REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

AFACEREA TARABA, reloaded. Pompierul Toto de la Primăria Eforie cerea bani spunând că are ‘pile’ la primar!

AFACEREA TARABA, reloaded. Pompierul Toto de la Primăria Eforie cerea bani spunând că are ‘pile’ la primar!

Replica API 20 ianuarie 2018 | 00:41 961

Prins în flagrant!

Prins în flagrant!

Un angajat al primăriei Eforie a fost reţinut de procurori, miercuri, pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenţă. Este vorba despre Cadîr Tenor (cunoscut sub porecla TOTO), în vârstă de 52 de ani, din comuna Tuzla, angajat al primăriei pe post de pompier. Potrivit Parchetului de pe Lângă Tribunalul Constanţa, pe data de 17 ianuarie, inculpatul a fost depistat în flagrant după ce a primit de la o persoană, care l-a şi denunţat, sumele de 1.000 de lei şi 300 de euro, pentru a interveni pe lângă primarul oraşului Eforie, Nicolae Şerban Robert, şi pe lângă alţi funcţionari publici, oferind asigurări că îl poate ajuta pe denunţător să obţină permisiunea de a amplasa o tarabă pe strada Panselelor din Eforie Nord, în scopul desfăşurării unor activităţi de comerţ, pe perioada verii, ocolind căile legale. După audieri, procurorii au formulat propunere de arestare preventivă, însă instanţa a dispus arestul la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Despre aceste fapte, primarul oraşului Eforie susţine că nu are cunoştinţe. "Exclus aşa ceva. Nu ştiu nimic despre asta. Tenor Cadîr este angajatul Primăriei Eforie, pe post de pompier, dar nu cunosc ce anume a făcut. Multă lume mă cunoaşte, dar nu înseamnă că dacă a spus el aşa (inculpatul n.r.), aceasta este şi în realitate", a declarat, pentru „Replica”, edilul Nicolae Şerban Robert.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Serban e un Pinocchio innascut, crescut pe maidan, un maidanez ajuns Primar. A crescut sub fuste multe, fara pic de cunostiinte. Un mediocru si un ingrat, care sufera de amnezie cronica. Nu are nicio Calitate, un fricos si un incapabil. Nu este in stare sa duca mai departe ce au construit altii cu mult stres si multa munca. Un profitor, care a uitat cand ii batea foamea prin stomac. Acum se crede invincibil. Caderea lui va fii atat de dureroasa si neasteptata inca nu va stii ce il va lovii! Vai de voi pupicuristilor care ati votat copia voastra!Lupul isi schimba parul, dar naravul niciodata!
0
0
Rusine!!! Domnule prmar
2
0
pacat de eforieni cu asa oameni in primarie
4
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016