REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alec Baldwin le mulţumeşte susţinătorilor săi după anularea procesului pentru omor prin imprudenţă

Alec Baldwin le mulţumeşte susţinătorilor săi după anularea procesului pentru omor prin imprudenţă

A.F. 16 iulie 2024 | 00:00 40

Actorul american Alec Baldwin le-a mulţumit celor care l-au susţinut după ce procesul în care a fost acuzat de omor prin imprudenţă a fost anulat de o judecătoare din New Mexico, informează DPA.

Alec Baldwin le multumeste sustinatorilor sai dupa anularea procesului pentru omor prin imprudentaAlec Baldwin

Judecătoarea Mary Marlowe Sommer a decis ca acuzaţiile de omor prin imprudenţă emise împotriva lui Baldwin în legătură cu împuşcarea mortală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al peliculei ''Rust'' să fie retrase.

Judecătoarea a respins irevocabil procesul din cauza conduitei necorespunzătoare a poliţiei şi procurorilor, care ar fi ascuns de apărare dovezi privind muniţia.

După verdict, Baldwin a izbucnit în plâns şi şi-a îmbrăţişat soţia, Hilaria, care la rândul ei era în lacrimi.

Actorul în vârstă de 66 de ani, cunoscut graţie rolului din sitcomul ''30 Rock'' şi din emisiunea de satiră ''Saturday Night Live'', risca o condamnare de 18 luni la închisoare dacă era găsit vinovat.

Sâmbătă, Baldwin a scris într-un mesaj publicat pe Instagram: ''Sunt prea mulţi cei care m-au susţinut şi cărora le mulţumesc acum''.

''Voi toţi aceştia, nu veţi şti niciodată cât de mult apreciez bunătatea de care aţi dat dovadă faţă de familia mea''.

Actorul a distribuit o fotografie în care apare pe când urmărea procedurile din instanţă.

Actorul Jeremy Renner, cunoscut datorită unor roluri în filme Marvel, a scris un mesaj de susţinere la adresa lui Baldwin: ''Să ai noroc, domnule!''

Actorul de teatru şi televiziune Anthony Hopkins a comentat cu un emoji sub formă de inimioară, iar actriţa Frances Fisher, cunoscută graţie rolului din ''Titanic'', a scris: ''Indiferent ce se va întâmpla, suntem de partea ta, Alec''.

Armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, a fost condamnată la 18 luni de închisoare după ce, la începutul anului, a fost găsită vinovată de omor prin imprudenţă pentru moartea lui Hutchins, sentinţă împotriva căreia a depus recurs, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510