REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
27.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Alertă! Cuțite și alte arme albe aduse de revoluționari, în Parlament

Alertă! Cuțite și alte arme albe aduse de revoluționari, în Parlament

Andreea VREJOIU 12 mai 2023 | 13:29 2060

Doi bărbaţi de 71 şi 74 de ani, care urmau să participe la o conferinţă dedicată revoluţionarilor, au fost prinşi la intrarea în Palatul Parlamentului cu arme albe - un box metalic şi cuţite tip briceag, ei fiind duşi la audieri. Unul dintre ei a afirmat, enervat de control, că acasă are şi o ”grenadă”. Poliţiştii continuă verificările în acest caz.

Alerta! Cutite si alte arme albe aduse de revolutionari, in Parlament

„La data de 12.05.2023 , Sectia 17 Politie a fost sesizata de ASP Galiceanu cu privire la faptul ca la intrarea C1 in Palatul Parlamentului lucratorii din cadrul SPP, în urma controlului de securitate, au găsit obiecte interzise la deținere asupra numiților P.A.,  un box metalic, respectiv Ț.F., două cuțite tip briceag.

Aceștia au calitatea de revoluționari și urmau să participe la Conferința Naționala Pentru Demnitatea Revoluționarilor din Decembrie 1989, ce se desfășoară în incinta Palatului Parlamentului, în sala “Nicolae Iorga”. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, unde urmează să fie preluate pentru stabilirea situatiei de fapt. Ultima persoana a facut afirmatia, iritat fiind de control, ca si acasa detine o ,,grenada”. Continuam verificarile”, a transmis Poliția.

Celor doi bărbați li s-au deschis dosare penale pentru port sau folosire de obiecte periculoase.

Alerta! Cutite si alte arme albe aduse de revolutionari, in Parlament

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, unde urmează să fie preluate de G.O. pentru stabilirea situației de fapt. Ultima persoana a făcut afirmația, iritat fiind de control, că si acasă deține o ,,grenadă”.

Vă reamintim că, Ariadna Cîrligeanu, şefa Tineretului AUR, a încercat să intre în Parlament cu patru gloanţe. Ar fi vorba de muniţie de calibru 7,62.

Ariadna Cîrligeanu are 22 de ani și în postări de pe Facebook sau articole de presă apare ca fiind președintele filialei AUR din Botoșani, președintele Organizației de Tineret din partid și președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012 din care a făcut parte încă de la înființare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bricege ca cel cu maner de lemn se gasesc peste tot; nu stiam ca sunt arme albe; dar daca sunt arme albe de ce se comercializeaza fara aceasta mentiune intr-un mic prospect insotitor ca la medicamente - domne fi atent ca ai cumparat o arma alba si exista legea cutare care te sanctioneaza in unele situatii si de ex nu ai voie sa umbli cu el pe strada, institutii, etc iar acum scandal cat casa; inca o mica dovada ca suntem condusi de idioti; eventual interziceti-le ca sa fie lucrurile simple si clare ptr tot poporul
2
0
face reclama iinfractorilor polaris ! Mwie !
3
0
Sunteti iubiti de popor...inarmati oamenii si o sa vedeti voi
6
1
Va e frica f morti mami voastre de hoti
6
0
Avea omul tirbusonul si ati luat foc
4
0
Da slanina....slanina nu aveau? Da ceapa?Astia cu briceagul au facut rivolutiunea? De acuma vor sufla si n iaurt astia la intrarile sparlamentului...a innebunit lupu'
5
0
Se ascute lupta de clasa
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513