REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
21.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

AGLOMERAȚIE la MALUL MĂRII: COVID-ul nu-i mai SPERIE pe constănțeni!

AGLOMERAȚIE la MALUL MĂRII: COVID-ul nu-i mai SPERIE pe constănțeni!

Replica API 1 februarie 2021 | 23:16 2633

Vremea bună de la malul Mării Negre, din acest weekend, i-a îndemnat pe constănțeni să iasă în număr tot mai mare la plimbare în aer liber. Și scăderea incidenței cazurilor de covornavirus din municipiu a condus la voie bună și relaxare printre cetățeni. Astfel, zeci de oameni au fost prezenți duminică, 31 ianuarie, pe malul mării.

Covidul nu-i mai sperie pe constănțeni

Epidemia şi numărul de îmbolnăviri par să nu mai conteze, atunci când vine vorba de distracție, relaxare și voie bună. Totuși, la Constanța incidența cazurilor de coronavirus a scăzut, iar acest lucru, combinat cu vremea bună de afară, i-a determinat pe constănțeni să iasă la plimbare în aer liber. Duminică, 31 ianuarie, zeci de persoane s-au aflat pe plajă, în stațiunea Mamaia, la malul Mării Negre. Cu copii, cu nepoți, cu animale de companie, sau la jogging, constănțenii au uitat de Covid și au profitat de mare și de soare.

Nu au lipsit gunoaiele

Nu a lipsit nici nesimțirea pentru că unii dintre cetățeni au considerat că resturile de prin buzunare și paharele de cafea trebuie aruncate cu neglijență pe promenada din stațiune. Acest lucru i-a dezgustat pe concetățenii lor care s-au și revoltat. „Am venit la plimbare în aer liber tocmai pentru a ne relaxa și pentru a respira aer curat. Nu pentru a ne împiedica de resturile altora. În ritmul asta, nu ne mai facem bine ca nație”, a transmis un constănțean pentru reporterii Replica.

Aglomerație și la munte

Și la munte s-au înghesuit oamenii. Amintim că traficul pe Valea Prahovei a fost extrem de aglomerat. Duminică, 31 ianuarie, pe drumul către stațiunile montane s-au format coloane kilometrice de autovehicule.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va invit sa vedeti ce a lasat in urma, pe plaja si trotuare, aceasta hoarda de rupti in cur.
4
0
mai lasati in mortii masii covidu' si panica intretinuta de presa!scria unu' mai jos ,ca nu am vazut ce-i in anglia,ce -i in anglia?!aceiasi prostie indusa,aia e!normal ca se imbolnaveste lumea,asta e,te protejezi si .....traiesti cum poti si cit ai zile!
1
3
Stirista de 2 lei, domnisoara Diana MAXIMIUC sta izolata numai in casa si nu iese deloc? mai bine scrieti despre dnul Werner care asa de mult se izoleaza ca e la ski la munte!
6
3
Sa va iau covidu in pula
4
7
adica ,hotul de iohanis cap de vitel se da in barci la paltinis luind in deradere toate spitalele transformate in crematorii iar noi nu avem voie sa iesim la malul marii,muie ba !
6
6
Ce asteptari aveti de la un popor al carui nivel de educatie si cultura se reduce la Las Fierbinti, un serial care promoveaza mitocania, lenea, incultura si prostia?
15
1
Nu v ati saturat sa stati ca boii la puscarie si presedintele sa se dea pe schiuri? Mai lasati oamenii in pace.
12
5
Duceti va la fast foodurile din malluri este ca in vremurile bune,stau inghesuiti umar inu.ar si la si la coada si la mese u masca la gat pt. ca trebuie sa serveasca mixul de chimicale .Proasta natie condusa de stomac.
13
4
Statul intretine pe bani panica in populatie cu speranta ca oamenii vor intelege singuri care este problema reala. Nimeni nu are curaj sa anunte in presa care este realitatea pentru ca se prabuseste economia brusc.
11
1
Inseamna ca nu ati vazut ce e in Anglia
14
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620