REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Afaceristul din Sibiu, snopit în bătaie în propria casă, a murit

Afaceristul din Sibiu, snopit în bătaie în propria casă, a murit

A.F. 8 noiembrie 2023 | 00:00 5063

Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu atacat de trei indivizi mascați în propria casă, a murit marți seară la spital. Bărbații care i-au jefuit casa nu au fost găsiţi încă.

Afaceristul din Sibiu, snopit in bataie in propria casa, a muritAdrian Kreiner

În urma incidentului rupt din filmele de groază, bărbatul a ajuns în comă profundă la spital, după ce agresorii, care nu au fost încă prinşi, l-au legat şi l-au bătut până a rămas inconştient. Totul s-a întâmplat când cei trei bărbați care purtau cagule și aveau un pistol au pătruns în locuința omului de afaceri pe un geam deschis.

L-au legat și bătut cu bestialitate până l-au lăsat inconștient, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul, enervați că nu găsesc niciun obiect de valoare. Alarma la 112 a fost dată de iubita bărbatului care a reușit să se ascundă într-un dulap după ce tâlharii au pătruns în casă. Hoții au reușit să plece cu câteva ceasuri și bijuterii de lux, iar polițiștii nu au reușit încă să îi prindă. Adrian Kreiner avea o companie care produce piese pentru industria auto. Locuința lui din Sibiu este evaluată la o jumătate de milion de euro.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște.  Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, a scris iubita afaceristului pe o rețea de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lovele avea de la doamna m ata care te a fatat in pubela de gunoi saracule
5
1
De unde avea acest manglitor aceaste imperii case și lovele?.Exista o explicație că lau executat.Bravo !
3
4
Poate prind eu cazul daca ii prinde sa mai fac un milion de euro
3
0
DUMNEZEU sa il odihneasca ! Condoleante familiei ! Din pacate in ROMANIA nu se investeste in securitatea privata. Un sistem de alarma si niste camere de supraveghere ar fi evitat aceasta tragedie.
5
1
Sicere condoleante familiei ! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace ! Doamne , in ce lume salbatica traiam , pacat de el si de tineretea lui .
8
1
e facatura , nu bati un om minute n sir sa spuna unde i averea! au fost pusi de ...prietenii de cunoscuti ,de afaceristi partenerii lui, dusmani etc.au venir la ...pont !
2
0
Pacat,Dumnezeu sa-l ierte,iar criminali daca vor fi prinshi daztii lui Zelenschi sa ii trimita ala la razboi contra rushilor,asta pentru ca pedeapsa cu moartea nu exista in Romania.
9
2
politia va descoperii crima mai tarziu dar va descoperii, magistratii va stabilii pedeapsa , criminalii vor iesii in cativa ani ,pacat de viata mortului !a facut totusi greseli in viata!
6
2
Iubita afqceristului a ramas cu buzele umflate. Atat.
6
10
MIRCEA BANIAS, pe tine sa te intereseze pucaria din Poarta Alba , iti vine rindul , nu scapi !
14
2
Bai, astia debla Repluca lasa-ti comment la Banias Mircea . Un hot notoriu.
18
2
Pe cand m********i milionari de carton? Astia s au nascut turnatori, si nici nu au ce sa ia de la ei, doar creditele :))
7
6
Pacat de el. Nu stiu care mai este solutia... Sa se dea moarte pentru moarte? Adica legea talionului. Adica justa reciprocitate a crimei si a pedepsei. Omul a stiut, dintotdeauna, de frica, de factori coercitivi, nu de bun-simt sau de respect pentru viata celuilalt.
32
3
și averea asta prea multa uite unde duce! cine știe pe vine. asuparat și dacă de și arată cu fizte...aici duce! la valoarea lui puneam zilnic paza cate.5,6 bodyguarzi
6
18

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510