REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
12.8° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Agresorul fostului preot, Daniel Balaș, căutat de polițiști! Video

Agresorul fostului preot, Daniel Balaș, căutat de polițiști! Video

Virgil STOIAN, Elena TUDOR 1 iunie 2024 | 00:00 17595

Anunțurile de vânzări de piese auto sau mașini din Constanța sunt ca un câmp de luptă sângeros, unde dacă ești de bună-credință și corect, riști să fii luat de prost și cu banii luați. Atunci când te hotărăști să îți achiziționezi o mașină second-hand, ”samsarii” trag cu dinții de tine până la ultimul leuț. Multe dintre anunțuri sunt bine cosmetizate și îmbrăcate frumos in descriere. Pe lângă faptul că vânzătorii se bat cu pumnul în piept că ceea ce trec în descriere este verosimil, aceștia din urmă, nu îți pot oferi o garanție că autoturismul este funcțional și după ce ai plătit banii. O întâmplare similară a pățit-o și fostul preot Daniel Balaș, care a relatat că și-a luat plasă de la niște indivizi, de la care a făcut comanda de niște piese auto care nu au mai ajuns la el. Mai mult decât atât, după mărturisirile acestuia, unul dintre cei acuzați l-a abordat în trafic, în Stațiunea Mamaia și l-a bătut măr. Agresorul, Mario Tudora, care pare că este sportiv de performanță, l-a oprit în trafic pe Daniel Balaș, și l-a lovit cu sălbăticie, provocându-i trei fracturi, printre care una la maxilar. Acum, e căutat de polițiști.

Agresorul fostului preot, Daniel Balas, cautat de politisti! Video Balaș, bătut

Fostul preot Daniel Balaș spune că a fost păcălit de o persoană fizică de la care a făcut comandă online de niște piese auto ieftine pentru bolidul de lux pe care îl deține, dar de patru luni piesele comandate sunt de negăsit: „Am dat comanda online m-am întâlnit cu individul, individul spunea că are un service autorizat și totodată aduce piese mai ieftine pentru un Lamborghini Huracan și m-a indus în eroare… m-am păcălit in primă fază …de 4 luni de zile aștept piesele”, a relatat Daniel Balaș. Deși motivul pentru care a apelat la acel presupus service autorizat a fost din dorința de a economisi bani, această experiență l-a costat și mult timp pierdut pe Daniel Balaș. „Dacă ajungeți la reprezentanță vă ustură, dacă ajungeți ca mine pe la no-name-uri vă ustură și cu timp și cu bani “ spune Daniel Balaș.

Agresorul fostului preot, Daniel Balas, cautat de politisti! Video Mario Tudora, agresorul lui Balaș

Daniel Balaș se declară dezamăgit de faptul că autoritățile și-au pierdut credibilitatea, iar cei care păcălesc alți oameni prin tot felul de metode își fac de cap și nu sunt puși la punct. Acesta și-a încheiat pledoaria recomandând atât urmăritorilor lui de pe pagina de socializare cât și celor aflați în aceeași situație ca pe viitor să se intereseze mai mult de firma respectivă. După această declarație belicoasă a lui Balaș, cei acuzați de fostul preot că au dat țeapă au reacționat și nu într-un mod foarte ortodox: „S-au ținut după mine cu mașina în Mamaia, m-au pus să trag pe dreapta  și apoi m-au luat la pumni. Erau chitiți pe mine. Mi-au provocat trei fracturi, la maxilar, sinusuri și la osul de sub ochi. Eu acum sunt la spital, să văd dacă mă operează sau nu. Mi-a fracturat toată partea stângă. Eu acum nici nu pot să vorbesc” a declarat Daniel Balaș.

Agresorul fostului preot, Daniel Balas, cautat de politisti! Video Daniel Balaș

Video:

Ce spune IPJ Constanța

„La data de 30 mai a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați de un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că, în urma unei șicanări în trafic, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, pasager într-un autoturism, care ulterior ar fi părăsit locul faptei.  Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor legale ce se impun.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gulas Burghiu asta?
0
0
Cu Ghila Buriu nu vă bateți l-ați găsit pe ăsta Cu ăsta vrei tu să te afirmi în oraș
7
0
După nici trei ani se Anglia ai huracan ?
0
2
mario si tudora. 2 dosisti din cartier. Dupa fatza e pasiv.
7
0
Ăsta este un basinos, îl știu de mic copil. Pușcăria îl mănâncă!
11
0
Am vazut comentarii rautacioase aici. Nu cunosc detalii despre victima, vizavi de ce masina are, de unde isi cumpara piese, de faptul ca a fost in Dubai(pana la urma fiecare este liber sa faca ce vrea, sa isi cumpere ce vrea, sa se duca unde vrea). Problema este ca exista printre noi oameni certati cu legea si profita pe strada de abilitatile de sportiv, desi in lumea sportului nu s-a auzit de el. Unii nu au capacitatea sa inteleaga ca abilitatile de sportiv folosite pe strada te transforma in i*******r. Mai mult de atat, am inteles ca este si soldat in armata Romana. Nu este locul lui acolo si sper ca in urma acestui incident M.Ap.N-ul sa ia masurile care se impun si sa fie judecat de tribunalul militar!
43
1
asta si-a luat-o de la cineva pus de TeoDOSU, era dragoste mare intre preotul asta si preasfintitul TeoDOSU, ce stiti voi cum s-au iubit astia doi, si cum asta a disparut in Dubai si a inceput sa faca video-uri pe youtube si sa spuna multe despre TeoDOSU
14
16
ARFE PE STRADA FACI DREGI ȘI CÂND TE LOVEȘTE REALITATEA NU TE MAI SALVEAZĂ DUMNEZEU
17
10
Își ia masina de peste 200000 de euro dar nu are bani sa o întrețină.. ar fi în stare sa caute piese și în dezmembrari :))))))
31
19
Asa, sa inteleg: fostul "popa" are un trocarici de 200K euro la mana a 2-a si cauta piese inafara reprezentantei? (ar fi de inteles sa cauti piese "pa` net" pentru o troaca de 500 euro)
32
10
Domnișoară preot ,dacă ai masina de 200000 cred ca nu ar fi o problema piesele oricât de scumpe ar fi ..clar o meriți!!
21
30
cum i se intampla doar domnisoarei preot sa intre in necazuri asa zi de zi
24
21
Orasul lui Vergil de Eforie!
18
1
Vreo dovada ca agresorul are legatura cu cei care l-au tepuit? Sau doar bagati fapte in spate la oameni?
10
31
Tudora, ti o ai promisa de la Ghila
32
11

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515