REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Afaceristul Remus Truică a fost eliberat condiționat, după trei ani și jumătate de închisoare

Afaceristul Remus Truică a fost eliberat condiționat, după trei ani și jumătate de închisoare

Victor ROTARU 9 iulie 2024 | 12:47 2105

Omul de afaceri Remus Truică a fost eliberat condiționat, după ce a stat 3 ani și jumătate în spatele gratiilor, adică jumătate din pedeapsa de 7 ani pe care a primit-o în dosarul „Ferma Băneasa”. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 4.

Afaceristul Remus Truica a fost eliberat conditionat, dupa trei ani si jumatate de inchisoare Remus Truică

Magistrații au considerat că Truică a îndeplinit condițiile necesare pentru eliberarea condiționată, iar în urma deciziei, omul de afaceri a părăsit penitenciarul. Truică a fost condamnat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență, complicitate la abuz în serviciu și dare de mită. Sentința a fost dată în decembrie 2020.

În 18 mai 2016, omul de afaceri Remus Truică, prinţul Paul şi alte 20 de persoane, între care trei cetăţeni israelieni şi jurnalistul Dan Andronic, au fost trimişi în judecată în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa şi a 47 de hectare din Pădurea Snagov.

Omul de afaceri Remus Truică a fost acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi spălare a banilor, ambele în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, iar prinţul Paul a fost acuzat de cumpărare de influenţă şi spălare a banilor, ambele în formă continuată şi complicitate la abuz în serviciu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era vai steaua lui pana l-a luat Bombonel sub aripa. A tras tunuri sub umbrela lui Bombinel, a facut parte si acum dupa 3 ani si jumate iese si ramane cu 2 - 3 meleoane pe dreapta. In weekend rupe Nuba-n doua! Da bravo lui!
5
1
Omu e erou national, ia traso lui Patricia Kass
4
2
Daca ati votat 50% cu pcr cum sa nu le dea drumul la toti talharii
2
1
Truica asta a dat tunuri de milioane de euro si nu a fost decat secretarul de cabinet al lui Ad.Nastase,va datzi seama ce avere a strans bonbonel si cat a pierdut statul Roman din cauza ecscrocului care la shcolit si pe V.Ponta bonbonel fiind coordonatorul lucrari de doctorat plagiat al lui Don.dottore.
17
0
Legile sunt făcute doar pentru PINGUINI IN ROMANIA
14
0
Îl doare la pană a rămas cu milioane de euro, legile sânt făcute pentru pinguini
25
1
I - a rupt coada . La cat a furat cati bani a dat inapoi ? Asta trebuia sa moara in inchisoare la fel ca multi altii . Sa se mai sature de furat . Un j***s care a furat la greu si i-a mai invatat si pe altii .
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510