REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

AGENT de PAZĂ, decedat după ce a fost LOVIT de două vehicule

AGENT de PAZĂ, decedat după ce a fost LOVIT de două vehicule

Replica API 9 decembrie 2020 | 00:01 11832

Angajatul unei firme de pază din Constanța și-a găsit sfârșitul în drum spre locul de muncă. Accidentul este cercetat în prezent de inspectorii ITM dar și de oamenii legii. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Luni, în jurul orei 06.10, pe trecerea de pietoni de pe șoseaua Mangaliei, zona Auchan, un agent de securitate a fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia şi-a găsit sfârşitul. Bărbatul se îndrepta spre locul de muncă.

Cum s-a petrecut tragedia!

La fața locului au intervenit și oamenii legii. Polițiștii rutieri au fost sesizați, în jurul orei 06.10, despre producerea unui accident rutier pe Șoseaua Mangaliei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe sensul de mers Constanța- Lazu, iar impactul s-ar fi produs inițial între un autobuz, care circula pe prima bandă, și un pieton. Cel din urmă ar fi fost acroșat pe a doua bandă, de către un autoturism. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

A decedat la spital

Ca urmare a evenimentului, bărbatul a fost transportat și internat la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde a decedat în dată de 07.12.2020 , în jurul orelor 07:15.

Inspectorii ITM cercetează evenimentul

Evenimentul se cercetează de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa puna in pwla mea becuri pt a se vedea toata zona sau semafoare,degeaba pui limitatoare daca este intuneric,daca zona ar fii iluminata macar va zic ca si cel mai prost sofer s-ar oprii daca ar vedea un pieton...
0
0
La ora 6 nu este aglomeratie, dar traditie este ca soferii de pe autobuze si microbuze sa poarte discutii cu pasagerii, si musai sa si vada si ochii..Greu de stopat acest fenomen.
8
1
trecerea aia de pietoni e pentru sinucigasi. Ori o desfiinteaza ori ii pun semafor, camere, limitatoare de viteza sa nu se mai circule cu 100 de kilometri la ora pe acolo.
15
0
relu este votant AUR .Un jegos
12
2
INTR,O ZI AI SA MORI LA FEL CA EL ORDINARULE CE ESTI
9
3
RELULE ce tia facut acel om de te iei de el? Unele commenturi ale tale arata tacaneala sau asa! Esti DUS BAS!
10
0
Acea trecere de pietoni , este insuficient semnalizata, ca si rondul de labifurcatia cumpenei. Panouri mai mari si niste LED puternice cu marcaje din timp pe asfalt!!! Cat de greu este ???
25
1
Nu intelegi pentru ca esti prost si nu ai muncit o zi in viata ta probabil, asistatule social, deplasare de acasa la locul de munca si de la locul de munca acasa, facuta pe un traseu stabilit si declarat in fisa de protectia muncii ,conform legislatiei in vigoare, este considerat acciden de munca.
38
3
De ce nu spuneti ca autobuzul era al unei unitati militare si l-a luat de pe trecerea de pietoni?
30
2
Repede ITM, baiii, ce vina are angajatorul in situatii gen? Sa il ia de acasa? Ce naiba aveti ma , idiotilor, mergeti naibii la spitaul unde au murit oameni arsi ca Organ se facea ca ploua
10
20
De unde stii tu ca acel om era betivan ? Jeg de om ce esti !
34
4
Pula mea de betivan. Daca purta masca scapa.
7
54

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620