REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

ALERTĂ! False vaccinuri anti-COVID au apărut la VÂNZARE pe rețelele sociale

ALERTĂ! False vaccinuri anti-COVID au apărut la VÂNZARE pe rețelele sociale

Replica API 27 decembrie 2020 | 14:25 2561

Catherine De Bolle, directoarea Europol (agenţia Uniunii Europene pentru cooperare în materie de aplicare a legii), a avertizat asupra pericolului apariţiei unor false vaccinuri împotriva coronavirusului, scrie digi24.ro

Într-o serie de declaraţii publicate duminică în ziare aparţinând grupului media Funke, De Bolle a vorbit despre riscul real ca delincvenţii să încerce să profite de cererea uriaşă pentru vaccin, transmite Agerpres.

Şefa Europol a avertizat că oficialităţi din domeniu au identificat deja semne concrete ale unor posibile acte criminale, cum ar fi faptul că presupuse vaccinuri sunt oferite spre vânzare pe social media.

Ea le-a cerut europenilor să aibă grijă, afirmând că oricine a riscat şi a dat curs unor asemenea oferte va avea cel mai probabil surpriza să constate că nu va primi nimic sau va primi un fals vaccin, ultima variantă putând avea serioase consecinţe din punct de vedere al sănătăţii celui care cumpără aşa ceva.

De Bolle a insistat că Europol a trimis deja alertele corespunzătoare şi le-a cerut statelor membre să acţioneze cu prudenţă.

Autorităţile trebuie să fie pregătite şi pentru tentativele de a fura vaccinul, a adăugat ea, afirmând că Europol a identificat posibile puncte nevralgice. În fine, De Bolle a menţionat că departamentele de poliţie din întreaga Uniune Europeană conlucrează pentru a proteja transportarea vaccinului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Retelele sociale - adevarate pepiniere de prosti.
1
0
Hai la hora Poptile
0
0
Vai de gramatica ta dodo..habar nu ai unde sa pui virgula, nu mai zic de cum scrii alte cuvinte.lol
2
0
Dodo, la tine chiar este vorba de gramatica limbii romane! O problema grava!...
9
0
prinda - nu e vorba de gramatica limbii romana ci de compunere a unei fraze in care sint folosite cuvinte inexistente Ciudat ! asta este ori dupa un chef mai zdravan ori a tras ceva pe nas ori din pacate o avea ceva probleme de sanatate mintala Nu-i de ris Cit despre procurarea vaccinului din talcioc trebuie sa fi ca aia de jos Cei care se ocupa cu vaccinarea sa nu primeasca clienti cu marfa lor ci numai oficiali Si pina la urma cit de prost sa fi sa dai o gramada de bani cind stii s-au ar trebui sa sti cum trebuie manipulat vaccinul
2
6
Salut sunt de la politia limbii romane, esti arestat
10
1
Sumplu sa orinda catba si se lasa de sportu asta sa se dea drept cumparatori si ka puscarie
1
9

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620