REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Adrian Năstase vrea capul unui celebru polițist: ‘Îi voi cere ministrului de Interne...’

Adrian Năstase vrea capul unui celebru polițist: ‘Îi voi cere ministrului de Interne...’

Mirela PASCAL 1 octombrie 2023 | 00:00 7441

Fost premier al României, Adrian Năstase a anunțat că îi va cere ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să declanșeze o anchetă internă asupra unui celebru polițist. Este vorba despre Valer Kovacs, același care a acuzat că pe timp de pandemie a fost dictat de la vârful MAI un plan de amenzi. Năstase a pornit războiul cu polițistul după ce acesta din urmă a acuzat că elevii de la Școala de Poliție Câmpina au fost puși să lucreze la via pe care Năstase ar fi deținut-o la Tohani.

Adrian Nastase vrea capul unui celebru politist: ‘ii voi cere ministrului de Interne...’Adrian Năstase

”În ceea ce-l privește pe polițistul Kovacs, îi acord 10 zile (pana in 5 octombrie) să producă documentele din care să rezulte că eu am avut o podgorie, o vie – proprietate la Tohani in perioada in care eram premier (2000-2004) si să justifice astfel. povestea pe care a introdus-o pe internet. Dacă nu, in masura in care este inca in MAI, îi voi cere ministrului de Interne să declanșeze o ancheta disciplinară”, spune Năstase.

Năstase: „Politistul Kovacs Valer – un mincinos din categoria AUR

Iată ce acuzații face Adrian Năstase pe blogul său. ”Într-un mesaj postat pe facebook  către ” căpitanul” George Simion, polițistul Kovacs Valer mă ‘denunță’ pentru o experiență a sa de acum 20 de ani pe când se afla la Școala de poliție din Câmpina. În esență, polițistul îi raportează „căpitanului” că în perioada în care eram prim-ministru, as fi dat un telefon la școala de ofițeri din Câmpina iar, ca urmare, elevii au fost strânși în careu și trimiși să lucreze, „ca slugi” la via pe care eu aș fi avut-o la Tohani. Nu știu dacă a dat cineva vreun telefon, eu în niciun caz nu. Nici nu stiu știu dacă au fost trimiși atunci elevii la cules de struguri. Singura chestiune care îl transformă pe polițistul Kovacs într- un mincinos ordinar este faptul că, în niciun caz, în perioada în care eram prim-ministru, eu nu am avut o vie/podgorie la Tohani sau în altă parte. Deci întreaga poveste este mincinoasă . Pe de alta parte, este adevărat, nu știu daca simpatizantul sau membrul AUR – polițist Kovacs Valer a participat sau nu la Școala de vară a ‘cămășilor albe’, organizată de AUR și dorește, poate, să acopere scandalul legat de acel viol în grup asupra unei simpatizante AUR minore, mutând discuția pe o chestiune „spectaculoasa” din urma cu 20 de ani. Mi-e clar însă ca el face parte din acea faună de indivizi care, după 2004, au lansat nenumărate minciuni în legătura cu mine, privind faptul că aș fi avut zeci de proprietăți în Transilvania, în Deltă, – castele, yahturi, farmacii, acțiuni sau depozite bancare în paradisuri fiscale.

Adrian Nastase vrea capul unui celebru politist: ‘ii voi cere ministrului de Interne...’Valer Kovacs

Aceste legende au dispărut in mare parte după perioada, de aproximativ 10 ani, în care procurorii DNA au cercetat averea mea „descoperind”, în final, căciulițe și afișe electorale pentru partid și contravaloarea unor reparații la casa unui prieten. Puteam să nu comentez aceste minciuni așa cum nu am comentat multe altele. Problema de fond este însă că, pe baza unor astfel de minciuni, se dezvoltă o viermuială de indivizi in zonele mlăștinoase ale societății, adunați de unele eminente cenușii din tara sau din starinatate, în formula „cămășilor albe” așa cum erau în perioada interbelică „cămășile negre’, „cămășile brune”, „cămășile verzi”. Am vrut să atrag atenția asupra incitării la violență și a formelor de violență efectiva pe care le-a dezvoltat în ultima vreme Mișcarea AUR, de fapt, liderii săi. Mi s-a părut interesant răspunsul pe care mi l-a adresat George Simion la analiza pe care am făcut-o anterior, argumentul său principal fiind acela că eu eram supranumit Bombonel si, de aceea nu am dreptate. Cam pueril…. Probabil că avea în vedere faptul că în timpul cat eram prim-ministru eram blajin, răbdător, calm, generos, deși multi au avut o altă părere. Pe fond, partidele de la guvernare ar trebui să înțeleagă, in opinia mea, riscul alunecării României spre zone cu nostalgie legionara și să ia măsuri în consecință în perspectiva alegerilor care vor urma. În ceea ce-l privește pe polițistul Kovacs, îi acord 10 zile (până in 5 octombrie) să producă documentele din care să rezulte că eu am avut o podgorie, o vie – proprietate la Tohani in perioada în care eram premier (2000-2004) si să justifice astfel. Povestea pe care a introdus-o pe internet. Dacă nu, în măsura in care este încă in MAI, îi voi cere ministrului de Interne să declanșeze o ancheta disciplinară”, a spus Adrian Năstase .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nastase rama e ce a fost. O figura istorica rusinoasa pentru aceasta tara... pentru toti politicienii... in istorie poti ramane in 2 feluri. Bun sau rau. Nastase face parte din a doua categorie. Restul sunt comentarii de prisos. El are stampila pusa. Clasat.
6
0
Cei care ati tastat rosu sunteti fostii,sau actualii HOTI.SICTIR.
9
5
Bombo- gay - Burberry False Flag ( sanchi impuscat in gat fara lacrimi si gemete de placere ca nor'sa)Nu isi poate justifica nici macar un sfert din ce are.Nu te uita lumea bombo daca vrei eu te si ard in rozeta sa iti arat ca te domin
13
3
Ești un no name,dejectie umană,tu faci umbră pământului,ești degeaba
18
6
Hotzia,tupeul si nesimtirea la romani are un nume Adrian Nastase.
21
8
dar ouale nu i le vrei? tu vorbesti infractorule, tu care ai tradat si jefuit tara? nastase testicole groase, tu trebuie sa fii linsat cu pietre in piata publica pentru genocid
29
8
Sa pupați in poola politia Ro,putorile ordinare bara bara cu proxenetii și interlopii.
13
13
Bombonel trebuia să ai averea confiscată Din banii de la stat nu aveai cum să fi bogat Când n-ai ce face te bagi ca bikinii in b**i
31
6
Mai Hotule dar pe tine cine te ia ca ai vandut Romania,Nenorocitule Tupeist si Escroc.
30
5
figurantul sinucigas ratat si o vrea o m**e....
27
5
nu stiu la ce mai foloseste, reabilitarea primului miliardar la tarii, dupa cum spunea presa, la timpul acela.
30
5
Viermele ăsta a vîndut o țară și n-a mai pățit nimic ... Se simte jignit?!?!?! Javra a umilit un popor întreg și nu l-a mai dat nimeni în judecată ...
52
8
Si totusi, Adrian Nastase ramane, incontestabil, cel mai mare hot si spagar al tuturor timpurilor de pe teritoriul patriei noastre. Ar fi de bun simt sa se retraga in uitare. A facut mare paguba tarii.
57
8
Deci un puscarias cere ministrului de interne . Sa-l anunte cineva pe Bombonel ca e un ddobitoc .
53
7
Aloooooo, Bombonel cine ești tu să-i ceri ministrului așa ceva ?! Soluția e tribunalul, nu ministrul de interne. Dacă apelăm și noi la Predoiu, ne rezolvă ? Încă te crezi buricul pământului ?
59
8
Incepe iar inchiziția bomboneilor transbucali
40
7
Serios d-le Năstase? Ești e tren de vocal când te consideri, din ou ctul tău de vedere, nevinovat și nici mai mult nici mai puțin ce-ți capul unui polițist. Noi, cei care am asistat la episodul tău cu mătușa Tamara, episod în urma căruia ai făcut o scurta excsoada după gratii, la confort sporit, relaxare, confort condiții de scriere, a lui cap trebuiea sa l cerem? Apoi, cu ce sunt mai presus odraslele tale fata de restul copiilor care invata excelent și nu sunt fii de politruci? ", și au acces pe posturi în care nu exista concurs și se procedează la numiri? Putina decenta nu strică și apoi adevărurile dor și nu pot fi uitate, și au pus pecetea și acolo vor rămâne, idfirerent cât de vocal vreți sa păreți.
53
9

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166