REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.3° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Aflat în Ialomița, Nicolae Ciucă le-a vorbit liberalilor despre „Las Fierbinţi“

Aflat în Ialomița, Nicolae Ciucă le-a vorbit liberalilor despre „Las Fierbinţi“

Mirela PASCAL 17 mai 2024 | 00:00 804

Nicolae Ciucă a vorbit, miercuri, liberalilor de la filiala PNL Ialomiţa despre dezvoltarea comunităţilor, comunelor, oraşelor precum Slobozia, Urziceni, Fierbinţi-Tărg sau Dridu. Liderul partidului le-a mărturisit celor prezenţi la evenimentul de lansare a candidaţilor filialei PNL Ialomiţa, că iniţiat nu urmărea sitcomul „Las Fierbinţi” fiindcă i se părea că „prea mult duce în derizoriu viaţa de la ţară, din satul românesc”, lucru care îl deranja. „Ulterior, din păcate, l-am urmărit coerent pentru că prezenta oarecum o realitate şi asta este dureros, pentru că am ajuns să parodiem.

Aflat in Ialomita, Nicolae Ciuca le-a vorbit liberalilor despre „Las Fierbinti“

Doar că diferenţa acolo este că nu a fost parodiată viaţa la ţară şi viaţa la sat, acolo a fost şi este parodiată politica făcută la nivelul comunelor, la nivelul unor localităţi care au rămas sub un nivel de dezvoltare, mult sub nivelul aşteptărilor”, a mai afirmat Ciucă.„De regulă, când vine vorba despre Ialomiţa, despre Bărăgan, toată lumea vorbeşte despre agricultură. Eu nu am să vorbesc de agricultură, pentru că, cu certitudine, o face mai bine decât mine, domnul secretar de stat la Agricultură, Costin Telehuţ, şi şi-a făcut datoria cum se cuvine pentru tot ceea ce înseamnă relevanţa, importanţa şi semnificaţia domeniului agricol pentru ţara noastră. Din păcate, atunci când vine vorba de agricultură, se vorbeşte foarte mult despre subvenţii. Subvenţiile pentru România sunt cât se poate de consistente şi ele vin de la Uniunea Europeană. De aceea vreau să spun că mulţi politicieni vin şi vorbesc despre agricultură şi subvenţiile din agricultură, pentru că vorbeşte de banii pe care îi primeşti din altă parte, nu de banii pe care îi produci şi cu care vrei să vii să sprijini un domeniu, cu adevărat, şi să te implici într-un domeniu care înseamnă cu mult mai mult decât producţia de materie primă. PNL nu a făcut altceva decât să promoveze oameni competenţi, oameni dedicaţi, oameni care au făcut ceva în viaţa lor profesională şi sunt în măsură să facă ceva pentru comunitate. Asta înseamnă dezvoltare”, a afirmat Nicolae Ciucă, miercuri, în faţa liberalilor de la PNL Ialomiţa, la evenimentul de lansare a candidaţilor la alegerile locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620