REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Alec Baldwin, dat din nou în judecată, după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin, dat din nou în judecată, după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Valentina CAMARA 1 martie 2023 | 00:00 331

După cum bine știm cu toții, Halyna Hutchins a murit după ce a fost împușcată accidental de Alec Baldwin, în luna octombrie 2021. Actorul a fost dat din nou în judecată. Ce noi acuzații i se aduc, dar și din partea cui.

Alec Baldwin, dat din nou in judecata, dupa ce a impuscat-o mortal pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin nu trece prin momente ușoare de când a ucis-o accidental pe Halyna Hutchins în platourile de filmare. Actorul are un nou proces, după ce a fost dat în judecată.

Alec Baldwin, dat iar în judecată

Actorul a fost dat în judecată de trei membrii care fac parte din echipa filmului „Rust”. Persoanele care îl duc pe Alec Baldwin într-un nou proces susțin că ar suferi de anxitate și stres posttraumatic după ce au văzut cum Halyna Hutchins a murit împușcată.

Membrii care vor să-l ducă pe Alec Baldwin din nou în fața autoritățiilor sunt Doran Curtin, care este asistentul unui designer de costume, Ross Addiego, operator, dar și Reese Price, care este supervizor al echipelor de prindere.

„Reclamanta Curtin și-a pus mâinile pe abdomenul lui Hutchins, încercând să găsească sursa durerii lui Hutchins și să-și dea seama ce se întâmplă. Pe măsură ce haosul continua, reclamanta Curtin a fost scoasă din Biserică. Odată ajunsă afară, s-a prăbușit din cauza efectelor exploziei și a șocului împușcăturii”, se arată în acuzațiile aduse la adresa lui Alec Baldwin.

Actorul revine pe platourile de filmare

În urmă cu ceva timp s-a anunțat că Alec Baldwin va reveni pe platourile de filmare după accidentul mortal care a șocat pe toată lumea. Actorul se va bucura, de asemenea, de rolul principal, în ciuda faptului că este acuzat de omor din culpă.

Directoarea de imagine, în vârstă de 42 de ani, nu a avut șanse de supraviețurie în urma împușcăturilor. Alec Baldwin susținea la vremea respectivă că nu știa că arma era încărcată cu gloanțe reale.

Decizia ca Alec Baldwin să revină pe platourile de filmare a fost luată pe data de 5 octombrie, anul trecut, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303