REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
18.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Alertă în Bucureşti, după ce o mamă și cei doi copii ai săi au fost uciși

Alertă în Bucureşti, după ce o mamă și cei doi copii ai săi au fost uciși

A.F. 6 august 2024 | 20:00 2579

O mamă și doi dintre copiii săi au fost găsiți morți într-un apartament de pe Calea Moșilor din București. Cele trei victime ar fi fost ucise cu sânge rece chiar în casă. Două dintre cadavre au fost găsite în saci.

Alerta in Bucuresti, dupa ce o mama si cei doi copii ai sai au fost ucisi

Potrivit primelor informații, doi suspecți se află în custodia poliției și au fost duși la audieri. Aceștia ar fi chiar doi dintre fiii femeii ucise.

Vecinii celor trei au declarat că unul dintre suspecți ar fi avut interdicție de a se apropia de cele trei victime, scrie antena3.ro.

Apelul la 112 ar fi fost dat de unul dintre cei doi suspecți, iar cei doi ar fi fost găsiți de polițiști pe holul blocului, în fața ușii apartamentului în care a avut loc crima.

Criminaliștii se află în acest moment la fața locului și cercetează împrejurările în care a fost comisă crima.

Cei doi fraţi au fost duşi la audieri.

Criminalul ar fi consumat droguri

Femeia locuia în casă împreună cu cei patru copii, trei băieți, dintre care doi gemeni și o fată. Principalul suspect este unul dintre frații gemeni, cunoscut cu probleme psihice. Acesta și-ar fi omorât întâi fratele, apoi mama și sora, apoi a rămas în casă cu cadavrele.

Când fratele său geamăn a ajuns acasă de la serviciu și nu i s-a răspuns la ușă, a sunat la 112. În momentul în care poliția a intrat în apartament, l-au găsit pe geamănul ucigaș lângă trupurile neînsuflețite.

Unii vecini spun că criminalul ar fi consumat și droguri și că auzeau deseori țipete în casă, iar azi dimineață s-ar fi auzit țipetele surorii acestuia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303