REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Agresorul fetei din Sighet ar fi fost drogat

Agresorul fetei din Sighet ar fi fost drogat

Mariana MURAT 14 noiembrie 2023 | 10:51 4415

Informații de-a dreptul șocante despre cazul fetei dispărute și găsite în casa unui bărbat din Sighet. Sara Melinda Moiș a fost violată de bărbatul de 34 de ani la care locuia. Primele rezultate ale analizelor medicale, efectuate imediat după ce a fost găsită, au fost făcute publice. Iată alte detalii cutremurătoare despre ce i s-a întâmplat fetei.

Agresorul fetei din Sighet ar fi fost drogatSara Melinda Moiș și Laurențiu Rus

În urmă cu câteva zile, un caz din Sighetul Marmației a cutremurat întreaga țară. Sara Melinda Moiș a plecat de acasă și a fost dată dispărută timp de 6 zile, iar în urmă cu o zi a fost găsită. Informațiile șocante au apărut abia ieri, când adolescenta a fost găsită în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani.

Sara Melinda Moiș, fata dispărută în Sighet, a fost violată de bărbatul la care locuia

Imediat după ce a fost găsită, aceasta a fost dusă la spital, unde medicii i-au analize pentru a determina starea în care se află. Potrivit rezultatelor analizelor, cei doi au întreținut relații sexuale în timpul în care ea a fost dată dispărută.

Nu se știe dacă adolescenta și-a dat sau nu consimțământul, însă având în vedere vârsta ei și diferența de 21 de ani dintre ei, orice astfel de act sexual de consideră viol potrivit noii legi. Fata a stat timp de 6 zile în casa bărbatului, iar înainte să ajungă acolo, i-ar fi trimis acestuia poze cu ea în ipostaze indecente.

Polițistul crede că a fost sechestrată, deoarece în momentul în care a găsit-o, era speriată și agitată. Mai mult, aceasta a stat în condiții insalubre în casa bărbatului, iar o saltea era singurul obiect de mobilier din locuință.

„În aceea locaţie stătea fetiţa împreună cu o anumite persoană care o ţinea. Nu ştim încă în ce măsură o ţinea cu forţa, era sechestrată fetiţa sau stătea de bună voie. Deşi, din primele declaraţii reiese că ambele variante sunt reale”, a transmis Florin Ciobanu, șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației, conform spynews.ro.

Vecinii îl cunosc foarte bine pe Laurențiu Rus și au luat parte la mai multe momente de care și-au amintit. Aceștia au văzut, de-a lungul timpului, cum acesta aduce sute de fete în locuința lui. De asemenea, Laurențiu Rus ar consuma frecvent droguri, ar fura și ar fi violent, spunând că a bătut-o pe fata de 13 ani.

Mai mult, acesta i-ar fi dat droguri și ei, iar vecinii i-au văzut pe cei doi când au venit cu niște bagaje la el acasă. Aceștia avea un cărucior cu saci.

Laurențiu Rus ar mai fi adus femei în urmă cu mai mulți ani, pe care le-a sechestrat și bătut. De asemenea, ar fi un vecin problematic, deoarece amenință oamenii.

Nu am ştiut că el poate să obstrucţioneze, să o ţină închisă într-o cameră. A fost drogată. Am văzut când am dus-o, că el era sub influenţa drogurilor. Nu numai pe asta a dus-o, a dus sute de fete aşa”, ”A venit cu bagaje, cu ceva saci. Fata? Da, sigur şi cu el. Împreună au venit, au tras ceva căruţ. A mai adus el acum câţiva ani şi a ţinut-o şi a bătut-o în casă. Un hoţ, fură, ameninţă, noaptea umblă pe aici, de la vecini a furat lemne”, sunt două dintre declarațiile vecinilor lui Laurențiu Rus.

Update:

Sara Melinda Moiș ar fi plecat de acasă pentru a-și pune capăt zilelor. Cel care a ”salvat-o” a fost chiar agresorul, Laurențiu Rus. Cazul continuă cu informații care ar putea să schimbe cursul anchetei în cazul fetei de 13 ani. Sara Melinda Moiș ar fi trecut printr-o perioadă dificilă, care a împins-o aproape să recurgă la un gest necugetat. Fata a vrut să se sinucidă după o ceartă în familie, iar Laurențiu Rus ar fi convins-o să nu facă acest lucru.

Tânăra avea probleme în familie, iar din acest motiv nu ar mai fi suportat ceea ce trăiește și a vrut să își pună capăt zilelor. Astfel și-a făcut niște răni la mâini, care au ridicat semne de întrebare.

În mod surprinzător, cel care a convins-o să renunțe la acest gând a fost Laurențiu Rus, bărbatul care urma să o agreseze și alături de care urma să trăiască adevărate orori. Acesta a luat-o la el acasă, iar de atunci au început o mulțime de scenarii greu de acceptat.

O altă informație controversată este faptul că Sara Melinda Moiș nu ar fi locuit acolo pe tot parcursul acestor zile, ci ar fi fost dusă după ce s-a aflat că este căutată de poliție. Aceasta presupunere a pornit după ce s-a descoperit că fata era curată în momentul în care a fost găsită, ceea ce ar fi fost aproape imposibil având în vedere felul în care arată casa. Imaginile cu locuința au fost făcute publice, conform observatornews.ro.

Update 2:

Bărbatul cu care a fost găsită Melinda, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost arestat pentru 30 de zile.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faptul că fetița arată în poze într-un anume fel, nu o catalogheaza ca fiind altceva. În ceea ce-l privește pe individ, nu are nicio scuza. Si dezbrăcată daca o găsea si ea i-a fi propus să întrețină raporturi sexuale, el trebuia sa nu se atingă de ea si s-o ducă sau sa anunte Poliția. Atunci când bei sau te droghezi iti asumi si consecintele. Iar faptul că erai in stare de ebrietate sau sub influența drogurilor este o circumstanță agravantă, nicidecum atenuantă.
0
0
Nu mai sariti de c u r in sus cu acordul parintilor, poza a fost publicata in toata media din roamania tocmai pentru a putea fi identificata ! Deci, are acordul parintilor ! Va este mila de ''inocenta'' asta !? De curiozitate , urcati-va intr-un mijloc de transport la orele in care ies elevii de la scoala, sa vedeti ce dialog se poarta intre ''inocentele'' astea de 14-16 ani !!!
1
0
vax, fa tuca avea probleme, parintii intelectuali, mama cadru didactic nu a stiut sa se comporte , nu a stiut sa si educe copilul parerea mea!asa cum arata si cum e prezentata lasa multe semne de intrebare!
0
0
Ati gresit grav. Imaginea fetei ar fi trebuit cenzurată fiind minoră si nu cred ca ati avut acordul părinților. De asemenea, comentariile la adresei copilului, pentru că este un copil, sunt f. urâte. Ceea ce i s-a întâmplat fetiței, ar putea oricand sa i se întâmple copilului dumneavoastra.Ganditi-va la durerea părinților și să nu ajungeți vreodata in situatia lor. Fetița va rămâne marcată si f. greu va trece peste ceea ce i s-a întâmplat. Cat priveste agresorul sexual, sper ca in pușcărie sa aiba parte din plin de ceea ce i-a facut bietei fetițe.
1
1
Ce căuta acolo? Nu a obligat-o nimeni să se ducă. I-a trimis poze indecente și acum face pe cinstita și zice ca a violat-o. Ce a căutat a găsit.
6
1
La sapun cu CIORILE.
2
0
In primul rând nu ar fi trebuit sa publicați imaginea fetei necenzurată. Cum puteți sa vorbiți in felul asta despre un copil de 13 ani? Este doar un copil fără discernământ! Părinții acestui copil sunt de vina, dinainte responsabili pentru creșterea și educarea copilului. Când permiți unui copil accesul nestingherit la telefon și rețele sociale sunt șanse foarte mari sa se întâmple astfel de lucruri.
7
1
la cum arata fătuca asta în poze, numai de 13 ani nu arata, scrie pe ea ca-i zdrență, și dacă a pornit-o asa de la 13 ani, oare cum o sa fie la 30 sau 40 de ani, de pe acum a dat cronometrul peste cap, s-a maturizat înainte de vreme, nu e de vina doar acel bărbat cu care s-a dus ci și ea, si-a cautat-o, o fata cinstita nu merge pe drumuri dintr-astea
7
2
Ai mare dreptate! Ce sa caute fata pe strada fara sa poarte hijab sau burka si fara sa fie insotita de un barbat din familia ei!
7
4
Cum ce cauta pe strada ? Cum ar fi putut merge ? Prin tunelurile dacice ?
13
3
ieri la pranz a inceput sa se dea o caldura anemica si dupa 4 ore s-a oprit azi-noapte au fost 5 grade caldura si apa calda nu sunt nici acum la 12 si nu se stie cand vin alo primaria cta se aude
3
5
A mai si ajutat la caratul bagajelor ''rapita'',acum se incearca schimbarea declaratiilor de la minora, vor sa-l infunde pe drogat ! Si oricum...la cum arata pustoica,ii dai peste 16 ani ca si varsta, asta o sa declare si el....a crezut ca are peste 16 ani ! Intr-un fel sau altul el se va duce la puscarie , iar aia mica....tot c u r v a va ramane !
11
6
Era drogat,nu se pune.
6
4
ce cauta o fata de varsta ei pe strada?
11
6

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166