REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
12.8° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Agresorul fostului preot, Daniel Balaș, a fost prins de polițiști

Agresorul fostului preot, Daniel Balaș, a fost prins de polițiști

Victor ROTARU 2 iunie 2024 | 12:40 7082

Zilele trecute, Daniel Balaș, a relatat că și-a luat plasă de la niște indivizi, de la care a făcut comanda de niște piese auto care nu au mai ajuns la el. Mai mult decât atât, după mărturisirile acestuia, unul dintre cei acuzați l-a abordat în trafic, în Stațiunea Mamaia și l-a bătut măr. Agresorul, Mario Tudora, care pare că este sportiv de performanță, l-a oprit în trafic pe Daniel Balaș, și l-a lovit cu sălbăticie, provocându-i trei fracturi, printre care una la maxilar. Agresorul a fost căutat de poliție, iar duminică, 2 iunie, acesta a fost prins de către oamenii legii.

Agresorul fostului preot, Daniel Balas, a fost prins de politistiAgresorul și Daniel Balaș

Fostul preot Daniel Balaș spune că a fost păcălit de o persoană fizică de la care a făcut comandă online de niște piese auto ieftine pentru bolidul de lux pe care îl deține, dar de patru luni piesele comandate sunt de negăsit: „Am dat comanda online m-am întâlnit cu individul, individul spunea că are un service autorizat și totodată aduce piese mai ieftine pentru un Lamborghini Huracan și m-a indus în eroare… m-am păcălit în primă fază …de 4 luni de zile aștept piesele”, a relatat Daniel Balaș. Deși motivul pentru care a apelat la acel presupus service autorizat a fost din dorința de a economisi bani, această experiență l-a costat și mult timp pierdut pe Daniel Balaș. „Dacă ajungeți la reprezentanță vă ustură, dacă ajungeți ca mine pe la no-name-uri vă ustură și cu timp și cu bani “ spune Daniel Balaș.

Daniel Balaș se declară dezamăgit de faptul că autoritățile și-au pierdut credibilitatea, iar cei care păcălesc alți oameni prin tot felul de metode își fac de cap și nu sunt puși la punct. Acesta și-a încheiat pledoaria recomandând atât urmăritorilor lui de pe pagina de socializare cât și celor aflați în aceeași situație ca pe viitor să se intereseze mai mult de firma respectivă. După această declarație belicoasă a lui Balaș, cei acuzați de fostul preot că au dat țeapă au reacționat și nu într-un mod foarte ortodox: „S-au ținut după mine cu mașina în Mamaia, m-au pus să trag pe dreapta  și apoi m-au luat la pumni. Erau chitiți pe mine. Mi-au provocat trei fracturi, la maxilar, sinusuri și la osul de sub ochi. Eu acum sunt la spital, să văd dacă mă operează sau nu. Mi-a fracturat toată partea stângă. Eu acum nici nu pot să vorbesc” a declarat Daniel Balaș.

Agresorul lui Balaș a fost găsit!

„Ca urmare a evenimentului din data de 30 mai a.c., când un bărbat ar fi fost agresat fizic în urma unei șicanări în trafic, pe bulevardul Mamaia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat. Persoana vătămată a depus plângere și a fost examinată medico-legal. În dosarul penal se continuă administrarea probatoriului pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In mod sigur T*o l a pus pe smardoi ! Tare as vrea sa dau ochii cu el !Adio haina militara si sport redus mintal !
3
3
Si uite asa te duci la portiță ca un p***t ce te afli. Ca bani sa-l plătești pe știftul ăsta nu ai. Mușchi ai, creier ce-ti mai trebuie. Vezi și tu partea bună a lucrurilor, o sa ieși și mai plin de șmecherii de acolo, pregătit de o nouă incursiune la pușcărie. Începutul e mai greu!
21
1
6 luni arest preventiv la smardoi. Hai curaj procurori și judecători.
19
1
Abia astept sa il prind pe Mario asta in oraș sa vedem daca tot asa smardoi este
8
1
Ce bine la plesnit, fortza Mario! Ma mir ca a durat atat pana si a luat-o ca prea vorbea pe dos si prea urat injura!
14
47
Foarte bine i a facut
18
42

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515