REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.6° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
22.6° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

Adrian Petre, titular în Cupa Italiei! Cagliari, cu Răzvan Marin doar rezervă, s-a calificat în optimile competiției

Adrian Petre, titular în Cupa Italiei! Cagliari, cu Răzvan Marin doar rezervă, s-a calificat în optimile competiției

Replica API 27 noiembrie 2020 | 23:59 1573

Adrian Petre (22 de ani), atacantul împrumut de FCSB la Cosenza, a fost titular în duelul pierdut de echipa sa în fața Parmei, scor 1-2. În schimb, Răzvan Marin a rămas pe bancă tot meciul, dar echipa sa, Cagliari, a avansat în optimile competiției.

Cu Adi Petre titular, Cosenza a fost eliminată de Parma în șaisprezecimile Cupei Italiei. Brunetta a deschis scorul în minutul 13 pentru formația din Serie A, iar Corsi a restabilit egalitatea în minutul 38. După doar câteva zeci de secunde, același Brunetta și-a trecut în cont dubla și a stabilit rezultatul final. Atacantul român nu a ieșit în evidență pe parcursul jocului și a fost schimbat în minutul 74.

Celălalt fotbalist român implicat astăzi în Cupa Italiei, Răzvan Marin, a văzut de pe banca de rezerve cum echipa sa, Cagliari, a trecut de Verona, scor 2-1. Coechipierul lui Marin, Cerri, a punctat primul în prima repriză, iar oaspeții au egalat prin Colley, în minutul 74. Meciul părea că se îndreaptă spre prelungiri, însă în minutul 90+3, Sottil a dat lovitura. Gruparea "rossoblu" va da piept cu Atalanta în optimi.

Celelalte două partide de astăzi s-au încheiat după prelungiri: Bologna - Spezia 2-2 (2-4, d.p.) și Udinese - Fiorentina 0-0 (0-1, d.p.)

Adi Petre, la doar al patrulea meci pentru Cosenza

În pauza pentru meciurile echipelor internaționale, antrenorul formației Cosenza, Roberto Ochiuzzi, a acordat un interviu în care a discutat atât despre evoluția per ansamblu a echipei sale, cât și modul în care au arătat jucătorii, la nivel individual. Tehnicianul italian a abordat și subiectul Adi Petre, susținând că atacantul este un ”băiat extrem de sensibil”, care are nevoie să simtă că este apreciat pentru a ajunge la potențial maxim în joc.

"Adrian a fost atent monitorizat în perioada de mercato din vară. În ultimele săptămâni, a crescut mult, a înțeles exact ce îi cer și ce trebuie să ofere. Adrian este un băiat extrem de sensibil, care are nevoie să simtă încredere din partea celor din jur.

Sunt sigur că timpul lui va veni. Eu trebuie să fiu cel care îl face să se simtă important pentru echipă. Calitățile sale se vor vedea curând", a declarat antrenorul Roberto Ochiuzzi, pentru Cosenza Channel.

4 meciuri a strâns Petre la Cosenza (două în Serie B și două în Cupa Italiei), acumulând 223 de minute.

12 e locul ocupat de Cosenza în Serie B, cu 8 puncte în 8 etape

6 goluri a marcat formația lui Adi Petre în campionat, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine dracu e Adrian Petre? Vibde shaworma ceva, are vreun stand de hotdog ceva? Daca nu, da-l in plm ca nu ne intereseaza persoana lui
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118