REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Aflat în arest la domiciliu, a plecat la prăduială prin Constanța, cu două cuțite la el

Aflat în arest la domiciliu, a plecat la prăduială prin Constanța, cu două cuțite la el

Virgil STOIAN 9 aprilie 2023 | 12:15 5178

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, pe timpul asigurării măsurilor de ordinea publică în cartierul Inel 2 din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța au observat un tânăr care era foarte interesat de bunurile aflate în mașinile parcate pe Aleea Topolog.

Aflat in arest la domiciliu, a plecat la praduiala prin Constanta, cu doua cutite la el

La vederea jandarmilor, acesta a schimbat direcția de deplasare și foarte grăbit încearcă să se îndepărteze de oamenii legii care, după aproximativ 50 metri, îl ajung din urmă și îl somează să se oprească.

Întrebat fiind despre motivul prezenței în zonă, acesta povestește jandarmilor că este din comuna Cobadin și că iși caută fratele care are obiceiul de a frecventa barurile și sălile de jocuri din zonă.

În momentul verificării tânărului, jandarmii au constatat că acesta figura ca fiind în arest la domiciliu. La efectuarea controlului corporal, au găsit asupra sa 2 cuțite de bucătărie de dimensiuni considerabile.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost condus la sediul poliției și mai apoi predat lucrătorilor din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia pentru luarea măsurilor legale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare!!!Vai și lor și nouă. Ăsta i efectul.Cauza,un'sa fie?Aprofundati,deci gândiți,analizați.
1
0
Ploitistii din Cobadin sunt niste analfabeti
5
0
Spune Cobadin, apoi trage apa
4
0
Specialii fura cu legea in mana... Noi muncind pentru 3000 de ron le platim pensii de 18000 ron pe luna. Statul se imprumuta cu dobanzi ca sa plateasca pensii nesimtite
7
5
Si eu cica sunt in arest la domiciliu dar stau in km 4-5 infata la profi.
7
2
Cand vom vedea şi infractorii care devalizeazâ țara ?
8
1
Daca nu le pune si bratara pentru localizare, arestul la domiciliu e o vacanta pt infractori...
12
0
Primarul are camere de filmat pe raza localității, era în evidenta luat de politie și de Politia Locală Cobadin " în arest la domiciliu" întrebarea este ce fac pătrunjel și leuștean agenti locali din subordinea Primăriei oare acesta avea libertate de mișcare în Cobadin ,oare a plecat chiar cu microbuzul spre oraș și cu 2 cuțite după el, ce fac locali în afara de a sta în cămin, ce asteapta,vor sa se întâmple și omoruri??? Cazul polițiștilor locali cercetați pentru violare de domiciliu și abuz ce se mai aude, tot în funcție ii tine Primarul??Forte frumos.
12
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016