REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
27.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

ALERTĂ COVID LA CONSTANŢA: SPITALELE sunt PLINE, INCIDENŢA APROAPE de 6

ALERTĂ COVID LA CONSTANŢA: SPITALELE sunt PLINE, INCIDENŢA APROAPE de 6

Replica API 25 martie 2021 | 13:55 7024

Incidența cazurilor de coronavirus din municipiul Constanța continuă să crească, ajungând, joi, 25 martie, la 5,82, cu 1815 de cazuri noi.

Potrivit informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Constanța, rata de infectare la nivelul județului este de 3,80. Un alt fapt îngrijorător este lipsa paturilor libere la ATI în spitalele constănţene.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si e vina noastra ca voi nu ati cumparat aparatura pentru ATI ? cand ati incasat bani garla de la polulatie.
1
0
Recunostinta vesnica virusului. La multi ani!
4
1
de !a ati spit jud pleci si cu o bavterie rezistenta la orice!putorile de asistoante o fraca in camera de garda,ee aia mai iau foc gugustiucii.la ce salarii imense le.a dat pesedeil,de ce sa mai munceasca?sper sa crape din pesedei pe acolo,karma nu iarta!
3
1
Consider ca regulile nu trebuie sa fie incalcate, dar voi guvernatilor sunteti nesimtiti. Pentru 1000 de oameni pe care oricum i a durut undeva de aceste reguli voi condamnati zeci de mii de oameni care au nevoie si nu au acces la serviciile de sanatate. In plus, mizerii umane precum Orban, Vela, sefi din politie, etc , pozeaza in salvatorii natiei dar ei nu respecta nimic conform devizei: fa ce zice popa nu ce face popa.
10
1
Cazuri noi nu scrie activeda e greu asta e vraj3ala ieftina anu trecut nu ne vaccinam si era identic..hmmm hai ca rezolvati si Constanta hai Chitace baga si tu
6
4
Cazuri active...
0
1
dar cum se face ca aceste noi cazuri au fost in apropierea sarbatorilor?intreb pentru un prieten
8
2
Oh nuuuuuuuuuu
5
1
mergeti si cantati la alta masa ca noi ne-am saturat!
18
8
Las ca scoate Teodosie moastele alea magice le plimba un pic prin oras pe urma la baga sub sticla sa le pupe toti credinciosii, o slujba strasnica dar nu de Pastele catolicilor ca a zis ca aia sunt niste infideli necredinciosi si suntem scapati. Trecem in secolul al XVI-lea!
14
8
Populatia este de vina. Lumea poarta masti ieftine,se spala cu sapun ieftin si nu trimite ode in slava prea iubitilor conducatori. Romanii primesc testari gratuite,cei saraci sunt ajutati,cei izolati la fel,au si medicamente compensate 100% de stat,nici nu mai stiu sa zic cate face guvernul celui mai inalt om al lumii,Iohannis. Nimai inconstienta nemernicului popor face ca virusul sa faca atatea victime si asistentele,medicii ar trebui sa faca voluntariat,sa se sacrifice pe altarul democratiei romanseti si in clipa mortii de epuizare,sa rosteasca un salut inchinat iubitilor conducatori .
12
10
Voi mai pune-ti botu? Nu a-ti citit ce a scris pe feisbuk doaman sosanca?
7
21
Pentru a scade numarul de virusi din Brasov, primarul a hotarat sa lase prosteala pentru altii si intetzice masinile diesel in oras. Astfel scade consumul de petrol si mor petrovirusii covid. In curand vom afla ca asta este solutia sa nu mai blocheze fraierii economia.
11
5
nici un prezicator nimic ...........ce dracu doar nu toti credeti va virusu exista.............semneaza .......oaca .....al romanicai
2
13

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016