REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Aglomerație în vămi! Zeci de minute stau șoferii la coadă, la punctul de trecere Negru Vodă

Aglomerație în vămi! Zeci de minute stau șoferii la coadă, la punctul de trecere Negru Vodă

Mirela PASCAL 15 aprilie 2023 | 00:00 1919

Ca în fiecare an, sărbătorile creează presiune pe punctele de trecere a frontierei: vin mulţi dintre românii stabiliţi în străinătate, se pleacă la rude, sunt numeroşi străini care doresc să-şi petreacă vacanţa de Paște în România ori români care vor să petreacă sărbătorilor în afara țării. La punctul de trecere de la Negru Vodă, județul Constanța, timpul de așteptare este de o oră. Sunt foarte multe vehicule care vor să iasă din țară, în timp ce pe sensul de intrare în țară timpii de așteptare sunt mai mici.

Aglomeratie in vami! Zeci de minute stau soferii la coada, la punctul de trecere Negru Voda

Minivacanța de Paște a umplut vămile din vestul țării. Mii de români din toate colțurile țării au preferat să plece din țară de sărbători. Aglomerație este și în punctele de trecere ale frontierei cu Bulgaria, mai exact în Vama Veche și Negru Vodă. Timpii de așteptare pentru trecerea frontierei în aceste puncte sunt de 60 de minute. Ca să fluidizeze traficul, polițiștii de frontieră au deschis trei artere, la ieșire din țară, spre Bulgaria, un număr foarte mare de vehicule așteptând la control

Aglomeraţie pe Valea Prahovei, în Vinerea Mare. Se circulă în coloană între Breaza și Comarnic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploiești - Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localitățile Breaza și Comarnic.

Pentru DN 1 București - Ploiești - Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

- București - Autostrada A3 - Ploiești - Cheia - DN 1A Brașov;

- București - Autostrada A1 - Pitești - Câmpulung - DN 73 Râșnov;

- București - DN 71 - Târgoviște - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râșnov;

- București - Târgoviște - DN 71 Sinaia.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fluidizare şi să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, manifestând respect față de ceilalți participanți la trafic”, transmite Infotrafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poza e de la vama veche.unde plecati berbeciloraveti prea multi Bani,sinteti bugetari?plouae frig,si la noi,si in bg,si in grecia,si in antaly.stati dreq acasa de boscheti,de unde aveti atitia bani?pensionafii speciali nu au pe ce ß.si sparga averile incasate ilicit si moca,pomeni furate de la noi.sa dati banii furati pe doctori,sa traiti putin!!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510