REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

AFACERILE fostului senator BRĂILOIU, în CĂDERE LIBERĂ

AFACERILE fostului senator BRĂILOIU, în CĂDERE LIBERĂ

Replica API 10 februarie 2021 | 14:11 8092

Fostul senator PSD Tit Liviu Brăiloiu are ghinion și în afaceri, nu numai în politică. După ce a rămas fără scaunul cald din Parlament, Brăiloiu pare să aibă probleme și cu firmele la care este acționar. Acestea nu mai au profit, iar cifra de afaceri este 0. În schimb, menține pe linia de plutire societatea din Mamaia, SC Complex Palas Pelican.

Cândva, Tit Liviu Brăiloiu era unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri și politicieni din Constanța. Astăzi, dacă s-ar mai face un clasament, nu știm dacă ar ocupa o poziție în coada clasamentului. Firmele nu-i mai aduc profit de mult timp, singura care pare să supraviețuiască este societatea din Mamaia, Complex Palas Pelican.

Brăiloiu mai deține Ospitalitatea Romtour, Montimpex, National Service Group, Mont Impex, cu sediul în Sinaia. Dacă societatea din Mamaia pare să rămână pe linia de plutire, nu același lucru putem spune despre celelalte societăți. Spre exemplu, societatea Mont Impex, cu sediul în Sinaia și cu domeniul de activitate hoteluri și alte facilități de cazare similare a avut, în 2019, cifra afaceri de 72 435 lei, iar profitul a fost de doar 3 499 lei.

Deține doar 25 % din acțiuni, la fel și Niculae Teodat Crușoveanu, în timp de Margarit Gheorghe Dan deține 50 % din acțiuni. Nici Ospitalitatea Rom Tours 2000 SRL, cu sediul în Eforie nu are profit, iar cifra de afaceri este 0.

Brăiloiu mai este acționar cu 50 % la firma National Service Group SRL, ce are ca domeniu de activitate comerț cu amănuntul, vânzare predominanta de produse alimentare, băuturi și tutun. Societatea este deținută în mod egal cu Otilia Brăiloiu, soția defunctului Ovidiu Brăiloiu, fratelui fostului senator. Și această societate este în pragul falimentului, cu cifra de afaceri, în 2019, și profitul au fost 0.

Deține hotelul Palas din 1998

Încă supraviețuiește pe piață societatea Complex Palas Pelican SA, care a avut, în 2019, o cifră de afaceri 4 516 771 lei, profit în valoare de 1 637 146 lei, iar datoriile au fost de 3 555 873 lei. Societatea are 37 de angajați. Frații Liviu și Ovidiu Brăiloiu (n.red. fostul primar din Eforie, decedat) au devenit proprietarii complexului în urma unei licitații organizate, în anul 1998, de fostul FPS, achiziționând pachetul majoritar de acțiuni.

Potrivit presei centrale, Brăiloiu, fost prefect de Constanța, numit în 2009 în guvernarea PDL-PSD și fost senator, ar avea afaceri în Spania. În fosta legislatură s-a făcut remarcat în Parlament prin gesturi obscene și injurii adresate deputatei USR Florina Presadă, dar și prin ideea de a introduce o lege de „controlare” a postărilor pe Facebook.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pare un batranel cumsecade.
2
0
Am adus toata golanimea si prostimea in psd constanta- tit brailoiu, horia tutuianu, babu, doar nulitati fara creier, oamenii destepri au plecat, asa imi place mie sa imi ia locul astia mai prosti si hoti sa zica lumea uite ba desteptul dintre prosti e stroe ala
3
0
Un golan needucat.
8
0
Ce afacerist este aceasat Jigodie PSD-ista,din furat.
8
1
Daca ati avea un gram de creier si ati urmari pagina de facebook cu toate emisiunile v ati indragosti de om . Ati vedea ca este unul ca voi fara interese ascunse . Asta pt niste oameni cu cap care ar vedea mimica si gesturile unui om sincer. PSD-ist sau nu. Luati omul ca ce este si nu ca un val cladit pe ura USR-ista
1
13
Tit este homosexual pt ca este un baiat frumusel
9
2
Sa imi sugeti organul toti astia de jos care nu aveti loc de mine. Sa va iau fetele in pula voua si familiilor voastre de handicapati.
3
14
Ba sinteti PR.
0
0
Sa iti dau muie Brailete
5
3
Badaranoiu!
8
2
Nu il plangeti voi si nici nu va bucurati de stirea asta ca astuia ii mai trebuiesc vreo zece vieti sa il vedeti falit! Voi aveti grija de binele si banii vostri! Nu pot ei cheltuii la cat au furat!
7
2
hotii astia de sparlamentari si securistii habar n.aude afaceri.tot cemfac este falimemtar,daca nu pot fura de la stat.la mai multi falimemtari,banii furati sa.i dati la doctori!
6
2
Nu v a deranjat pe voi!Dar o sa va dea ceea ce meritati la toti
3
6
inca nu au arestat golanul asta?
12
4
Noroc cu covidul, sa mai vedem si alti milionari de carton cum isi musca degetele dupa averile dobandite prin furaciuni si manvere. Le dorim tuturor sa nu mai doarma noaptea de griji, ca prea le-a fost si bine
13
2
VA ESTE FRICA DE BRAILOIU. SUNTETI CACATI PE VOI CA VINE TARE SI VA SPULBERA BRAILOIU. sa vina Brailoiu!
5
20
Un jeg ordinar
18
4
e tovaras cu Moga. Pana il vinde Moga sau invers.
17
5
vedeti ca nu aveti dreptate!tata mi lea dat mie ! sa mi le pun in declaratia de avere ca na.. sunt deputat si nu puteam sa fiu si io vreun sarac in parlament! sa fi iubit liviulee .. ce manevre iti mai face Stroe.. si stai ca doar ce a inceput!
10
2
daca declara la misto profit 0 trebuie sa il credem ?multi fac asa ,ce nu stiati?
10
4
Un fante expirat, cu un vocabular sarac si de o mitocanie rar intalnita. Din tambal nu poti scoate pian, nici dupa 20 de ani de Senat.
29
3
un proxenet ajuns mare si tare, asta-i Romania
22
3
Pai bucurati va bai muistilor saraci ca nu mai are ala ce manca. Eu cred ca saraca moarta de foame care a scris asemenea tampenii vrea ceva maruntis de la el sau poate sa i o si suga
3
20
Sa crape si afacerile si el!
12
4
Dumnezeu nu doarme , va avea soarta lui Patriciu. Cine au fost si ce au ajuns, sa se multumeasca ca au cate un loc de veci asigurat asta este avera lor. rai oameni.
14
5
Un dobitoc analfabet,golan de eforie,arogant si infractor exact calitati pe care trebue sa le aiba un PSD-ist
29
4
Ce afaceri are el in Spania, praduitorul asta, a tepuit la greu si a taiat-o in Romania.
20
2
Si asta e machidon?
4
9
LU BRAILOIU TOTI ASTIA LESINATILOR DE FOAME ARE ASTA BANI PENTRU INCA 10000DE ANI!!UHH DIARILE DRQ CARE SUNTETI!!!
7
27
Sa le dea tuturor ce merita
18
2
tragea asta pe nas in fostul club de motocicilisti de pe bratianu...rupea!dovada reactiile din parlament! nu mai duce mult!
26
3
A furat, a guvernat, este in libertate. Deci mai poate fura in continuare tara cu votul imbecililor si protectia serviciilor si DNA.
25
3
Ce as mai vrea sa fiu si eu in cadere libera ca el.
11
5
Un derbedeu semidoct, cu nume de claxon.
39
3
Numai are buget la primaria Eforie, ce sa faca si el.
20
4
Homosexual notoriu, astea erau afacerile din Spania
21
6
Ari vrea voi sa fiti ca el! Va da clasa si va invata smecherie!
5
30
Sigur ii plac minorele
18
4
sa acceptati postari la infractorul asta muist ??? Ca pe vremuri la el si la derbedeul de stroe felix nu puteai sa zici nimic !!! De aceea le dau acum cacatul la lins si astept cu nerabdare sa-i vad la poarta alba !!!
42
7
un gunoi pe linie, o mizerie
40
7
Stroie la sabotat
27
2
Prostu asta arogant de Brailoiu a fost vreodata om de afaceri? Pe ciordeala de la stat stiu toti prostii sa faca afaceri, inclusiv prostanu de Brailoiu
56
8

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620