REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Afaceristul Stila Goșu râde de postările Feliciei Ovanesian! Video

Afaceristul Stila Goșu râde de postările Feliciei Ovanesian! Video

Mirela PASCAL 12 august 2023 | 00:00 8523

Așa cum ne-a obișnuit, de o perioadă încoace, Felicia Ovanesian nu mai are altceva de făcut decât să stea cu bunghiul pe lucrurile făcute sau nefăcute de primărie, instituția de unde timp de doi a mâncat o pâine și care i-a umflat conturile lunar cu leafa extraordinară pe care o încasa. Ba că primarul se laudă cu treceri de pietoni... (a uitat când ea se lăuda cu copacii plantați), ba că avem câini pe străzi... (erau și când doamna se intitula city managerul Constanței)... Sesizăm cu toții că toate postările domniei sale sunt cu și despre Primăria Constanța, unele pe drept, poate, iar altele menite să inducă în eroare opinia publică. Ca de exemplu, una din postările pe care le-a făcut recent și care se referă la o reclamă amplasată pe un teren spațiu verde. Nu spune ce fel de teren... public sau privat. Ei bine, potrivit informațiilor noastre, terenul cu pricina este proprietate privată, deținut de afaceristul Stila Goșu și nu este spațiu verde.

Afaceristul Stila Gosu rade de postarile Feliciei Ovanesian! Video

„Scurt, că mai trebuie să ne și odihnim! Avem o lege și un regulament despre cum se amplasează și autorizează mijloacele de publicitate. Legea interzice amplasarea reclamelor pe spațiul verde. Regulamentul asemenea! Mai este și o problemă legată de distanța de intersecție! Această locație nu a fost aprobată de consiliul local pentru amplasarea de reclame! Se revine la vechile metehne (și cât privește publicitatea, ca la altee e mai ult tip (Ce-o fi vrut sa spună autoarea?!, n.r.))! Orașul este împânzit de reclame amplasate pe locații nelegale! Invit poliția locală să poftească la treaba! Începând cu această locație situată în intersecția de la Capitol! Primiți și oficial! Spor în toate! Sunt convinsă că agentul comercial nu a amplasat reclama de capul lui! Cine a aprobat? Ce competență avea să o facă? Și de ce a aprobat? Dacă puteți și aveți plăcerea, distribuiți! Orice informații despre derapajele administrației trebuie sa ajungă la cât mai mulți cetățeni! Scurt, că mai trebuie să ne și odihnim! Avem o lege și un regulament despre cum se amplasează și autorizează mijloacele de publicitate“... cam așa sună postarea Feliciei Ovanesian, „asezonată“ cu două fotografii în care apare un panou publicitar cu Penny.

Afaceristul Stila Gosu rade de postarile Feliciei Ovanesian! Video

Terenul este al lui Stila Goșu și nu e spațiu verde

Ceea ce nu știe Ovanesian sau, mai bine zis, nu vrea să transmită, lăsând loc de interpretări este faptul că terenul cu pricina este proprietate privată, deținut de afaceristul Stila Goșu.

Afaceristul Stila Gosu rade de postarile Feliciei Ovanesian! Video

Este proprietarul terenului de mai bine de 8 ani, cumpărat de la persoane fizice.

Afaceristul Stila Gosu rade de postarile Feliciei Ovanesian! Video

Vechii proprietari l-au obținut printr-o hotărâre judecătorească, în instanță. Și, cu un teren propriu, fiecare are dreptul să facă ce vrea. Sigur, în limita legii!

Afaceristul Stila Gosu rade de postarile Feliciei Ovanesian! Video

Goșu l-ar fi exploatat, dar nu poate din cauza PUG-ului Constanței, care e vechi de când lumea și pământul. Până atunci, îl valorifică așa cum poate. Încă o dată spus, în limita legii!

Afaceristul Stila Gosu rade de postarile Feliciei Ovanesian! Video

A încheiat un contract cu o firmă de publicitate, iar aceasta din urmă a tranzacționat un contract cu deținătorul lanțului de magazine Penny, pentru amplasarea unui panou publicitar. Nu scrie nicăieri în PUG, spune proprietarul, că respectivul teren e spațiu verde.

Afaceristul Stila Gosu rade de postarile Feliciei Ovanesian! VideoStila Goșu

Potrivit regulamentului local de publicitate, amplasarea mijloacelor de publicitate este interzisă în următoarele situaţii, printre altele: a) în ariile naturale protejate de interes național și internațional, cu excepția intravilanelor incluse în acestea; b) în spații verzi cu caracter ornamental sau cu valoare deosebită.

Afaceristul Stila Gosu rade de postarile Feliciei Ovanesian! Video

 

Video:

Așadar, dacă vă delectați, în continuare, cu postările fostului city manager luați în calcul că nu tot ce zboară... se mănâncă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S***a gosu impreuna cu fratele lui si.petrica tomescu sint.tilhari periculosi au sechestrat torturat persoane nici saceanu nu facea asemenea atrocitati ar trebui ocna pe viata ca in america
0
0
Bai baiatule tu il cumosti pe acest individ? Le sterg cum zici tu ca si alte slugi ca tine scriu si nu l cumosc chiar daca a fost la poarta alba !! Dobitoc invidios cevesti mancaia i p… undr vezi tu ca rade el in articolu asta ba sluga j*****a! Daca stai cu el fata un fata nu scoti un cuvant retardule!
5
7
Si de mine rad toti ciobanii si toate femeile de servici care isi dau importanta ,toati analfabetii cu adidasi de firma in picioare si toote paduchioasele care se chinuie prin cabinetele de infrumusetare să pară altceva decat sunt.....pentru ca dacă esti destept ,modest cu bun simt esti p***t si material de ras pentru cine ??????..De fapt cei care rad răd de ei .......
5
1
De ce ștergeți comentariile despre acest individ?? Ptr ca cineva care scrie adevărul de el...deranjează,îl.face mic,pitic,sluga,datornic vândut?? Lasa-ti comentariile sa-si spună oamenii părerea,asa este normal...nu doar sa-l puneți pe prima pagină cum rade de altii...sa-si spună și oamenii părerea și impresiile despre acest fost deținut poarta albă ptr 2 ani..
7
1
Unde e H I R A? A dispărut din platformele de socializare! Cum posta el ca un veritabil politician cu multă experiență! A dispărut de tot de pe Facebook și din media. Dădea interviuri prin presă mai ceva ca Iohannis. De când cu descinderile DNA la RAEDPP a dispărut total. Unde o fi acest "trubadur" al administrației locale?! Are niște cuvinte în el de zici că e cel puțin academician. Se plângea frac-su că din cauza lui nu poate face nimic, dar strada Hașdeu e singura asfaltată din zona unde e MAESTRO PIZZA. Salcâmilor, Farului și cele adiacente sunt pline de gropi. Băi nene, și Bodean și toți din DNA Constanța, nu au ce să-i facă lui H I R A. Face ceva pe ei cu boltă. E prea coțcar acest H I R A. Tot personalul din cadrul DNA nu ajung la capacitatea intelectuală a lui H I R A.
2
5
Se mira un gogu mai.jos ce e cu peticele astea de pamant pai sunt retrocedate de mazare care a praduit tot ce era spatiu verde
14
2
Feliciu se agita inutil, ca nu va deveni primarita, asa cum isi doreste intens! Vrea mereu sa ne arate ca moare de grija orasului...du-te, sa nu mai auzim de tine!
10
3
Dar de ce primaria nu cumpara toate peticilele astea de teren. De la Capitol pana in Delfinariu sunt multe spatii intre blocuri care au devenit propetate privata ..de ce boss ?
13
0
De autorizație de construire pentru totemul ala nu se zice nimica ?
11
0
caterinca de oras, city manager, postari samd - totul pe masura.
16
0
si asta e "afacerist" ?
32
0
Cum ma radule are datorii dar are ditamai terenu in buricu orasului asa p***t esti tu ?tot scrieti asa de invidie!omu joaca in campionat si voi spectatori! Rabla dracu
17
8
Bobita sa nu mai rada ca cateodata e rasul a pagubă
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510