REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alertă la Costinești! O mină marină ar fi explodat lângă mal. Video

Alertă la Costinești! O mină marină ar fi explodat lângă mal. Video

Ana Maria LIPAN 14 august 2023 | 09:47 4875

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 14 august a.c., în Costinești, în zona digului din fața Hotelului Forum, acolo unde a avut loc o explozie. Echipele de intervenție sunt în alertă, mai ales că ar fi depistat o a doua mină, care încă plutește.

Alerta la Costinesti! O mina marina ar fi explodat langa mal. VideoFoto cu rol ilustrativ

Potrivit primelor informații, ar putea fi vorba de o mină marină. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2 și RHIB Eforie. Explozia nu a provocat victime sau pagube.

Update: Nu există victime, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

„În această dimineață, în jurul orei 09:00 am fost solicitați, prin apel unic 112, să intervenim în stațiunea Costinești, acolo unde a avut loc o explozie pe dig. La fața locului au fost alocate mai multe resurse din cadrul ISU Dobrogea al județului Constanța. De la stația Tuzla, o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor și, de asemenea, ambarcațiunea RHIB. În aceste momente vor pleca și colegii cu echipajul CBRN. Ajunși la fața locului, colegii au perimetrat zona și au constatat faptul că este vorba despre o explozie în dig. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Video:

Update: Cu privire la explozia semnalată în această dimineață în zona digului din zona Costinești, Garda de Coastă verifică situația la fața locului.

,,În ceea ce privește cea de a doua mină semnalată ca plutind în derivă în aceeași zonă, vă informăm că Forțele Navale Române au pregătit o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia, urmând ca împreună să se deplaseze, în cel mai scurt timp posibil, în raionul indicat in vederea evaluării situației și intervenției pentru neutralizare, in măsura în care mina este identificată”, au transmis reprezentanții Forțelor Navale.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sfarsit un adevar dupa ce toata vara la stiri ne-ati intoxicat cu furtuni pe litoral, invazie de alge, ecoli si holera in apa, invazie de scoici, apa e foarte rece, preturile sunt mari etc. In alte tari totul e minunat, apa e calda, preturi mici in Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia etc. Dupa ce ca nu stin sa ne vindem marfa mai scuipam si in ciorba noastra
0
0
Sa bășit sora primarului,nu ia prit carnea de miel .
1
0
armata PESEDISTA romana a declarat ca NU EXISTA NICI O MINA !!! Dormiti LINISTITI, romani ... armata romana " ISI FACE DATORIA " non-stop !!!
1
0
Poate ați vrut să scrieți submarină
1
0
Inca e bine; bine ca nu cad rachete ratacite cum s-a intamplat in bulgaria cand americanii au bombardat serbia
1
3
POATE CA AU SI ELE RABDAREA LOR,AU AUZIT SCALALAIT DE PARIZER ,ALA DE HAUR SI ALTI DOCTORI FIERTI PE GRAMATICA SI MORFOLOGIE SI SINTAXA SI LE-A SARIT CAPSA ACOLO UNDE SE AFLA SINGURUL KARAOKE DE MANELE,EAT-TI-AS YOUR FENDER BOSULICA
1
5
Paza de Coasta unde dormea?
6
0
Slava UKRAINA !!!!
4
7
hai, ziceti ca ucraina le-a trimis da-v-as mwie !!!
9
6
ASTEPTAM SI DE ZIUA MARINEI UNA PENTRU MINE
8
4
gata horeca, intrati pe profit ! hamsia langa mina e prajita la fix. ospatarii aduna resturile pe dig. ce mai vreti ? a-ti fost pe pierdere tot timpu da acuma va vine castigu ! luati cu hamsie !
11
2
Au început artificiile de ziua Marinei Romane ! Yohanis nu vine ,știe el de ce !
10
4
Mai sa fie exact de ziua marinei cabd vin toti bosii la parada sa vada ca avem si noi activitate a naibii bomba cum a ajuns ea la noi exact cand trebuia
15
3
Pai si noi ce facem cu ticketele ?, daca mai vin vreo doua poate mai scad preturile ca altfel e jale !
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510