REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Agresorul sexual din autobuz s-a predat după ce imaginile au ajuns publice

Agresorul sexual din autobuz s-a predat după ce imaginile au ajuns publice

Virgil STOIAN 2 martie 2024 | 09:52 1915

Individul care a aruncat violent o tânără dintr-un autobuz după ce anterior o agresase sexual s-a predat vineri la poliție. Asta doar după ce autoritățile au făcut imaginile publice și au cerut ajutorul populației. Vă reamintim că poliţiştii din Piteşti au făcut publice, vineri, imagini cu un tânăr care a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz.

Agresorul sexual din autobuz s-a predat dupa ce imaginile au ajuns publiceScenă cu agresorul

După zile întregi în care a fost căutat, individul s-a predat și este cercetat de autorități.

Agresiunea s-a petrecut în luna ianuarie. Tânăra care este împinsă violent din autobuz și se izbește de asfalt le-a povestit polițiștilor că cel care i-a făcut asta a atins-o în zonele intime în timp ce aștepta în stație.

Toată scena s-a petrecut în fața altor călători, nimeni nu a intervenit. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe. Făptașul purta haine deschise la culoare și mai era însoțit de patru băieți. Abia vineri, în ziua în care scena agresiunii a fost prezentată publicului, agresorul s-a predat.

"Poliţiştii de investigaţii criminale piteşteni desfăşoară verificări pentru identificarea unui tânăr (...) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei staţii pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiştilor din municipiul Piteşti. Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alţi patru tineri care îl însoţeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliţie", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au făcut verificări în imediata apropiere a locului faptei, precum şi la liceele din zonă, astfel că suspectul şi cei care îl însoţeau ar fi avut posibilitatea să afle că se efectuează cercetări pentru clarificarea situaţiei, însă nu s-au prezentat la audieri. "Rugăm persoanele care pot da relaţii cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalţi tineri care apar în imagini să contacteze poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, la numărul de telefon 0248 607 009", au precizat reprezentanții poliției.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
autobuzele moderne trebuie sa aibe buton de alerta conectat la politia transporturi sau jandarmerie . asa pot autoritatile sa i astepte sau sa i ia din mers pe agresori . legea spune ca nu poti sa faci dreptate pe persoana fizica , devii martor sau chiar inculpat daca te amesteci fizic .
0
0
Gata recunosc, eram eu si eram beat, ma predau!
0
1
Legea nu protejează nici victima nici eventualii martori din potriva sunt expuși la presiuni din partea infractorilor și a familie acestora deci e legea junglei scapă cine poate
10
0
Fata aceasta are parinti ,are prieteni ? Intreb si eu ...In Albania acel derbedeu era deja schelet
13
1
Am intervenit eu cand un e***c pakistanez din piata Grivitei fuma in autobuz. Soferul a zis ca el nu are ce face, iar restul calatorilor au tacut cat imi lua mama la carici individul. Am coborat la alta statie decat trebuia. Nu, multumesc, alta data nu voi mai face asta.
8
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016