REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Agenţii economici plâng după perioada "Litoralul pentru toţi"! Video

Agenţii economici plâng după perioada "Litoralul pentru toţi"! Video

Replica API 30 mai 2022 | 23:40 2585

Chiar dacă ne mai despart câteva zile de prima zi din acest sezon estival, agenţii economici se aşteptau ca litoralul românesc să fie asaltat de turişti, mai ales pe perioada weekendului, dat fiind faptul că este primul an "liber" după toată perioada de pandemie. Au apărut ceva turişti, dar timizi, care s-au înfipt repede la plajă, să profite de soarele ce le-a cam jucat feste. Astfel, agenţii economici plâng şi suspină, în aşteptarea perioadei "Litoralul pentru toţi".

Stațiunile de pe litoral nu au fost luate cu asalt de turiști, aşa cum se aşteptau agenţii economici. Din zona de nord și până în cea de sud, plajele au fost presărate de oameni, în orele de vârf. Chiar dacă vremea nu a fost destul de caldă, turiştii nu s-au sfiit să rămână doar în costumele de baie și să profite de razele soarelui.

Unii au fost mai curajoși și s-au îmbăiat în apele reci ale mării. Așa cum este normal perioadei, apa este încă destul de rece, dar acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru oameni.

,,Suntem veniți din Buzău și am preferat să venim în această perioadă pentru că este mai liber și nici nu-i atât de cald precum în luna august. Nu am avut curaj să intrăm în apă pentru că este prea rece, oricum scopul nostru era să prindem un bronz drăguț și iată că l-am prins”,a spus un tânăr, pentru Replica.

Și duminică, 29 mai a.c., curajoșii au ieșit pe plajă în ciuda faptului că în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28 spre 29 mai a.c., vremea nu a fost una destul de prietenoasă pentru această perioadă.

"Au fost ceva turişti, dar nu cum preconizam. Este, totuşi, prima perioadă liberă după pandemie... Asta este. Aşteptăm Litoralul pentru toţi", a spus, pentru Replica, un agent economic din sudul litoralului.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mwie la m**e cu branza intre dinti
0
0
Gata oierilor incet incet va duceti inapoi la oile voastre maxim 2 sezoane daca mai rezistati
0
0
lumea pleaca din tara, acolo sunt respectati si calitatea e crescuta si cu avion si bani mai putin, aici se stinge becul in curand
1
0
Cipanii jefuiesc turistii pe litoral. Evitati orice locatie a lor!
1
0
la ce servicii oferiti si ce preturi aveti o sa mai vina pulea la voi! Faliment crunt si rapid va doresc, oilor!
0
0
sper sa ploua in fiecare weekend
2
0
Dar de ce la plural? Ati vorbit si voi cu 1 si ati facut statistica.
0
0
faliment placfut cipanilor de pretutindeni, dar mai ales celor din mamaia.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768