REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
25.1° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Alertă! Atac terorist la Bruxelles: doi turiști suedezi au fost uciși. Video

Alertă! Atac terorist la Bruxelles: doi turiști suedezi au fost uciși. Video

Andreea CONDURACHE 17 octombrie 2023 | 00:00 4298

Un schimb de focuri de armă a avut loc luni seară, în Bruxelles, centrul capitalei belgiene, anunță parchetul local. Cel puțin două persoane au murit. Potrivit unei înregistrări video postate pe site-ul ziarului flamand Het Laatste Nieuws, bărbatul înarmat, îmbrăcat cu o jachetă portocalie fluorescentă și aflat pe un scuter, a fugit după ce a tras cu o pușcă automată. O purtătoare de cuvânt a procuraturii s-a limitat să spună că a fost deschisă o anchetă, dar nu a putut comenta deocamdată motivul. Împușcăturile au avut loc în apropiere de Place Sainctelette. Într-un filmuleț pe care l-a postat pe internet, autorul împușcăturilor a afirmat că aparține Statului Islamic și s-a lăudat că a ucis „răufăcători”. În discursul său foarte violent, el a spus că a împușcat două persoane pentru a „răzbuna musulmanii și că trăim și murim pentru religia noastră”. Mai devreme în cursul zilei, Slayem Slouma (numele său în videoclip) scrisese un mesaj despre copilul musulman înjunghiat duminică la Chicago, explicând că, dacă ar fi fost creștin, „ar fi fost numit terorism și nu o crimă brutală”.

Alerta! Atac terorist la Bruxelles: doi turisti suedezi au fost ucisi. Video

Cel puțin două persoane au fost ucise, luni seară, în capitala Belgiei, de un bărbat înarmat cu o pușcă de asalt. Atacatorul a declarat ulterior că este membru al grupării Stat Islamic. Se pare că cele două victime ar fi cetățeni suedezi și purtau tricouri suedeze, în parte pentru că în această seară are loc meciul Belgia-Suedia. Martorii de la fața locului au spus că atacatorul a fost auzit strigând „Allah Akhbar”, iar până acum nu a fost prins de oamenii legii.

Alerta! Atac terorist la Bruxelles: doi turisti suedezi au fost ucisi. Video

Atacatorul a difuzat un mesaj video pe Facebook, după ce a deschis focul în centrul capitalei belgiene, lângă o sinagogă. În mesajul video postat de atacator, el pretinde că este membru al ISIS ( Statul Islamic) și se laudă că i-a ucis pe "necredincioși". În discursul său foarte violent, el a spus că a împușcat două persoane pentru a "răzbuna musulmanii și că noi trăim și murim pentru religia noastră". Individul purta o vestă portocalie fluorescentă.

Video:

.

Il tuo browser non supporta il tag iframe

Martorii de la fața locului au spus că atacatorul a fost auzit strigând „Allah Akbar”. Atacatorul ar fi coborât de pe un scuter, cu o armă automată și a început să tragă la întâmplare în trecători. El purta o vestă portocalie fluorescentă.

Alerta! Atac terorist la Bruxelles: doi turisti suedezi au fost ucisi. Video

Potrivit informațiilor presei belgiene, cele două victime sunt de naționalitate suedeză și purtau tricouri suedeze, în această seară are loc meciul Belgia-Suedia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astept cu interes infiintarea Califatelor Germaniei, Frantei si Belgiei.
4
0
Pentru "VOTE GUN RIGHTS". Oamenii normali, din pacate, nu o sa isi ia arme de foc. Din principiu si din lipsa de bani. Interlopii in schimb o sa fie primii care o sa isi ia. Cate doua, trei fiecare dupa posibilitati. Urmarea cred ca ti-o poti inchipui.
2
1
Drept liber la arma de foc cu glontz, ca in State. Abia asa se regleaza toate - inclusiv politia, armata si pensiile speciale.
1
2
Ce spui tu prietene "DUPA"? Ca ne aperi tu? Presupunand ca esti "the real thing", eu pun intrebarea, cati mai sunt ca tine, care macar declarativ, sa spuna ce ai zis tu. Parerea mea sincera: putini, foarte putini.
2
0
Auzi ce spune"Dupa"ca aceia in numele carora vorbeste el le apara copiii romanilor de terorishti,bai limba voi luatzi pozitzie de dreptzi in faza unor interlopi vai mama lor si vorbesti de teroristi si apropo de venituri sa stii ca exista politisti si judecatori si in alte state membre U.E. care si ishi fac traba mult mai bine decat voi si cu venituri mai mici raportate la salariul mediu din tarile lor,defapt dasta va critica toata tzara pentru ca in ciuda eforturilor facute de stat pentru drepturile nemeritate pe care le avezi,voi speciali Romaniei tot niste spagari atzi ramas,mai tupeistule daca aveai bun simtz taceai din gura.
4
0
In Suedia au ars Coranul pe strada si nu s a luat nicio masura. Oare la va steptati dupa acel eveniment? Semeni vant culegi furtuna.
1
2
Sa ii adune vits aia imbecila si toata sleahta de onanisti si swingers de la Bruxelles,si sa ii bage la dinsa in gaoz.....si la onanistii limbisti la fel!
3
2
Tie nu iti e rusine? Care politie? Aia burtosi care nu au intervenit nici la Bacau cand a sechestrat si omorat ala doi muncitori si nici la fetele alea pe care le-a omorat criminalul de Dinca? Care armata, aia in care se bea toata ziua, se ingrasa ca porcii, nu au echipamente si nu fac antrenamente? Astia crezi ca ne salveaza pe noi? Aiuritule. Ce scrii tu e nesimtire curata!
6
1
Nu ai coerenta in ce spui. Fii atent la articol si la topic. Nu a zis nimeni ca jidanii sunt buni. Nici pe aia nu ii vrem. Dar aici era vorba de teroristii care fac atentate in Europa. Astia trebuie rasi de pe fata pamantului. Ce treaba are America cu nenorocitii astia dejectii umane? Ce teeaba aveau aia doi suedezi de i-a omorat dementul asta? Hai sa fim obiectivi si sa nu mai aruncam intotdeauna vina pe America. Si sa fim corecti. Tu daca esti de-al lui Putin, lasa-ne ca nu tine vrajeala
5
0
Și eu sunt militar am pensie 2000 de euro nu cumva să mi-o tăiați. Am furat motorină și cartofi toată viața am furat și materiale de construcții am construit o vilă cu soldații , ce e drept și munceam câte 40 de minute pe zi. Acum sunt șef la poliția locală iar șpagă salariu și muncesc alții pentru mine. La război... băgăm civilii ăștia proști care ne plătesc pensiile nesimțite.
9
2
le dam casa ,masa , drepturi egale si ei omoara ! asa e recunostinta unora fata de prostia altora!
9
0
Ce la taiati pensiile si salariile militarilot si politistilor o sa va aparati singuri. Sa vad atunci cine va va elibera copilul luat ostatic. Cand se va imtampla asa ceva in Romania abia atunci o sa constientizati cata nevoie aveti de magistrati militari si politisti. Acum urlati sa munceasca fara bani. Maine veti urla ca vi s a rapit fata de islamisti si nu aveti cui sa cereti ajutor. Popor de frustrati!
4
16
America e singura tara din istorie care a folosti bomba atomica impotriva civilor! si nu una ci 2..voi nu vedeti cine e dracu aici pe bune .culmea ca nimeni nu zice nimic ..cand america isi baga coada iese naspa..e normal ca are interese acolo ca de aia se baga cum i dadea ban si la iran..ca petrol ca alea alea stiti voi ,asa si aici..dar cu se va intampla ceva nasol ,senilu de bidon va face o dandanaie de ne va trage pe toti in ea..tineti minte AMERICA 2 BOMBE NUCLEARE singure in istorie care au omorat civili de nu i au putut numara..deci hai mai usor cu harneala si israel care se pisa pe curcea noastra ca eu nu cred in maria si iisus deci marsh fariseii si irod imparatul la evrei l au rastignit pe iisus unde au acum au si podul lu irod la ei..hai maesh cu jidanii cas mai rai ca tiganii
9
18
Expulzați toți islamiști înapoi spre tarile lor. Altfel asta ne așteaptă pe toți. Moarte și atacuri peste tot!
34
2
Europa trebuie c*rățată de gunoaie Mizeriile din conducerea statelor UE au adus aceste infecții in Europa Acum fac pe proștii că sânt atentate Ați adus gunoaie in UE aveți mizerie și deranj
28
0
Unde p**a mea sunt criminalii in serie? Futui in gura sai f*t azi si maine ca unu nu se apuca de scarbele astea ca sa scapam de ei. Cica criminali in serie... nici astia nu mai sunt ce erau...
13
0
La ce m**e are asta, ma mira cum nu si-a dat nimeni seama ca e din ISIS! Ce cauta scursurile astea in Europa? Dupa fata ii aduni. In 24 de ore, unu nu mai ramane liber. Sau viu depinde de ce va prevedea legea...
23
0
Acesti infecti trebuie monitorizati si la prima miscare gresita, omorati prin electrocutare.
25
0
Sa se introduca pedeapsa cu moartea!
18
0
Uite asa umbla toti teleleu ptin Europa cu armele dupa ei. Europa e departe de America. Ori le ia gatul autoritatile la aceste dejectii, ori ne da si noua arme.
24
0
I-au primit toate statele, fara sa ii verifie si fara sa stie ce face fiecare si cu ce se ocupa. Le dau si ajutoare. Nu numai ca i-au primit, dar au eliminat pedepsele cu moartea. Din pacate, mor oamrni nevinovati din cauza unor conducatori incompetenti!
29
0
Afara cu ei din Europa. Europa Alba si Crestina.
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712