REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Alertă la Costinești! Zeci de turiști au ajuns la spital cu probleme digestive. Video

Alertă la Costinești! Zeci de turiști au ajuns la spital cu probleme digestive. Video

Victor ROTARU 11 iulie 2023 | 08:02 3821

Alertă în Costinești! Cadrele medicale SMURD și SAJ Constanța au fost solicitate să intervină în cursul serii de luni spre marți, 10 spre 11 iulie a.c., în stațiunea Costinești, acolo unde mai mulți turiști au acuzat probleme digestive. Vorbim despre 21 de turiști, printre care și 6 copii, care au fost transportați la spital.

Alerta la Costinesti! Zeci de turisti  au ajuns la spital cu probleme digestive. Video

Potrivit primelor informații, 21 de pacienți au fost transportați la UPU Constanța (11 femei, 4 bărbați, 6 copii). La fața locului a intervenit o autospecială ATPVM, o autospecială SMURD, și 2 autospeciale SAJ. La locul solicitării a rămas o ambulanță SAJ C pentru evaluarea altor pacienți. 

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea

,,Am fost solicitați prin apel unic la 112 să intervenim în stațiunea Costinești, acolo unde mai multe persoane acuzau stări de rău. La fața locului au fost alocate mai multe resurse din cadrul ISU Dobrogea: ATPVM, o autospecială SMURD, și 2 autospeciale SAJ. 21 de pacienți au fost transportați la UPU Constanța (11 femei, 4 bărbați, 6 copii)”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanule sa te pisi pe Armenia...cu tot cu Vosganian
0
0
Cauze posibile?Ce spun cei de la UPU?Ce spun turistii,sper ca macar unul poate vorbi sa explice simptomele?!Articol incomplet!
2
0
Unitate turistica armeansca? Branza cu aracet? Pipernchi? Ce drq se serveste acolo?
5
1
Au mancat la Pescaria lui Matei!
3
1
saude k ar fii ceva ,ho lera ?
2
4
Nu ma intereseaza ce spun cei de la isu; ma intereseaza ce spun cei de la anpc, politie, procuratura - pentru ca este un atentat grav la sanatate, in cazuri rare se poate chiar muri, ansvsa, dsp si cine stie ce alte agentii si ce ancheta s-a facut imediat, ce amenzi foarte consistente s-au dat sau daca era cazul ce licente s-au ridicat temporar sau chiar definitiv pentru stim cu totii foarte bine ca sunt multi escroci iresponsabili care nu au ce cauta in alimentatia publica dar magarii din parlament au facut legi mult prea tolerante pentru ei si in orice caz este imposibil sa-i scoti din domeniu
13
0
faceti plangere la politie si la protectia consumatorului si cereti despagubiri si daune
12
1
Fratilor, unitatile de cazare de 1 si 2 stele sunt bombe. Si retineti un lucru, hotelurile bulgaresti de 4 stele sunt comparative cu cele de 3 stele in Romania. Bulgarii au o stea in plus, sa de-a bine. Si bulgarii, au bombele lor. Am lucrat la o piscina in Bulgaria si nu se puneau substante pt curatarea apei deloc. Asa ca..........
12
4
Pt Adrian. Pai tu nu stii, ca asa se face !!!!! De cand lumea si pamantul. Am lucrat in bucataria bulgareasca 5 ani. Si la Nisipurile De aur si in alte staiuni . Peste tot e la fel. Este ft simplu. Nu mai meegeti in Bulgaria. Turcia este de departe nr 1 (hoteluri de peste 4 stele), dar preturile sunt mult mai mari. Deci ieftineala, presupune riscuri mari,
11
4
Aceiasi problema am avut - o in Bulgaria, la Nisipurile De Aur, la inceputul lunii iulie 2023. Numai ca acolo, conducerea hotelului nu a chemat nicio o ambulanta si ne-a trimis la spital, dar pe cont propriu. Deci si bulgarii, cei elogiati si ridicati in slavi de romani, sunt niste nesimtiti. Mentionez ca hotelul avea 4 stele, Reteta bulgareasca este ft simpla : ce nu consuma la micul dejun ''se transforma'' pt masa de pranz sau seara, Exemplu : oaule de la micul dejun le regasesti in salate orientale sau budinci., ;a mesele de seara.
7
6
Porcariile pe litoralul j***s al ticalosilor care fac hotelarie nu se mai termina. jegosii hotelieri si carciumari folosesc numai personal j***s si bolnavi fara vizita medicala si analize. Nu au capacitati de depozitare la frig a mancarii. Tin mancarea de pe o zi pe alta in conditii impropii. Itocsica oamenii si dau shpaga sa scape. In acest moment aceasta pensiune j*****a trebuie inchisa definitiv. A otravit 21 de oameni. Ce dovezi mai vreti bai jegosilor de la Directia sanitara ca sa inchideti bombele astea. Luati spaga si inchideti ochii....
17
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166