REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Aeroportul Mihail Kogălniceanu va avea de serviciu de AMBULANŢĂ PERMANENT

Aeroportul Mihail Kogălniceanu va avea de serviciu de AMBULANŢĂ PERMANENT

Replica API 9 ianuarie 2021 | 11:23 2631

Aeroportul din Mihail Kogălniceanu va beneficia în perioada imediat următoare de servicii de ambulanţă. Autospeciala va fi achiziţionată de către conducerea aeroportului prin fonduri europene, fiind în valoare totală de 700.000 de lei.

Personalul angajat în cadrul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, călătorii, dar şi militarii care îşi desfăşoară activitatea pe aeroport vor beneficia de serviciile permanente ale unei ambulanţe.

Conducerea aeroportului, situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 4, în localitatea Mihail Kogălniceanu, va achiziţiona, în perioada următoare, o ambulanţă prin Programul Operaţional Infrastructură Mare – POIM.

Achiziţie pe fonduri europene

Banii, 700.000 de lei, provin din fonduri europene şi vor fi folosiţi pentru punerea în funcţiune, adică instalare, montare şi testare a autospecialei, pentru instruirea personalului desemnat de achizitor, precum şi întreţinere/mentenanţă şi reparaţii în perioada de garanţie a produsului.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E o vorba:ce-i lipsea chelului,tichie de margaritar,asa si cu ambulanta de la aeroportul MK.La Varna,e si mai aproape decat Otopeni .Nu stiu care sunt regulile acum la ei, test, netest,dar daca vii din Bulgaria acum nu stai in carantina.De la TX-uri trecem si la calatorii de la Varna.Ne lipsesc multe, dar orientarea nu.
0
0
Berlin, Atena,Barcelona, Bruxelles,Dormund,Eindhoven,Frankfurt,Hamburg, Hanovra, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Milano, Praga, Tel-Aviv, Viena , sunt doar cateva destinatii de pe aeroportul din Varna. Ce se intampla cu aeroportul M. Kogalniceanu?
1
0
Sa se faca ....dar cu asta se ramane! Asa cum a fost ingropat si dosarul cu megafurtul de la AIC Handling. Culita Canea merge pe burta si isi mai cate un apartament!
6
0
f bine sa l olimbe cu ambulanta pe betivu de director, care e stapan la un aeroport fantoma . si nu zboara nici un avion din cauza na to,,si un si din cauza k mazare si porcu cereau spaga la firmele d aviatie , sa vina aci, dar poate acum cu nou primar,,
0
0
Diano MAXIMIUC! Scoate pula din gura si invata sa scri!
3
1
Etrist dar asa este plecam in lumea larga cu microbuzul pana la Bucuresti ca vorba unui domn mai jos n-am mai vazut sa decoleze aeronave de la Kogalniceanu!
6
0
Calatori are? Ca nici nu mai stiu de cand nu am mai vazut zboruri pe acolo....ambulanta pt cine, pt labagii care o freca degeaba pe bani de la buget....ar trebui inchia acest aeroport, nu produce, doar consuma....toata lumea zboara din bucuresti, sau mai nou, din Varna unde e mai lejer de ajuns si mai putin aglomerat
7
0
SA SE FACA UN AUDIT LA SINDICAT PERIOADA 2012-2020 SA SE VADA UNDE AU PLECAT MILIARDELE IN GESTIUNEA FOTU, BOLDEA!!! SURPRIZELE VOR FI MARI, MARI SI TRISTE!!
13
0
...un loc cu salarii babane si prime salariale la fiecare sarbatoare desi compania este pe pierdere in fiecare an...ambulantele sunt pentru incompetentii de sefi ai aeroportului...sa ii preia cand li se va face rau atunci cand vor fi concediati ...Conducere fara viziune si fara capacitatea de a extinde zborurile si in alte tari in afara de Turcia si Estonia...aeroport la doi pasi de Constanta si noi mergem cu microbuzul la Bucuresti...
4
3
ieftin, nu ati gasit ceva mai scump?
4
1
Inca un loc unde pilosii vor freca menta si vor cere mereu salarii marite .
5
0
cand cumparati sa ne plimbam si noi
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365