REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.1° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
28.1° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Al doilea bărbat care a primit o inimă de porc s-a stins

Al doilea bărbat care a primit o inimă de porc s-a stins

Mariana MURAT 4 noiembrie 2023 | 00:00 1271

Caz șocant! Cel de-al doilea bărbat care a primit o inimă de porc a murit. Bărbatul a fost operat în urmă cu doar șase săptămâni. Doar atât a mai trăit după ce medicii i-au făcut transplantul. Primul bărbat din istorie, aflat în același caz, a murit și el.

Al doilea barbat care a primit o inima de porc s-a stins Lawrence Faucette

În urmă cu șase săptămâni, medicii efectuat cel mai dur transplant din lume. Un bărbat a primit o inimă de porc în urma acestei operații. Bărbatul a supraviețuit în urma operației, iar astfel și-a continuat viața. Însă, în ultimele câteva zile a început să se simtă rău, iar medicii au sesizat că organismul lui începe să respingă inima.

Al doilea bărbat care a primit o inimă de porc a murit

În cele din urmă, starea bărbatului s-a agravat tot ani mult, iar acesta s-a stins din viață. Lawrence Faucette a fost al doilea om din istorie care a primit o inimă de porc, transformată genetic înainte de operație. A fost vorba, de fapt, despre o operație esxperimentală, iar bărbatul și-a dorit să învețe o lecție în urma acestei experiențe.

Medicii de la spitalul unde a fost operat au declarat că Lawrence Faucette a vrut să le dea șansa să profite de ocazie și să efectueze o astfel de operație, folosind astfel corpul său. Scopul experimentului a fost să descopere dacă o ființă umană poate să primească un organ de la un animal, în cazul în care nu există un organ disponibil pentru transplant.

Ultima dorință a domnului Faucette a fost ca noi să profităm la maximum de ceea ce am învățat din experiența aceasta, astfel încât alții să aibă o șansă la o nouă inimă atunci când un organ uman nu este disponibil. A spus echipei de medici și asistente care s-au ocupat de el că ne iubește. Ne va lipsi foarte mult”, a declarat a declarat dr. Bartley Griffith, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513