REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alertă alimentară! Lidl retrage de la vânzare biscuiți care pot conține bucăți de METAL

Alertă alimentară! Lidl retrage de la vânzare biscuiți care pot conține bucăți de METAL

Mariana MURAT 22 februarie 2024 | 11:57 3099

Compania de retail Lidl a notificat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor cu privire la retragerea de pe rafturi a unui produs care poate conține bucățele de metal.

Alerta alimentara! Lidl retrage de la vanzare biscuiti care pot contine bucati de METALBiscuiții retrași

Compania de retail Lidl a notificat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor cu privire la retragerea de pe rafturi a unui sortiment de biscuiți cu ciocolată. Retragerea vine după o informare din partea producătorului. ”Oostherhout, firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. retrage în prezent de pe piață produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024. 

În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat. În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice”, potrivit ANSVSA, conform realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cititi etichetele si o sa vedeti ca 80% sunt produse sunt romanesti inainte de a manca k*t .
1
0
Ce căutați la Kaufland,Lidl,Carrefour și alte reziduuri ale u.e ?
7
1
Imi vine sa vomit, bai oameni buni e posibil asa ceva. Ne otraviti copii dupa ce platim taxe si impozite. Alo autoritatile care ingurgitati salarii si sporuri pentru ce haliti banii sa imputiti birourile si scaunele de transpiratie? Demisia demisia demisia
8
1
da ma faceti dulciuri acasa cu faina de grau din ukraina si alte ingrediente la fel de toxice tot de la supermarket! sau poate gasesti faina pe la particulari facuta din acelasi grai dar mai castigi si o cacareaza de soarece!
5
4
În CT sa mai deschis un market faceți coadă la produse cancer r*mânul consumă toate gunoaiele din UE Dacă biscuiții au termen aproape un an sânt făcuți din ingrediente de doi bani Învățați să faceți dulciuri acasă mai ales dacă sânt și copii in casă În marketuri produsele sânt verificate de Leonesa Coafeza Statul r*mân te vrea bolnav nu controlează unde trebuie
7
2
Terminati cu prostiile , romanii mănâncă orice ,este știut faptul că organismul uman are nevoie de fier cu cât cantitatea este mai mare cu atat mai bine ptr. organism .
5
4
fierul face bine la anemie!!
6
1
In rest toate sunt bune. Niciun produs nu provoaca cancer
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510