REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
28.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Adrian Țapliuc este acuzat că a pierdut sediul PNȚCD din Constanța! Video

Adrian Țapliuc este acuzat că a pierdut sediul PNȚCD din Constanța! Video

Replica API 7 aprilie 2022 | 01:30 2822

Mihai Pop, fostul vicepreședinte al Partidului Național Țărănesc Democrat Creștin, acuză faptul că principalul vinovat pentru pierderea sediului, localizat pe bulevardul Ferdinand, este actualul președinte Adrian Țapliuc. Vă reamintim că sediul Partidului Național Țărănesc Democrat Creștin, localizat pe bulevardul Ferdinand, din municipiul Constanța, a fost evacuat în cursul zilei de joi, 24 februarie a.c..

Mihai Pop: Țapliuc este principalul vinovat pentru situația aceasta

Fostul vicepreședinte al Partidului Național Țărănesc Democrat Creștin, Mihai Pop, a declarat, pentru Replica de Constanța, că principalul vinovat pentru care partidul a fost evacuat de RAEDPP este actualul președinte Adrian Țapliuc. Mai mult, acesta spune că Țapliuc s-a folosit de sediul partidului în interesele proprii, afirmând că a închiriat, deși era ilegal, 2 birouri pentru care pretindea o sumă de 2000 de lei pe lună. Cu toate astea, Țapliuc se pare că a ales să nu achite chiria sediului și, astfel, s-a ajuns la evacuarea sediului.

,,Vinovatul principal pentru situația în care a ajuns sediul partidului PNȚCD este actualul președinte Adrian Țapliuc. Pe noi ne ruga să dăm în fiecare lună o cotizație în valoare de 100 de lei, nu ne dădea nici chitanță. Tot timpul ne spunea să nu ne facem griji, dar ne-am dat seama că avea o datorie de aproximativ 20.000 de lei cu chiria care era 1350 de lei pe lună. Din informațiile pe care le am, el a închiriat 2 camere din sediul partidului, unui psiholog care-și desfășura activitatea aici și unei femei care făcea lecții de germane și rusă. Nu a avut un contract cu partidul pentru că nu se putea face, este interzisă subînchirierea. Am înțeles că el lua aproximativ 2000 de lei pe lună, 1000 lei pentru un spațiu și încă 1000 de lei pentru celălalt spațiu. Dacă tot luai banii ăștia, oare de ce nu ai plătit chiria și nu mai ajungeam în situația asta.

Vinovatul principal este Adrian Țapliuc pentru că a luat niște bani și nu a plătit chiria.”, a spus Mihai Pop, fostul vicepreședinte al partidului.

Mai mult decât atât, se pare că un afacerist constănțean s-a oferit să achite toate datoriile, însă s-a lovit de refuzul președintelui Țapliuc. ,,Oamenii care iubesc acest partid și care sunt oameni de afaceri au vurt să ne ajute cu banii pentru plata chiriei. Nu dau 20.000, ci 30.000 de lei pentru chirie, dar nu vreau să-l mai văd pe Pavelescu. E păcat că am pierdut ceea ce este al nostru din cauza unei persoane”, a declarant Mihai Pop, pentru Replica de Constanța.

Adrian Țapliuc a răspuns acuzațiilor aduse pe Mihai Pop

Contactat de către repoterii Replica de Constanța, actualul președinte al Partidului Național Țărănesc Democrat Creștin, Adrian Țapliuc, spune că Mihai Pop este pus de altcineva să facă aceste acuzații.

,,Mihai Pop nu mai reprezintă PNȚCD-ul, el a fost scos din partid de Biroul Județean. Probabil că s-a supărat, iar sediul nu s-a pierdut din cauza mea, s-a pierdut din cauza faptului că s-a terminat contractul și RAEDPP nu a vrut să-l mai reînnoiască. O să vedem cine intră acolo și abia atunci o să ne dăm seama cine a insistat să fie dat afară PNȚCD-ul. Deocamdată, nu vreau să fac supoziții. Istoricul e clar. Eu am câștigat procesele cu ei. Eu am câștigat fondul, ei apelul și nu am mai avut ce să fac. Fără niciun fel de datorii. Pe mine m-a cam supărat directorul RAEDPP (n.r. Teo Hira) că a spus că avem datorii, dar știți cum e, el trebuie să justifice cu ceva.

Domnul Pop să demonstreze cele spuse, nu am închiriat niciun spațiu pentru că nu am voie să fac ceva. Eu știu cine e în spatele lui Pop, dar nu vreau să mă pronunț. El nu face de capul lui. Eu mă știu curat, colegii mei la fel, el e singurul care face acuzații. L-am dat afară și acum inventează tot felul de prostii. El se luptă cu mine pentru că are temă să facă așa ceva. Ce spune Pop nu e nimic adevărat. Mie nu are curaj să-mi dea telefon și să discute. Așa a făcut toată viața lui”, a spus Președintele PNȚCD, Adrian Țapliuc.

Sediul PNȚCD a fost evacuate în urma unei decizii judecătorești

Teo Hira, directorul RAEDPP Constanța, declara la momentul respectiv faptul că ,,Sediul PNȚCD este evacuat pentru că punem în aplicare o decizie judecătorească definitivă și irevocabilă, iar această decizie judecătorească este consecința unui proces început între instituția noastră (RAEDPP) și PNȚCD în data de 31 august 2020.”, a declarat Teo Hira.

Fostul președinte al partidului, Tudorel Chesoi spunea, de asemenea, s-a ajuns în această situație pentru că nimeni nu s-a ocupat de procesul cu RAEDPP ,,Nu au plătit chiria și nici nu s-au ocupat de proces, nu au făcut contestație, nu au făcut apel.”, a spus Tudorel Chesoi.

Video:

Citește și: Sediul PNȚCD a fost evacuat! Hira: Este o decizie judecătorească definitivă și irevocabilă

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt un om de bune moravuri si fratii garanteaza pt fine. HA HA HA. o mare lichea si cei care il sustin
0
0
la parnaie cu teparul
1
1
Toti care il cunosc pe Tapliuc stiu ca este un tepar ordinar.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768