REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alertă în Bulgaria. O dronă kamikaze a căzut într-o localitate aflată la aproape 35 de km de granița cu România

Alertă în Bulgaria. O dronă kamikaze a căzut într-o localitate aflată la aproape 35 de km de granița cu România

Andreea CONDURACHE 18 septembrie 2023 | 08:59 1092

O dronă kamikaze a căzut noaptea trecută în Bulgaria, la marginea unei localități din nord-estul țării, la aproximativ 35 de kilometri de granița cu România.

Alerta in Bulgaria. O drona kamikaze a cazut intr-o localitate aflata la aproape 35 de km de granita cu Romania

Autoritățile de la Sofia nu știu dacă aparatul de zbor aparține Ucrainei sau Rusiei, dar spun că încărcătura explozivă nu s-a detonat pentru că aterizarea a fost una destul de lină.

Jurnaliștii bulgari scriu că drona are trei metri lungime, iar bomba - aproximativ 50 de centimetri.

Zona a fost izolată, în timp ce geniștii au fost trimiși la fața locului, să dezamorseze încărcătura explozivă, conform digi24.ro

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din ODESA pana in BUCURESTI este distanta extrem de mica. Facand un exercitiu de imaginatie, Ucraina poate oricand captura un "ROI DE DRONE KAMIKAZE", daca ar fi echipata cu astfel de sisteme avansate anti-drone pe care le foloseste NATO. Apoi Ucraina ar putea sa dirijeze spre Bucuresti "ROIUL DE DRONE KAMIKAZE" made in Iran, folosite de Rusia Z, lovind obiective militare din Bucuresti, sau chiar in Dobrogea mai aproape, dar pentru O GRAVITATE MAI MARE, ar lovi capitala BUCURESTI. Apoi poate fi "DOCUMENTAT" absolut totul si rezultatul anchetei fulger este clar: RUSIA A ATACAT CAPITALA ROMANIEI CU "ROI DE DRONE KAMIKAZE", provocand pagube masive si pierderi de vieti omenesti. AUTOMAT activam articolul 5 si NATO incepe "ULTIMUL RAZBOI MONDIAL", vom merge spre MOSCOVA sa denaZificam Rusia de Putin si lacheii cu Z. Bineinteles, China, Coreea de Nord, Iran, Belarus, Siria si restul comunistilor/dictatorilor vor sari in ajutorul RuZiei- RAZBOI NUCLEAR. Daca Putin nu moare curand, MURIM TOTI!
10
0
Apropo! Exista sisteme avansate de bruiaj / contramasuri, care pot"CAPTURA"DRONELE INAMICE, inclusiv DRONELE KAMIKAZE "made in Iran" folosite de orcii rusi sa bombardeze Odesa, la o aruncatura de bat de Romania. Asta inseamna ca, exista un risc major ca ucrainenii sa poata folosi asemenea sisteme si sa"captureze"astfel de drone kamikaze folosite de rusi, ele ramanand in pozitia "IDLE" dupa bruiajul asupra lor, sau deplasandu-se la viteza extrem de mica, astfel acele sisteme anti-aeriene de bruiaj pot chiar prelua controlul aspra dronelor, aducandu-le la sol, sau MAI GRAV, le pot dirija spre o tara vecina, ca de exemplu ROMANIA care este MEMBRA NATO-OTAN (cea mai puternica alianta militara din istorie). Asta inseamna ca, orcii rusi se joaca grav cu focul cu bombardamentele langa granitele NATO, caci Ucraina poate (SI ARE TOT DREPTUL, caci incearca sa scape de sub ocupatia abuziva a rusilor), poate printr-un "CASUS BELLI" sa dirijeze dronele rusesti in ROMANIA, sa inceapa RAZBOI MONDIAL
16
0
La asta asistam de cand au aparut"LEGIONARII"AUR(sau mai bine spus partidul / VOCEA POLITICA a ultrasilor SEPARATISTI anarhisti pro-Moscova din gruparea terorista "UNITI SUB TRICOLOR"). Asistam la tot felul de sabotaje, tragedii, "accidente grave" provocate in mod intentionat, precum exista suspiciuni ca au fost si la tragedia de la CARIERA DE LA JILT, prin care au cerut FIX DEMISIA LUI VlRGlL POPESCU, "INAMICUL NUMARUL 1 al AUR", dupa declaratile in care a fost AUR adus in prim plan cu legaturile cu MOSCOVA, cand adevarul dureros l-a facut pe GEORGE SIMION sa-l "bata pe umar" pe POPESCU. Tragedia de la Jilt a fost"RASPUNSUL AURolacilor"din"UNITI SUB TRICOLOR". AUR avand"activitati unioniste"langa Jilt cateva zile inainte! SCOPUL? EVIDENT, POLITIC! CAMPANIE ELECTORALA pentru alegerile din 2024 ca vor ROexit, scoaterea din UE si NATO, ca vezi dom'ne "BASARABIA E ROMANIA si KOSOVO E SERBIA" si alte copilarisme, printre care is "TRANSILVANIA E HUNgaria", dar aici intervine DUBLU STANDARD.
16
0
TIPIC! Admiratorii lui Putin, au si bulgarii SOSocii si AURolacii lor. Amintiti-va ALARMELE FALSE cu BOMBA la spitale, cand AURolacii organizau proteste, urcandu-se pe cadavre IAR SI IAR, dupa tragedia in care tanara a murit pe holurile spitalului... Avea dreptate premierul bulgar ca el nu negociaza cu teroristii. Aplaudacii de partid sau idiotii utili cu studii inferioare sau lipsa, calca compatriotii in picioare, se urca peste cadavre pt."mai multi verzisori". Exact asta vedem si cu tractoristii din Bulgaria. Am vazut-o si in Romania si cu profesorii scosi in strada de sindcatele pesedisto-feseniste, pentru ca apoi sa apara "SUPERMAN CIOLACU" si sa "SAVE THE DAY", sa-i trimita el in banci pe profesori cu o marire se salariu si sa salveze copiilor"LUATI OSTATICI"cu greva/examene. CAMPANIE ELECTORALA! Ciolacu are pe sub camasa, pe sub cravata, costumul de SUPER-CIOLACU PESEDE FESENE ILIESCU MOSCOVICI "reloading". Poate au dreptate cu proteste, dar printre ei sunt"TERORISTI IN CAMPANIE"
16
0
in mod normal, ar fi trebuit s-ao vada si romanii: au vazut-o? linga fostele galerii soveja este un pompos centru de cercetari al armatei.
0
0
E clar ca, la fel ca si celelalte, este ucrainiana.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510