REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Aeroportul Mihail Kogălniceanu ACHIZIȚIONEAZĂ sisteme de supraveghere VIDEO

Aeroportul Mihail Kogălniceanu ACHIZIȚIONEAZĂ sisteme de supraveghere VIDEO

Replica API 18 ianuarie 2021 | 12:07 1972

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța SA organizează achiziție pentru furnizarea sistem de supraveghere video și control acces cu care video interioare și exterioare, cu funcția de asigurare a securității care va înlocui în totalitate actualul sistem existent. Valoarea totală estimată fără TVA este de 17.440.000 lei.

Obiectul contractului

Contractul de achiziție se referă la proiectarea și avizarea proiectului tehnic, furnizarea echipamentelor, accesoriilor și a materialelor din compunere sistemului de supraveghere video, montajul și execuția sistemului de supraveghere video, probe și verificări pentru punerea în ficțiune și instruirea personalului de exploatare.

Criterii de atribuire cel mai bun raport calitate – preț

Operatorii economici care depun oferta trebuie să dovedească forma de înregistrare în condițiile legii din țara rezidentă, din care să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile ce fac obiectul contractului de achiziție sectorială. Cerința se aplică inclusiv pentru asociați/ subcontractanți și/sau terți susținători care completează informațiile aferente situației lor la nivelul unui DUAE distinct.

Condiții de executare a contractului

Fnalizarea procedurii de atribuire prin încheierea contractului de achiziție publică este supusă următoarei condiții: încheierea contractului de achiziție sectorială este condiționată de aprobarea finanțării din fonduri europene nerambursabile, semnarea contractului fiind posibilă doar în situația în care se respectă dispozițiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidența legislației privind finanțele publice. În cazul în care, indiferent de motive, aprobarea semnării contractului de finanțare nu se realizează, Autoritatea Contractantă se află în imposibilitatea executării contractului de furnizare. Ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condiției suspensive de mai sus, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele pierderi pe care le-ar putea suferi în situația descrisă. Termenul maxim pânî la care se aplică clauza suspensivă este de 12 luni.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E rostul de ceva sphaga si comisioane babane !
0
0
Pentru ce trebuiesc atatea cheltuieli ca nu zboara nici o aeronava? Trimiteti-i acasa pe puturosi ca ard gazul degeaba! Prea multi angajati fara obiectul muncii!
1
0
Pai la miile de avioane care aterizeaza si decoleaza , era cazul......halal !
5
0
amanta directorului era regulata de altii si asa sa hotarat piticul porno sa puna camere. sa vada cine o fote pe urmatoarea. Aia a plecat si la lasat cu putzulica umflata
4
0
aduceti curse adevarate , nici un zbor si sute de angajati .....reforme in gluma
6
1
@Aurelian aveau vreo trei camere dar nu le mai ajung ca s-a marit famiglia si au nevoie de mai multe camere si mai mult spatiu de manevra , daca ma-ntelegi prietene
1
0
Ei nu aveau camere pana acum?
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436