REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Afaceristul Cătălin Runcan este în scandal și cu fosta soție. Video

Afaceristul Cătălin Runcan este în scandal și cu fosta soție. Video

Ana Maria LIPAN 25 septembrie 2023 | 00:00 6385

Necazurile se țin lanț de afaceristul Cătălin Marian Runcan, din Ovidiu, bărbatul care s-a enervat și a amenințat un polițist după ce a fost oprit pentru control. A scăpat de dosarul penal pentru ultraj, dar nu și de fosta soție, care-l ”execută”. Femeia vrea să-l evacueze dintr-un imobil, posibil locuința celor doi.

Afaceristul Catalin Runcan este in scandal si cu fosta sotie. Video

Cătălin Marian Runcan este un afacerist cunoscut în Constanța, care a ajuns în atenția publicului după ce amenințat un polițist. Se întâmpla în pandemie, după ce a fost oprit în trafic. După gestul său,a  fost trimis în judecată pentru ultraj, dar a scăpat de dosar, procurorul renunțând la urmărirea penală, la începutul anului trecut

După dosarul penal, l-au vânat executorii

Necazurile au continuat și, în cursul anului 2022, în urma unor credite neachitate la timp s-a dispus executarea silită pentru mai multe terenuri pe care afaceristul le deținea în Costinești. Primul teren are o suprafață de 2140 de metri pătrați, localizat în zona periferică a comunei Costinești, pe partea stângă a DJ3, la o distanță de 1 kilometru de mare. Prețul de pornire a licitației a fost de 25.725 euro. Cel de-al doilea teren este localizat în aceeași zonă și are o suprafață de 2860 de metri pătrați. Pentru acest teren, prețul de pornire a licitație a fost de 33.675 euro.

Afaceristul Catalin Runcan este in scandal si cu fosta sotie. Video

A scăpat de executori, dar nu și de fosta soție

Nu și-a pierdut doar proprietăți, ci și... pe fosta soție, cu care nu a rămas în relații foarte bune. Ticu Laura Andreea l-a chemat în instanță pentru evacuarea unui imobil pe care acesta îl ocupă. Ar fi vorba despre un imobil deținut de aceasta și ocupat de individ, fără temei legal. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța,  pe data de 6 septembrie a.c.  Prima ședință de judecată va avea loc pe 4 octombrie a.c.

Pe numele afaceristului a fost deschis un dosar penal pentru ultraj

Reamintim că Runcan a ajuns în atenția opiniei publice în pandemie, când a amenințat un polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Acesta a oprit vehiculele care părăseau localitățile carantinate, printre cei verificați fiind și Cătălin Runcan. Afaceristul s-a enervat întrucât s-ar fi întors de la serviciu și avea actele-n regulă. Prin urmare, s-a apucat să-i adreseze omului legii injurii, motiv pentru care a fost sancționat. Când a fost întrebat dacă are ceva mențiuni, el a precizat: "Mi se rupe p.... Lasă că ne întâlnim noi pe traseu, fără uniformă." Pe numele lui Cătălin Runcan a fost întocmit dosar penal pentru ultraj, însă procurorul a renunțat, în ianuarie 2022, la urmărirea penală.

VIDEO cu momentul în care afaceristul a fost sancționat de polițist


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sarac,incornorat,evacuat, imbract fake
5
1
auzi ce cuvinte la runcan!! cică "asumă-ți trecutul"!!! de unde haliș-beliș ai învățat astfel de cuvinte?!? bă țărane, cu toată gramatica și ortografia ta, tot un gerontofil rămâi. fire-ar al dreaq să fii de reptilă obosită cu, cuvintele tale. lepră ai fost, lepră rămâi, gerontofilule. CACA TĂLINE
26
11
marș șobolane. pe unde treci lași numai boli
27
11
Doar o intrebare pentru cei care “latra”!!! Voi sunteti un exemplu pentru societate??? Nu aveti nimic sa va reprosati?? De tot ham, ham, ham…
28
4
Nici nu pot sa-mi imaginez ce generatii ratate o sa iese din voi cei care plimbati vorbele…si va canalizati viata cu ce face sau nu face un om!!! Pacat de copiii vostrii ca traiesc in asa mediu infect!!!
28
2
Analfabetule, învață să scrii gramatical.
23
11
mare dobitoc mai ești... animal cu legimație
13
12
Un tâmpit cu mari probleme psihice.
25
9
Runcane bunul simt, educatia si respectul iti lipsesc! Vorbesti de mama copiilor tai si cea cu care ai avut o relatie de 20 ani? Daca era asa cum zici, de ce ai facut casa cu ea?!? Ai avut vreun interes?;Vorbesti cumva de cea care isi creste copiii ca la carte? Vorbesti de cea pe care nu a vazut-o nimeni rupand barurile in doua? Ce simplu e sa arunci cu noroi in oameni!
26
13
Un obedient al celor cu bani. Un cățeluș care papă zăhărelul celor care-l plimbă și îi dau o cafea gratuită. Așa a fost mereu, așa va rămâne și pe viitor. O lipitoare.
28
12
Băi retardat mintal, lipite-ai mierea in c*r de gunoi ce esti.. A fost si cu m..a si ai ramas fara bani de caramele..Frustrat imputit, ce esti.. Află trecutul curv..i aleia si pe urmă dă-ti cu părerea bolnav psihic ce esti.. Măcăni pe la spate, in fată iti este greu pișatule..
11
18
Nimeni nu este mai mizerabil decat omul care arunca cu noroi ca sa incerce in mintea lui sa denigreze. Voi astia care bla, bla asa viata ratata aveti…chiar nu gasiti nimic frumos de facut? Pacat…viata e scurta, nu o ocupati cu minciuni, frustari, invidii si jigniri false si gratuite!!! Dar adevarul e ca binele e greu de facut si nu il poate face oricine…raul, cu cat esti mai de la coada cu atat iti iese mai bine!!! Pacat de voi!!!
30
0
șansa mea în viață este bârfa. fără bârfă nu mă pot integra în societate. în jurul meu sunt numai dereglați mintal de genul pierde-vară. zdrențar.
26
12
Cum puteti fii asa animale .. Nu se mai poate iesii nicaieri in orașul asta fara sa fii mestecat de niste gunoaie frustrate si invidioase.. Pișă-te pe măta, pe familia te zdrențar nenorocit.. Ce simplu si usor este sa scrii sub anonimat.. Esti un libidinos infect.. Fortza Cătă
13
21
Voi astia care scrieti ori suferiti de boala invidiei ori jucati un rol…de-a rasul plansul sunteti…greu trebuie sa va fie…daca ar durea ipocrizia a-ti umbla urland…va compatimesc!!!
28
1
de cand m-a gonit de acasa consoarta car dupa mine un catel din rasa runcan
24
11
libidinosul ăsta stă la miloaga celor cu goromele pentru o cafea. un infect la caracter cu probleme psihice. zdrențar de ovidiu. bărfește pe toată lumea. pișa-ne-am pe tine de cercopitec ordinar.
27
11
un boschet
21
13
țăran cu legitimație. o dă în citate de zici că e marele filozof. se pozează ca idiotul. cum naiba a stat fraiera aia cu el?!? a mai făcut și 2 copii. face perversități de cartier. că se victimizează nu-i bai, dar și îmbârligă lumea prin scenarii fantasmagorice numai de el închipuite. tipul are și dereglări mintale. ca să-ți trăiești viața lângă un astfel de specimen demn de animal planet, mai bine îți bagi piciorul.
36
15
Iar ai mucoasa nazala fripta? Stim ca esti adept al zaharului pudra de necaz, dar lasa victimizarea... ai uitat ca ai fost "maritat"? Te-a adus din Ovidiu in Piata Ovidiu in casa alor ei si acum faci pe afaceristul Constantei! Stii bine de ce te-a aruncat din caruta! Stai atarnache la cafele si jignesti pe toata lumea!
34
15
Boschetară e măta care a nascut o mizerie umană, pe tine! Măcăniti numai pe la spate lichelelor! Esti invidios si frustrat ca baiatul a reusit in viată, lichea ce esti., scursură umană. Vezi-ti de gunoiul de sub preșul tău, mizerie!!
13
9
Cată nu apleca urechea la toate lichelele,noi stim bine ce băiat esti. Apa trece, pietrele rămân si târfa la pușcăriaș trage! Păcat de minunile tale ca asista la mizeriile astea create de 2 scursuri ale societătii! Rușine sa vă fie gunoaielor!!!
12
26
Lasă-l că omu e dus. Nu se mai schimbă. Hahalerismul e virtutea lui. Îi place mahalageala. Mai rău ca alea de pe centură. Așa a fost mereu. Exact ca cațele. Împrăștie vorbele prin oraș. Vorbește de rău pe unul și altul. Suferă și de o invidie inimaginabilă. Un răutăcios pr0st. Boschetar de mână întâi.
32
15
Mai exista si lume care-l cunoaste pe Runcan de adevaratelea nu doar ce scrieti voi astia o mana de oameni frustrati de trecutul vostru …parveniti puscariasi si cwrve
13
25
Cata tu esti cel de jos?
32
13
Cum sa-l executi pe tatal copiilor tai , de care are grija ca ochii din cap ! Toata lumea stie cata grija are Catalin de copiii lui ! Plus ca toate bunurile sunt ale lui nu ai contribuit cu un leu la nimic ! Casa parintilor tai renovata tot din banii lui ! Nu te gandesti ca citesc copiii articolul si mai ales comentariile despre voi! Unde ai ajuns pentru un barbat care vrea doar sa manance de pe urma lui Catalin , iar el se afiseaza cu iubita la tot felul de evenimente ! Rusine!
17
31
Tembelului de Runcan asta îi place,mahalageala. Să țipe ,să urle ca la zlătari. La hahalerism e primul. Plus țepele date la bătrâni pe care i-a lăsat fără case și terenuri
32
15
Ne plictisim de atatea cacaturi regii vorbiti in instanta pe acte probe dovezi de unde avea mama fostei sotii , bani de apartamente masini terenuri sa fie trecute pe numele ei si acum sa l execute .cine rade la urma rade mai bine !
21
7
Cătă numărul 1. Bravoo.. Ai băgat gunoaiele Constantei in ceață! De unde are, cum, astia sunt scursurile societații, frustrați, invidioși, ultimile mizerii de oameni.. Capul sus Cătă
16
28
De unde stii tu asta, UNU??? Ti-a spus tie?
31
0
Cataline, asta e doar inceputul! VEZI, SA.TI FACI CASCO LA CAZAN!!!! La cati prieteni ai. . . oricum in iarna vinzi cazanul ca nai bani de cauciucuri SARAC cu arfe. Iti f.t prietenii nevasta, impotentule
34
16
ce-ți mai place să împroști cu "noroi" în alții. d'aia îți și merge bine
33
16
ia-l mă cu tine că ăsta așa e obișnuit să stea după unul și altul care îl cinstesc cu vreun mic și bere
34
14
Voi frustratilor care stati si va dati cu parerea fara sa cunosteti realitatea chiar asa viata ratata aveti? Nimic mai bun de facut!!! Minciuni,aberatii si invidiosi grupa mare!!! Rusine sa va fie mizerii umane!!!
34
7
aruncați-l pe atârnache. nu mai primiți lipitoarea. o să vă fugă clienții din cauza gerontofilului. comuna ovidiu scoate pe bandă rulantă psihopați.
35
17
Ai scăpat de un puturos. Dacă prelungeai mariajul te plafonai. Ai scăpat de leneșul clasei.
39
16
dupa fata, un ghertoi. la ovidiu este si liceu, poate scrieti de el.
37
17
scandal intre macheeee nevastasa si macheee el ,circ ca la oi
11
17
Da 'io nus afacerist ! 'Io atarn dupe Pandele. Io mai imprastii cateodata da nu asta e pacatul mare. Io sunt SIFON degeaba. Io nu am fapte da vreau sa fiu baiat. Io stiu sa ma gudur pe langa smecheri. Si nu ma deranjează ca smecherii imi zic LATRAU ! Io sunt un LATRAU mare si niciodată nu am făcut ceva singur . Mereu am făcut plati. Io miam plătit smecheria in mese prin oras la lume. Io e Runcan ciumegu de Ovidiu !
35
16
Ce afacerist este sărăcia asta?? Ce afaceri are..dați ex?? Actionar cu X %..acolo..acolo..etc?? Bai fraților, și redactor de la replica..nu are nimic..este 0..un om al străzii. Fosta soție este iubita lui Calaigii...iar el este mort,nimic un gunoi al societății,o epava revopsit cu arfe de intelectual,dar omul este vai steaua lui..pârlit și la creier și la buzunare. Pai dacă ai avut soția și copii ,de ce te-au lasat??...să saturase de problemele care le făceai.. și vremea ti-a dat viteză,ca nu o meriți.. a sărit în alta barcă,în bnw seria 7..din Audi a6 revopsit. Bani nu aduci acasă,nu muncești,lipsești nopțile,umbli cu X y z...nu întreținere plătită..nu concedii....pai cum sa mai stea cu tine măi mos crăciun cu barba maronie,ca un circar.
46
17
Il stim pe caisa asta, schimba buteliile prin oras pentru o suma modica
36
17
cocalar de la piața tomis 3
42
17
poza e făcută de Caca rabaș......sanchi, cu barbă...numai că barba e albă ca la moș crăciun...pârlitu tot pârlit rămâne......arzoi cu legitimație....omu s-a îndrăgostit la bătrânețe...aseară la nunta la fratelli se băga în seamă ca un agarici cu agrafa aia la sacou... monden bătrân cu frustrări de pitic.... țăran de ovidiu
49
18
Când stăteam la Medgidia și plecam cu toții de acasă dacă trăgeam mai tare poarta cădea casa. Eram săraci vai mama noastră. Legam poarta de gard cu sârmă. Când ne duceam iarna la baie tocmai în fundul cu-rții ne tăia pișarea de două ori. Eram vai mama noastră.
27
11
un bipolar care măcăne de toată lumea la toată lumea. are o dambla. să știe de toți câte ceva. de atârnache știe tot poporu constănțean că e virtutea lui. are numai grăunțe în cap. se bucură la o cinste de happy hour cafea+apă. unii fac și mișto de el în sensul că îi dau informații eronate și papagalul le rostogolește la bârfe ca fraierul. îi place maxim să mintă și să excrocheze. un pierde-vară.
55
17
Sărăcia asta e afacerist? E vai pwoola lui, nu afacerist!
52
17
prin atitudinea de măscărici, cei cu lovele îl premiază cu câte un corn la cafeaua cu lapte
61
16
Un fomist cu harfe de milionar, un atarnator
57
13
Cel mai mare țepuitor !!! un sarac, atarnator
62
17

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677