REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Agentul de PAZĂ din PARCUL de la Far DOARME-N POST!

Agentul de PAZĂ din PARCUL de la Far DOARME-N POST!

Replica API 16 martie 2021 | 08:02 15065

Constanţa beneficiază de foarte puţine parcuri sau spaţii unde copiii să poată să se joace şi respire aer curat. Printre ele se află şi parcul de la Far, un loc frecventat şi de copii dar şi de persoane „dubioase” astfel că este necesară o monitorizare intensă a locului. Pentru acest lucru, primăria Constanţa are contract cu o firmă de pază, la marginea parcului fiind amplasată o cabină, acolo unde stă agentul de pază. Ei bine, părinţii pot avea toată încrederea din lume în unul dintre agenţi care, duminică după-amiază, trăgea un pui de somn, obosit probabil de munca prestată.

Dormea buştean, ziua în amiaza mare

Cu toate că soarele era de mult pe cer, agentul de pază dormea fără să fie deranjat de nimeni, uitând probabil că unul dintre principalele puncte din fişa postului îi interzice acest lucru. Conform declaraţiilor locuitorilor din jur, nu este prima oară când acesta doarme în post. „Ştiu că mai aţipeşte din când în când, dar în rest se mai plimbă pe aici, mai ceartă nişte copii. E om bătrân, îl înţelegem că mai adoarme din când în când dar cred că ar ar trebui puşi oameni care să poată să aibă grijă de copiii noştri.” a declarat pentru ziarul Replica de Constanţa, un locuitor din zonă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate lucreaza la one star si nu si o fi luat salariul de cateva luni si nu l intereseaza ca l vede cineva bravo lui
6
0
stergeti articolul, prostilor
9
3
gasit amaratul asta, nu firma angajatoare care face servicii inutile. Mai bine postati somnul lui Constantinescu, vegheat de sefii militiei, de atunci!
18
0
Trist este ca multi pensionari nu pot trai din pensiile mizere oferite de stat si sunt nevoiti sa lucreze la varstele la care ar trebui sa se bucure de nepoti....
24
3
ce cretini,agentul de paza nu este pus ca sa pazeasca copii oamenilor,el este pus ca sa pazeasca florile si bancile sa nu fie vandalizate
34
4
Niste boschetari cu uniforma acesti paraziti care dorm la locul de munca! Sa faca turistii poza cum ca aia din Hanglia sa aratam lumii cum sta treaba la Romanica. Asta este poporul ruman
10
23
Desfiintati localii!O adunatura de puturosi, analfabeti si obezi!La Cernavoda fac taxi cu Dusterul!In timpul serviciului fac cumparaturi pentru acasa din Penny,sefii pleznesc de umflati ce sunt!
13
6
Bagami-as pula in ala care a facut fitografia ! KLAUS WERNER-CAP de VACA doarme de 6 ani in fruntea tarii in timp ce romanii saracesc ! Voi stiti ca acel Om are program 16 ore la o Firma de PRIVATI ? Si are un salariu de 1200 lei in mana ? Futu-va in gura de PRIVATI si de PATRONI ! Asta este mediul privat la care vrea Turcan sa se angajeze pensionarii de la stat ! Daia-s la muie !
36
7
Daca omul este bolnav asa cum spui atunci sa fie dat afara si sa stea acasa,altfel daca moare-n post"doamne fereste"din cauza vreunei boli pe care o are cine va raspunde in fata I.T.Meului din Constanta?.
24
12
Virgil stoian, sper sa te prinda si sa te incarce pe strada toti agentii de paza, ziarist obosit. Nu te mai saturi sa presezi cacat
20
4
Are 4000 net...Daca are boli multe sa stea in plmea acasa sa trimita parasuta de nevasta la munca
4
21
Cand voi va pretati la a face o stire din asta, aratati cam cat de profesionisti sunteti domnilor jurnalisti. Investigatiile voastre sunt realizabile inclusiv de catre domnul din poza. Pt o stire de 2 lei un om a ramas fara paine... Dormi mai linistit acum domnule jurnalist?
19
3
Sa va dea Dumnezeu tot atatea boli cat are si nefericitul acela
21
4
Care regii care institutii de stat pmul este angajat la o firma particulara care la randul ei are contract cu primaria asa ca n- o dati intruna cu angajati la stat ce aveti cu ei sa nu credet
9
1
asa se freaca pula in fel si fel de regii, institutii de stat,comisii etc doar ca pe banii mai multi
8
8
SUGI PULA CRETINULE!
4
17
Tu ori esti paznic ori esti idiot. Cred ca amandoua.
5
19
Ai probleme, suni la 112. Paznicul ala nu este de la trupele speciale. Va-ngura de frustati! Cati dintre voi aveti taria de caracter sa jurati ca va face-ti indatoririle de serviciu fiind un etalon al dreptatii si moralitatii!? Cati dintre voi nu ati gresit niciodata!? Sunteti cumva dreptatea intruchipata!? Va prostituati pentru un post, o functie, o avansare, o prima, dar vedeti un amarat care castiga pe luna cat lasa unii la o cafea.
39
6
Ca la parlament
33
2
Ma doare capul! Oameni buni si frumosi daca in timp ce omul asta doarme sotia sau fetita ta este atacata de un individ dubios ce ai face atunci?
8
17
Daca asa a vazut el in Las Fierbinti. ...
4
8
Oauuu ,ce stire!! Sa va fie rusine!! Terminatilor!! Ai bagat la pariuri si ai vazut agentu ca doarme si gata ai facut o stire! Terminatule.
24
6
LA CE SALARIU E PLATIT AR TREBUI DOAR SA DOARMA
34
7
Doarme politia si parlamentarii in post ce pretentii avem de la un agent de paza cu salariul de asistat social mai bine pozati pe cei care fura padurile si pe cei care fac trafic de droguri firar mama voastra a dracului de gunoaie
47
4
De ce va mirati,daca sa pensionat la 40 de ani si dupa nenumarate razboaie duse in timpul stagiului cum sa nu fie omu obosit si apoi nare dela cine lua exemplu,pai parlamentarii dorm pe rupte pe salarii sau pensii nesimtite si nui mai deranjeaza nimeni,rai mai sunteti.
23
6
V-an gura de astmatici, cand dorm aia in parlament pe 10000 de iuroo pe luna, nu va isterizati. Ati gasit de cine sa va luati. A mers vreunul dintre voi sa vedeti daca se simte bine? Si el fraier, putea sa-si puna folie si dormea bine mersi pe 12 milioane pe luna.
59
5
De regula cam atat dureaza o tura la paznicii astia , sa-l vad eu pe ala care reuseste sa stea treaz 24 de ore , mai ales dupa o anumita varsta ! La facut rele si aratat cu degetul ne pricepem toti...
44
5
e fost politist sau militar iesit la pensie la 40 de ani si angajat la paza!
22
23
Somn pe furate, dupa modelul Parlament.
24
4
Trebuia sa-i arunce careva o petarda inauntru.
8
25
unde se sta la stat! asa cum arata de grasi ar putea sa slabeasca la locul de munca productiv platiti mai bine poate si fara cormobilitati de la treizeci de ani!
3
13
Virgile, tu mergeai la mega sa iti iei un meniu si dupa la pariuri l ai vazut pe ala si gata.ai facut o stire.bv bv bv. Auzi, da de politicienii urbei ai curaj sa scrii?da da, aia care au fost si sunt in parlament si care au dormit si dorm in continuare in timp ce tara se scufunda incet dar sigur.o pl.l ai prins pe asta si ti ai fa ut norma.poti sa tai factura maine.esti ok. Vai de voi ziaristilor
34
4
trebuie desfintati ..la dacia langa ceas la fel doarme sau croseteaza ,face epigrame care i roostul lor nu au combatut nimic inutili societatii....
15
10
Da ce frumos doarme nu ziceti.....
13
7
Nu dormea. L-a prins in poza chiar cand a clipit. Hahaha
16
7
ca cacat sa pazesti la far de trebuie un borcan ptr asta? iment,betoane,rapanosi?puneti ba trintorul la sapat via!
11
17
Daca agentul de paza doarme parintilor in loc sa aiba grija de copii le arde de circ si fac pe fotografii .Cati dorm la munca cu ochii deschisi si altii muncesc pt ei si nimeni nu le spune nimic .
27
3
Tocmai avusese bietul om orgasmul saptamanal, si voi repede cu gura pe el
3
17
Astia de la Relicva asta de publicatie sunt suparati ca nu are cine sa le pazeasca intrarea in bloc
25
3
O fi avand omul acasa vecini care demoleaza si repara continuu, si cind prinzi vreun moent de liniste te fura somnul.Poate o fare vreun service ca vecin.Oricum, casele sunt proiectate pt a fi reparate continuu nu pt odihna.Cite chestii se pot afla de la un somn in post.
14
5
agentii nu sunt pusi sa aiba grije de copi cum declara cetateni in articol, agentii au alta misiune acolo, iar daca domnul din imagine dormia nu este foarte clar noi vedem o poza .cine la vazut trebuea sal reclame imediat la politie. altfel nu pot sa zic decat ca e un articol defaimator
33
4
...asta da articol. Ai luat si declaratii. Esti tare de tot. Felicitari. Stai jos 4.
35
7
Nu doarme. Vegheaza camuflat.
15
5
pardon nu doarme , face economie de vedere
13
4
La cat si cum lucreaza cate 240 de ore pe luna si sunt platiti cu minim pe economie,fara ore suplimentare platite,fara bonuri de masa fara transport sa zica mersi ca ii mai au si pe astia.Fug constantenii ca de dracu de firmele de paza. Daca se fura din magazine iti imputa la salariu.La duty free poarta 1,un tester de parfum furat de doi tineri,a fost imputat la plata paznicilor.Atat de nemernici sunt.Mai putin de jumatate de sticla de parfun platita de agentii de paza cat faceau doua parfumuri. Iei jumatate de salariu.Aveti grija cu firmele de paza. Munciti si 240 de ore sau pe nimic.
57
6
domnilor ACEASTA ESTE STAREA ACTUALA A CONSTANTEI - DORMIM - ASTA E , ASTA AM VRUT , DAR SA NU UITAM TOT NOI AM VOTAT AI AS CULEGEM CU RESPECT TUTUROR
31
7
Uite asa ramane pe drumuri, prostul! Cine i-a dorit atat de mult bine de l-a fotografiat?
45
3
Nu doarme ci mediteaza
23
8
Bai fratilor....orasul asta este tot un somn.....
20
6
doarme pentru ca i-ati supt pula
23
14
Agentul doarme cu gatul stramb
6
13
Agentul este USR-ist inrait ! Procedeaza ca si idiotii pe care-i lauda !
16
23

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016