REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.5° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Alertă! Cum a fost demascat un pedofil care-și făcea veacul prin City Mall! Video

Alertă! Cum a fost demascat un pedofil care-și făcea veacul prin City Mall! Video

R.C. 1 august 2024 | 00:00 1049

Este de-a dreptul revoltător! Un pedofil umblă liber prin cartierele Constanței, iar pe această cale tragem un semnal de alarmă către toți tutorii legali! Individul folosește fel și fel de aplicații sau platforme de socializare, păcălește minorele să se întâlnească și... cine știe ce scenarii de groază au loc după ce copilele naive îi pică în plasă.

Alerta! Cum a fost demascat un pedofil care-si facea veacul prin City Mall! VideoPedofilul

La 26 de ani intenționa să iasă la întâlnire cu o minoră de 15 ani

Potrivit informațiilor noastre, un grup de băieți din Constanța au ademenit un bărbat în vârstă de 26 de ani, dându-se drept o minoră de 15 ani. L-au făcut pe individ să vină după ea în parcul Tăbăcăriei, în vecinătatea City Mall-ului. Tinerii au așteptat ca pedofilul să ajungă la locație, păstrând legătura cu el în timp real. L-au înconjurat și l-au ironizat, aducând confetti și punându-i întrebări incomode. Bărbatul, văzând că este filmat într-o situație de toată jena, a început să se fâstâcească, neștiind cum să iasă din mizeria în care propriile sale intenții bolnave l-au adus.

Alerta! Cum a fost demascat un pedofil care-si facea veacul prin City Mall! VideoPedofilul

„E ok dacă am doar 15 anișori?”

Așa cum reiese din conversația dintre individ și presupusa minoră, aceasta i-a subliniat foarte clar vârsta pe care o are. La 15 ani, o adolescentă nu poate fi decât elevă, astfel că bărbatul, cu 11 ani mai în vârstă, s-a gândit că aceasta va fi ușor de ademenit și păcălit.

Alerta! Cum a fost demascat un pedofil care-si facea veacul prin City Mall! VideoConversația dintre pedofil și presupusa minoră de 15 ani

„«Abea» aștept să te vad, ești prea frumoasă”

Din fericire, în cazul de față, nu a fost decât o capcană și incidentul nu s-a soldat cu victime, însă un banal joc de imaginație ne poate evidenția cât de rău s-ar fi putut termina povestea, dacă ar fi fost vorba despre o minoră reală. Adesea adolescentele sunt păcălite de propriile lor sentimente sau de lipsa afecțiunii în familie. Indiferent de cauzele ce stau la baza deciziei de a ieși cu un bărbat mult mai vârstă, problema este că acești pedofili fără scrupule profită de lipsa de experiență a acestor copile.

În cazul individului de față, și-a dat întâlnire cu minora fără vreo reținere, iar la capitolul „vrăjeli” stă foarte bine. Dacă ar fi fost vorba despre o adolescentă îndurerată, în căutare de afecțiune sau validare, el ar fi fost prințul pe cal alb care i-ar fi oferit exact ceea ce avea nevoie.

Alerta! Cum a fost demascat un pedofil care-si facea veacul prin City Mall! VideoConversația dintre pedofil și presupusa minoră de 15 ani

A dat anunț către prietenii săi pedofili, abuzând limba română: „vreo 25 de copi“

Bărbatul, evident afectat și cu orgoliul pus la pământ de cele întâmplate, s-a gândit să-și anunțe și restul găștii de pedofili să nu cumva să pice în plasa în care a picat el, așa că și-a pus chiar la descriere anunțul bine structurat. Individul nu doar că a amenințat că-i va vătăma corporal pe cei care l-au făcut de râs, dar a vătămat iremediabil și limba română. Slabe sunt șansele ca scopul întâlnirii cu o școlăriță să fi fost reluarea unor lecții din gramatica sau ortografia de bază ale limbii române. Este exclusă varianta ca acesta să fi dorit doar să-i împrumute manualele.

Alerta! Cum a fost demascat un pedofil care-si facea veacul prin City Mall! VideoDescrierea profilului pedofilului, pe o platformă destinată întâlnirilor amoroase

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi,multe minore s bunici.Deci ce aveți voi cu bunicile oamenilor?Nu au dreptul la viață personala?Așa că ăla nu e pedofil din două motive.Unu' ,periculosul din poză pare cam naiv,să nu zic puțin dus cu pluta,cu scuzele de rigoare. Doi,nu poți fi numit pedofil dacă te dai la bunicuțe.Poate gerontofil, dar nu merge nici asta din cauza vârstei. Paradox.
0
0
Miroase a justițiarul din Berceni. Un alt pedofil violator ce ii place sa se dea in spectacol cu inscenarile lui.
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513