REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Alertă! Incendiu la Centrala Nucleară de la Cernavodă

Alertă! Incendiu la Centrala Nucleară de la Cernavodă

Virgil STOIAN 11 iunie 2024 | 11:31 6344

Alertă la Cernavodă, la unitatea nr 2 a Centralei Nucleare. Potrivit informațiilor noastre ar fi vorba despre un incendiu, în zonă fiind degajări mari de fum. Clădirea a fost evacuată.

Alerta! Incendiu la Centrala Nucleara de la Cernavoda

„Este vorba despre un incendiu minor, fără flacără, la Unitatea nr 2 de la Centrala Nuclearelectrică, incendiul se manifestă la o pompă. Se intervine cu doua autospeciale de stingere și o autoscară. Nu se impune transmiterea mesajului RO-Alert fără a fi pusă în pericol populația” au transmis reprezentanții ISU.

„Pompierii constănțeni intervin pentru lichidarea unui incendiu minor, fără flacără, izbucnit la o pompa de la Unitatea 2 de la CNE Cernavodă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nici evacuat întrucât este vorba despre zona operațională. Situația este sub control, incendiul a fost localizat și se lucrează pentru răcire. Intervenim cu 23 de pompieri și 3 mașini de stingere, o autoscară și un echipaj de prim ajutor. Situația este în dinamica, vom reveni cu mai multe informații pe parcurs.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fumigena la deruta sa nu cerem renumararea voturilor la primarii in constanta ca s-a furat cu spume !!!
0
0
PENTRU....NAE ROSU...SA-L PUPI IN....RUK... PE IONEL BUCUR. DE LA 1 mm. ..MERITA...SI TU ESTI EXACT CA EL...SUCCESURI..
3
2
Ionel Bucur a fost unicat la Centrala Nucleara! Nu se mai gaseste o astfel de persoana, mare respect pentru acest om!
3
3
Cel in cauza era Bucur Ionel când a început lucrările la Unitatea 1 stătea intr -o baraca și nota mașinile care intrau pe poarta mai târziu sa făcut inginer și și a luat și doctoratul.Cine poate...osu mi roade !
8
4
ARE DREPTATE ...RELU...CERNAVODENII AU FUNCTII DOAR LA MATURA...IAR TOTI STRAINII DE CERNAVODA,OCUPA FUNCTII GRELE..IN URMA CU PESTE 35 ANI, ERAM DE SERVICIU LA UN PUNCT CONTROL ACCES LA CNE...APARE UN TIOP CU O PUNGA DE UN LEU IN MANA,SI INTREABA... AICI ESTE ...ATOMICA...??? NICI NU STIA CE CAUTA...ACEL INDIVID,ERSTE PE O FUNCTIE GREA LA CENTRALA NUCLEARA...ASA VA TREBUIE CERNAVODENI...VOI MUNCITI SI ALTI PARVENITI INCASEAZA FOLOASELE...
11
2
Azi a intrat bonurile a intrat banii. Boierie la CNE ptr noi sholdovenii. Cernavodenii lucreaza doar la matura si la paza.
7
2
UNDE-I FUM...ESTE SI CALDURA...RUSINE PENTRU CNE... ORAS CU CENTRALA NUCLEARA DE PESTE 30 ANI, SI NOI LOCUITORII NE INCALZIM CU LEMNE SI CUTII DE CARTON...MARE RUSINE..
25
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436