REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
20.6° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Alertă în Tulcea: un bărbat a dispărut în apele Dunării. Video

Alertă în Tulcea: un bărbat a dispărut în apele Dunării. Video

Victor ROTARU 12 iunie 2024 | 16:00 1196

În cursul zilei de ieri, 11 iunie, pompierii tulceni au fost alertați despre faptul că o persoană, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Sfântu Gheorghe din județul Covasna, în timp ce se afla pe malul Brațului Sf. Gheorghe a dispărut în cursul nopții.

Alerta in Tulcea: un barbat a disparut in apele Dunarii. Video

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a intervenit imediat un echipaj de căutare salvare cu o ambarcațiune, iar căutările au fost efectuate până la lăsarea întunericului din păcate, fără niciun rezultat pozitiv. În cursul zilei de astăzi, căutările turistului au fost reluate cu două echipaje, unul de scafandri din cadrul ISU Brăila și unul de căutare salvare cu o ambarcațiune IB5. Căutările sunt efectuate în condiții de vizibilitate zero, la o adâncime pe alocuri de peste 8 metri.

Alerta in Tulcea: un barbat a disparut in apele Dunarii. Video

„Salvatorii tulceni fac un apel către toți pasionații de pescuit și iubitorii de natură și Deltă să fie vigilenți când stau pe malul Dunării ori a apei, să nu se scalde sub nici o formă în apele curgătoare și să acorde o atenție sporită în cazul în care pescuiesc pe timpul nopții. De asemenea, în cazul în care sunteți nevoiți să vă deplasați cu ambarcațiuni, vă reamintim că purtarea vestii de salvare este obligatorie! Aceasta vă poate salva viața chiar dacă considerați că sunteți buni înotători! Apele Dunării nu iartă!”, au transmis reprezentanții ISU Delta

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos!! -----> da.gd/rumarktik
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279