REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alertă! Explozie la bordul unei nave, în Șantierul Naval Midia; mai multe persoane rănite. Video

Alertă! Explozie la bordul unei nave, în Șantierul Naval Midia; mai multe persoane rănite. Video

Victor ROTARU 7 aprilie 2023 | 09:11 5859

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 7 aprilie, în Capul Midia, la șantierul naval, acolo unde a avut loc o explozie. Nava se află sub pavilion Sierra Leone, și se ocupa cu transportul de mărfuri generale, aflându-se pentru reparații în Șantierul Naval Midia.

Alerta! Explozie la bordul unei nave, in santierul Naval Midia; mai multe persoane ranite. Video

Potrivit primelor informații, explozia a avut loc în urma acumulării de gaze, la motorul termic acolo unde se efectuau reparații.

Update:

„Explozia nu a fost urmată de un incendiu. În momentul de față sunt 3 victime, 2 prezintă arsuri la nivelul feței.” au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Video:

Update:

La fața locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ATC și un SMURD B de la Stația Midia, Detașamentul Port cu 1 ATPVM, Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare și Detașamentul Palas cu o autospecială SMURD C și 2 SAJ.

Update:

O singură persoană a necesitat îngrijiri medicale suplimentare, fiind transportată la spital. 

Ce spun reprezentanții ANR

„O explozie puternică s-a produs în această dimineață la bordul unei nave sub pavilion Sierra Leone. Nava de transport mărfuri generale se afla pentru reparații în Șantierul Naval Midia. Din primele informații trei persoane au suferit arsuri și au fost preluate de Serviciul de Ambulanță. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.”

Update: ,,O explozie puternică s-a produs în această dimineață la bordul unei nave sub pavilion Sierra Leone. Nava, ce transporta balast, se afla pentru reparații în Șantierul Naval Midia. Ofițerii de căpitănie din cadrul Serviciului Siguranța Navigației -Zona Midia au fost alertați la ora 09:02 cu privire la explozia ce a avut loc la nava aflată la grinda Docului nr. 2, pe partea de Vest. În momentul deflagrației aveau loc lucrări de reparații în sala mașini, în zona motorului principal. Trei persoane au suferit arsuri. Una dintre victime a fost transportată la spital, iar celelalte două au primit îngrijiri medicale la fața locului. Din fericire explozia nu a fost urmată de un incendiu și nu există nici urme de poluare. Au fost demarate cercetările pentru a se stabili cauzele producerii exploziei”, au transmis reprezentanții ANR.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El era preocupat sa goneasca pompierii din santier, sa nu aiba reclama negativa, nu de soarta oamenilor.. Un patron j***s
0
1
Protecția Munci doarme ,adică iau salariu degeaba, trebuea să măsoare noxele înainte de începerea executări lucrări,muncitorii sunt nevinovați.
4
2
Santierul a foat furat de Psd prin Dragomir, familie psdista de frunce. Fa profit distruge santierul si trimite oamenii la munca in UE ca acolo daca nu muncesti esti dat afara
3
1
Lasati-l pe comandantul de cursa lunga Sincan Florin sa coordoneze actiunile de salvare. Este doctor in profesionalism. Si nava plina de oi care s-a scufundat in 2019 tot el a coordonat actiunile de salvare. Respect. (sic)
3
2
La cata coruptie si neprofesionalism exista in Romania, nu va mirati.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510