REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
23.8° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Ai avut parte de o seară nebună în club? Secretul artistei Adele pentru a scăpa de mahmureală

Ai avut parte de o seară nebună în club? Secretul artistei Adele pentru a scăpa de mahmureală

A.F. 15 august 2024 | 00:00 149

Mahmureala, acea senzație de disconfort binecunoscută, este prețul pe care mulți îl plătesc după o noapte plină de distracție și cocktailuri savurate fără rețineri. După ce petrecerea se termină și luminile se sting, dimineața aduce cu ea un mix de dureri de cap, greață și oboseală care pot transforma o zi obișnuită într-un adevărat test de supraviețuire. Celebra artistă Adele a dezvăluit cum face față la mahmureală!

Ai avut parte de o seara nebuna in club? Secretul artistei Adele pentru a scapa de mahmurealaAdele

Secretul artistei Adele pentru a scăpa de mahmureală 

În timp ce cânta pe un stadion din Munchen la începutul acestei luni, artista a spus: „Hidratați-vă în timp ce vă deshidratați este ceea ce îmi place să spun pentru că asta înseamnă că pot să beau cu adevărat. Sunt britanică. Cheia pentru a putea bea toată ziua și toată noaptea este să bei un pahar cu alcool, apoi un pahar cu apă, iar un pahar cu alcool, și din nou un pahar cu apă.”

Holly Crossley, director de comerț al unei mărci de apă din Marea Britanie, este de acord că Adele are într-o anumită măsură dreptate, dar sugerează că există o metodă pentru a face acest „remediu” împotriva mahmurelii și mai eficient.

„Să rămâi hidratat în timp ce consumi băuturi alcoolice este esențial deoarece alcoolul poate duce la deshidratare. Pentru a menține hidratarea, alternați băuturile alcoolice și apă și alegeți băuturi cu conținut mai scăzut de alcool. Mâncați alimente bogate în apă, cum ar fi pepenele verde și castraveții și păstrați lucrurile naturale și simple. În plus, prehidratează-te bând multă apă înainte de a începe să consumi alcool și asigură-te că te hidratezi după ce ai băut, mai ales înainte de a merge la culcare.

Este important să limitați cofeina și gustările sărate, deoarece pot crește deshidratarea. Fii atent la semne de deshidratare, cum ar fi gura uscată, dureri de cap și amețeli. Prin implementarea acestor strategii, vă puteți bucura de băuturi în mod responsabil, menținând în același timp o hidratare adecvată și o bunăstare generală.”, a spus aceasta, citată de The Mirror şi preluată de Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365