REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Alertă! Conductă de gaz fisurată accidental pe DN 73, în Argeș

Alertă! Conductă de gaz fisurată accidental pe DN 73, în Argeș

Mariana MURAT 21 septembrie 2023 | 16:05 686

Este alertă pe DN 73, în Mărăcineni, Argeș! O conductă de gaz a fost fisurată accidental! Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului. Ce informații se știu până în momentul de față. Autoritățile au oprit circulația.

Alerta! Conducta de gaz fisurata accidental pe DN 73, in Arges

Autoritățile au fost alertate joi cu privire la o situație de urgență în localitatea Mărăcineni din județul Argeș. Conform informațiilor furnizate de Poliția Argeș, s-a constatat fisurarea accidentală a unei conducte de gaze pe DN 73.

Conductă de gaz, fisurată accidental pe DN 73


Poliția Argeș a primit alerta privind incidentul, mobilizând imediat forțe pentru a gestiona situația. Echipele de intervenție sunt coordonate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care asigură sprijinul necesar pentru intervenția pompierilor și echipajelor specializate, precum și pentru dirijarea circulației.

Totutul a avut loc în curtea unui imobil, adiacent sensului de deplasare spre Pitești. La fața locului, au fost mobilizate patru echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Conform informațiilor furnizate de ISU Argeș, incidentul s-a produs ca urmare a avarierii unei conducte de gaze de către un utilaj.

În sprijinul intervenției, a fost solicitată și prezența unui echipaj al furnizorului de gaze. Ca măsură de precauție, circulația pe ambele sensuri de mers a fost oprită, pentru a se evita riscuri suplimentare.

Echipele de intervenție depun eforturi susținute pentru remedierea situației și reluarea circulației în siguranță, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu trebuie sa ai studii la Oxford sa știi ca înainte de începerea acestei acțiunii trebuie sa ai la dispoziție anumite planuri din care sa rezulte existenta acestor conducte, poziționarea lor etc.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016