REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

ALERTĂ: Constanţa se apropie de CARANTINĂ?!

ALERTĂ: Constanţa se apropie de CARANTINĂ?!

Replica API 16 martie 2021 | 13:17 10434

Incidența cazurilor de coronavirus din municipiul Constanța continuă să crească, aceasta ajungând, marţi, 16 martie, la 4,62, cu 1.441 de cazuri noi. Având în vedere că luni, 15 martie, incidenţa a fost de 4,26, cel mai probabil municipiul Constanţa ar putea intra în carantină până la finele lunii.

Vă reamintim că intrarea în carantină se face odată ce incidenţa atinge pragul de 6 la mia de locuitori.

Precizăm că măsura carantinei presupune ca orice deplasare în afara locuinței să se facă pe baza unei declarații pe propria răspundere.

Totodată, menționăm că incidența pe județ a ajuns, marți, 16 martie, la 3.02. Astfel, în cel mai scurt timp se va întruni CJSU pentru aplicarea scenariului roșu la nivel de județ.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vine carantina iuhuuu
3
1
Nu respect nimic doar ca sa te oftici tu muistule. Cat tu stai in casa eu si alte zeci de mii umblam pe strazi bem futem petrecem ne dam cu virusu, pe cand tu lepra stai in camara ca sa nu racesti.
6
4
salile de jocuri etc!!!
9
2
Imi bag pula in toti cretinii care nu respecta un minim de masuri preventive, o masca si un spalat pe maini! Va fut pe toti in gura aia proasta, nenorocitilor!
20
15
Ai uitat sa iti bagi pula si in Klaus-Cap de Vaca si in Catu-balbaitul si in Orban-alcoolistul ! Ce naiba ... da dovada de corectitudine : astia subt primii care isi bat joc de poporul roman !!!
12
10
Imi bag pula in Cosha, Arafat si toti oligofrenii care promoveaza gripa chinezeasca.
15
9
Penrru 14.22. Am fost si m-am intalnit cu ma-ta pe hol. Am futut-o in gura, in cur, apoi m-am pisat pe pizda ei nerasa de 40 ani, apoi am vomitat pe ea si am plecat la Cin Cin. Esti prost rau de tot. Tu esti imbecil de ala care canduce singur in masina cu masca pe muie? Hahahha
3
15
Nu ati inteles, vine Pastele
9
6
Daca ar fi fost pe bune acum orasul Constanta deja era in carantina dar se mai spera poate scade incidenta si se evita carantinarea cu toate ca e greu cu prosti care nu pot sa renunte la tot felul de petreceri unele si cu lautari si singura vinovata pentru starea asta de fapt este legea prea permisiva care nu are pedese mai mari pentru patroni de localuri si lautari care dupa ce au fost prinsi odata ei repeta fapta fara frica pentru ca legea este blanda si le permite lucrul asta,este la fel cu ceace faceau patroni de cluburi vara trecuta.
18
5
Sami bag sula in pandemia lor
7
11
ne persecuta astia.noi stim ca e vreo 6-7.dar vrea timisul si clujul sa ia caimacul.Cica ei e fruncea. huooo.las ca va prindem la vara
6
6
Trebuie sa iesim toti in strada.cat sa ne mai prosteasca?la munte nu mai e carantina cand e lumea buluc? Futu-va in gura de lepre
26
9
La mai mare frate Ene . Hai ca se poate si mai mult
5
2
mincinosilor, tine ti lumea in casa sa nu faca gat , ca neam saturat de hotia voastra
19
8
Da,s-a cam terminat sezonul de schi,treceti din nou in case! Incidenta creste in ciuda faptului ca lumea se vaccineaza si se poarta masca! Pai atatea luni cat nu am fost obligati sa purtam masca si in aer liber,ci doar in spatii inchise,incidenta nu crescuse asa de mult!
24
5
Ce o sa faci tu ma daca ne baga in carantina? Taci si inghite!
9
3
S-au inmultit COVIZII si COVidioti precum coiotii
12
3
Bagati ne voi un carantina ca o sa vedeti ce pl o sa beliti
9
12
ftv n gura cu planu vostru ,cu incidenta pulii ,cu crestera artificiala cu ordinele primite ,de unde m.m apar deodata intr-o saptama cazuri la foc automat cand sant vaccinati pe zi mii de persoane plus cele deja vindecate de covid care au capatat o imunitate
26
9
Cei care inca au dubii despre pandemie sa faca o vizita la Infectioase, sectia de covizi, or sa isi schimbe parerea. Referitor la incidenta pe judet, cine contribuie la cresterea acesteia? Arafat? Tot noi, nerespectand niste simple reguli. Pt. idiotii care inca se mai agita ca vor socializare si fara reguli, meritati sa traiti intr-un oras de cacat. Viata nu inseamna doar ture cu masina pe tomis sau cafele la Filicori. In Germania amenda pentru nerespectare ajunge la 25mii eur, si acolo chiar se aplica legea. De aia sunt cu 100 ani in fata noastra
40
29
De cand a inceput sa se auda despre covit si de cand noi am fost obligati sa purtam masca . Eu doar prin marile magazine am purtat pentru ca nu am avut chef sa ma iau de gat cu caini pusi te autoritati sa ne haituiasca . Eu lucrez cu foarte multi oameni si daca era sa patesc ceva se intampla in tot timpul asta . Suntem manipulati ordinar si asta este concluzia mea . Sunt foarte multi creduli si este greu sa ii faci sa inteleaga ca sunt manipulati .
27
22
Urmeaza si tulpina franceza tocmai gasita ieri. Stati in casa ! Carantina ! Somn usor.
21
10
Ce ne trebue noua teatru daca avem la televizor in fiecare zi Las Fierbinti? sa vezi acolo poante razi de te caci pe tine. Multe expresi gen ba iesti prost ceai facut bobita sti ce zic sant deja foarte folosite de baeti
20
9
La Teatrul Oleg Danovski sunt multi balerini pozitivi. Pt ca vineri au avut inregistrare cu un balet si nimeni nu purta masca. Ca asa le spun sefii Chereches. Demisia Daniela Vladescu
14
12
Traim vremuri grele in care logica elementara nu mai functioneaza. Strabunicii nostri au prins vremuri asemanatoare cand statul i a trimis la lupta cu rusii pentru petrol. Lipsa petrolului innebuneste guvernele ca se prabusesc bursele si bancile.
13
7
la filicori pe lapusneanu era terasa plina aseara, ba o sa muriti daca nu iesiti la cafenele, vizita-ti-va la casele voastre ba, sau stati cu parintii si nu va lasa cu musafiri
16
8
cu 51% si or sa fie in carantina aia fara covid
6
4
incat nu intelege ca incidenta aia se calculeaza cum vrea pla lui arafat. Securica asta mic, voiculescu tocmai a schimbat, din nou formula de calcul, ca nu mai crestea numarul de covizi, si trebuia sa-i dea un avant, sa fim si noi in rand cu restul tarilor. Voi, stati in casa, ca stati pe datorie majoritatea.
24
11
Baga-mi-as pula-n tine si-n ma-ta, futu-va-n gura de preventivii pulii mele, sclavetzi nenorociti.
18
21
multa muie la idioti....se stiu ei care....
10
1
Sper sa iei covid
14
14
Nu exista covid, e doar o raceala, nu purtati botnita. Doar asa vom scapa de covidioti.
17
30
Imi bag pula in toti cretinii care nu respecta un minim de masuri preventive, o masca si un spalat pe maini! Va fut pe toti in gura aia proasta, nenorocitilor!
32
44
Securistul voiculescu a schimbat modul de calcul al incidentei covid si de aia apar asa zisele cazuri multe.
41
19

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016