic cu privire la viața, activitatea diplomatică și cariera politică a lui Nicolae Titulescu și cuprinde documente și fotografii originale precum și obiecte personale care au aparținut marelui diplomat.

M-a bucurat prezența prof.univ dr Adrian Năstase, Președintele Fundației Europene Titulescu care a ținut o conferință despre remarcabilul om politic și rolul esențial pe care l-a avut pe scena politicii internaționale.

„Viaţa mea a fost o luptă continuă în scopul de a croi pentru România un loc în viaţa lumii, apărându-i, totodată, interesele naţionale” spunea Nicolae Titulescu.

Acum este datoria noastră să îi cinstim memoria și să nu uităm niciodată să ne amintim rolul cheie pe care l-a jucat în istoria României și în diplomația internațională„, a spus Cristina Dumitrache.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfasul.. o face pe patriotul
0
0
Iar da din coate pentru a iesi in fata? Nu i-ar sta mai bine acasa, in fata televizorului? Si nu in fata camerelor de filmat? La statutul sau actual, i s-ar preta mai multa discretie, chiar un anonimat partial, daca nu total. Nu mai are credibilitate. In ochii oamenilor, nu mai are coloana vertebrala. Nu mai impresioneaza pe nimeni cu nimic!
1
0
Doi poponari sarbosi Bombo si Teo fac hora popilor la Muzeul de arta Dar ce traba are bolsevicul Bombo cu marela Titulescu?
0
0
replica,faceti o rubrica," aflam de la pirnaiasi" ,unde sa vedem cugetarile lui nastase,manivela,mazare si alti borfasi.mergeti in primaria cta sau oricare primarie,e plin de astia!
1
0
nastase,ai ciiordit ceva de acolo?macar sapun,hirtie igienica,sa nu pleci cu mina goala. Mai iti aduci aminte cind tumsi mazare declarati ca fara un milion spaga,euro,nic nu te daimjos din pat?noi ne aducem!
2
0
Nastase hotul hotilor. Ne-a vandut tara pentru 10 milioane de dolari shpaga Petrom OMV Sa ii dam pistolul sa se impuste in gat dar de data asta sa si nimereasca ! Fi-me-ar scarba !!!
1
0
se vad in imagini numai scursuri iar fostul diplomat este fostul puscarias !!!
2
0
Mai lipsea tusica Tamara ca in rest a fost tot familionu. Hotzu, popa prostu si tanara goe parlamentara lu' tati ...
0
0
Puscariasul asta s-a plictisit sa-si numere ouale si a scos capu in lume ?
0
0
Infractorii trebuie sa stea la puscarie. Cand recuperati banii de la hoti?
2
0
a venit la Teo ot maciuca
1
0
atentie la buzunare,pirnaiasul a invatat meserie!!!
0
0
Iar a scos capul acest hot, pirnaias recidivist. Cit o sa mai toleram asa ceva.
1
1
Dumitrache, deputatul fantoma
1
0
E o arta sa te impusti singur in gat de la un centimetru si doar sa te julesti.
1
0
Vernisajul marilor gunoaie!!!!! Super a fost! La sfarsit s a servit coliva , au impartit pentru Romania , a facut 32 de ani!
0
0
ce cauta Pirnaiasul?????????
0
0
dumitrache habarnista si nastase ,probabil cel mai p***t tragator cu pusca.Pe cand la un muzeu al figurilor de ceara..mamy lor.Pesedepenele aceeasi idiotenie...
0
0
Dumitrache are potential.
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513