REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alertă în București din cauza unui pachet suspect aflat pe bulevardul Kiseleff

Alertă în București din cauza unui pachet suspect aflat pe bulevardul Kiseleff

Valentina CAMARA 14 martie 2023 | 09:31 1852

Este alertă în centrul Capitalei marți, 14 martie a.c., după ce un pachet suspect a fost găsit pe bulevardul Kiseleff. Traficul în zonă a fost restricționat.

Alerta in Bucuresti din cauza unui pachet suspect aflat pe bulevardul Kiseleff

Prezența pachetului suspecte a fost semnală la 112. La fața locului, pe bulevardul Kiseleff sunt polițiști, pirotehniști și pompieri. Traficul este restricționat pe o bandă de circulație pe durata intervenției. Oamenii sunt rugați să nu se apropie.

Update: "Pachetul" respectiv era, de fapt, un geamantan în care se aflau haine, conform știrileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma bucur ca ai revăzut seria BD dupa recomandarea mea( la o ata postare a ta de tipul asta) sa ,,iei cu scoarta de copac ca face bine .E si rasul o terapie...
1
2
jucaria americanilor...
1
2
Apropo, trolache! Ambasadara Rusiei din Romania se afla pe șoseaua Pavel D. Kiseleff 6, București 011346, Romania. Deci, "Ce facem noi, ca cetateni cinstiti, cand gasim pe strada un portofel cu o suma de bani in el?", trolule putinist? Cum procedam, agitatorule? Verifici prima data daca sunt ruble in portofel, ca poate l-a "scapat" pe jos, "din greseala", Valeri Kuzmin, pentru trolii rusi din Romania, care au fost "scoliti online" la Fabrica de Troli din Sankt Petersburg, fondata de "Bucatarul lui Putin" Yevgeny Prigozhin, care este de asemenea si fondatorul mercenarilor teroristi globali WAGNER care fac in prezent genocidul din Ucraina? Deci, este acel geamantan suspec, sau nu? Era la doi pasi de Ambasada Rusiei din Romania, nu? Daca era Putin in interior? Hmm? Se zvoneste ca Putin a murit, iar faptul ca au inceput invazia este pentru ca asta a fost ultima sa dorinta pe care a rostit-o cu limba de moarte "Ca URSS sa fie refacut", iar ce vedeti voi al tv este doar o SOSIE a lu Putin. Plauzibil! "The Russian web brigades, including Internet Research Agency, became known in the late 2010s for the Russian interference in the 2016 United States elections. The Internet Research Agency has employed troll armies to spread propaganda, command Twitter trends, and sow fear and erode trust in American political and media institutions."
11
0
Nimic nu este un exercitiu mai bun decat evenimente de genul. Nimic nu ar fi mai rau, daca ar ignora astfel de evenimente, iar rezultatele ar fi catastrofale in urma unei explozii. Ca "si-au dat singuri de lucru sau nu", e fix decizia lor. De asemenea, nimic nu "antreneaza" mai bine populatia pentru situatii de "urgenta adevarata", decat "exercitii" precum acesta. Nu numai echipele speciale sunt nevoite sa fie pregatite pentru astfel de nenorociri, dar si cetatenii au nevoie de un astfel de "antrenament" al vigilentei civice. Deci, "Ce facem noi, ca cetateni cinstiti, cand gasim pe strada un portofel cu o suma de bani in el?", trolule putinist? Cum procedam, agitatorule?
11
0
de plictiseala ne dam singuri de lucru, cautand geamantane burdusite cu chiloti murdari
2
10

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510