REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
11.4° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Agresorul fostului preot Balaș e militar! Ancheta a preluat-o Parchetul Militar

Agresorul fostului preot Balaș e militar! Ancheta a preluat-o Parchetul Militar

M.P., A.F. 4 iunie 2024 | 19:20 2875

Fostul preot Daniel Balaș a relatat zilele trecute că și-a luat plasă de la niște indivizi, de la care a făcut comanda de niște piese auto care nu au mai ajuns la el. Mai mult decât atât, după mărturisirile acestuia, unul dintre cei acuzați l-a abordat în trafic, în Stațiunea Mamaia și l-a bătut măr. Agresorul, Mario Tudora, care pare că este sportiv de performanță, l-a oprit în trafic pe Daniel Balaș, și l-a lovit cu sălbăticie, provocându-i trei fracturi, printre care una la maxilar. Preotul Balaș a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agresorul a fost căutat de poliție, iar duminică, 2 iunie, acesta a fost prins de către oamenii legii. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Potrivit informațiilor noastre, agresorul este cadru militar iar dosarul va fi instrumentat de Parchetul Militar.

Agresorul fostului preot Balas e militar! Ancheta a preluat-o Parchetul MilitarMario Tudora, agresorul lui Balaș

Avocații lui Balaș au depus plângere pentru tentativă de omor. Reamintim că fostul preot a relatat că și-a luat plasă de la niște indivizi, de la care a făcut comanda de niște piese auto care nu au mai ajuns la el. Mai mult decât atât, după mărturisirile acestuia, unul dintre cei acuzați l-a abordat în trafic, în Stațiunea Mamaia și l-a bătut măr. Agresorul, Mario Tudora, sportiv de performanță, l-a oprit în trafic pe Daniel Balaș, și l-a lovit cu sălbăticie, provocându-i trei fracturi, printre care una la maxilar. 

Agresorul fostului preot Balas e militar! Ancheta a preluat-o Parchetul MilitarBalaș, bătut

Daniel Balaș spune că a fost păcălit de o persoană fizică de la care a făcut comandă online de niște piese auto ieftine pentru bolidul de lux pe care îl deține, dar de patru luni piesele comandate sunt de negăsit: „Am dat comanda online m-am întâlnit cu individul, individul spunea că are un service autorizat și totodată aduce piese mai ieftine pentru un Lamborghini Huracan și m-a indus în eroare… m-am păcălit in primă fază …de 4 luni de zile aștept piesele”, a relatat Daniel Balaș.

Deși motivul pentru care a apelat la acel presupus service autorizat a fost din dorința de a economisi bani, această experiență l-a costat și mult timp pierdut pe Daniel Balaș. „Dacă ajungeți la reprezentanță vă ustură, dacă ajungeți ca mine pe la no-name-uri vă ustură și cu timp și cu bani“ a spus Daniel Balaș.

Agresorul fostului preot Balas e militar! Ancheta a preluat-o Parchetul MilitarBalaș, bătut

Balaș se declară dezamăgit de faptul că autoritățile și-au pierdut credibilitatea, iar cei care păcălesc alți oameni prin tot felul de metode își fac de cap și nu sunt puși la punct. Acesta și-a încheiat pledoaria recomandând atât urmăritorilor lui de pe pagina de socializare cât și celor aflați în aceeași situație ca pe viitor să se intereseze mai mult de firma respectivă. După această declarație belicoasă a lui Balaș, cei acuzați de fostul preot că au dat țeapă au reacționat și nu într-un mod foarte ortodox: „S-au ținut după mine cu mașina în Mamaia, m-au pus să trag pe dreapta  și apoi m-au luat la pumni. Erau chitiți pe mine. Mi-au provocat trei fracturi, la maxilar, sinusuri și la osul de sub ochi. Eu acum sunt la spital, să văd dacă mă operează sau nu. Mi-a fracturat toată partea stângă. Eu acum nici nu pot să vorbesc” a declarat Daniel Balaș.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din ciclul muschii mei, minte nu are! Pai bai, asta e fost popa, e haladit cu toate harfele. Voi cu el vreti sa va puneti? Frumoasa cheie!
5
0
Trebuia sa ii dea un cutit
3
9
Să mă ierți ramai fără muncă scârbă...
17
1
Si informatiile de unde sunt? De la avokktu vixtimei? Au incercat o maradona si nu a mers? A venit parchetul militar. Stop joc
9
3
daca e asa bun la bataie sa il trimita in urkaina sa se lupte ca un soldat adevarat. Nu amenda nu puscarie, trimis cu forta pe front sa se bata acolo.
41
7

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515