REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Alertă la liceu! Zeci de elevi au probleme din cauza unui spray lacrimogen. Video

Alertă la liceu! Zeci de elevi au probleme din cauza unui spray lacrimogen. Video

Andreea Vlaicu 13 februarie 2024 | 11:26 967

Ambulanțe și pompieri au fost chemați marți, după ora 10, la Colegiul Dimitrie Leonida din Capitală, unde zeci de elevi au acuzat stări de rău după ce un alt elev a folosit un spray paralizant pe holul liceului.

Alerta la liceu! Zeci de elevi au probleme din cauza unui spray lacrimogen. VideoColegiul Dimitrie Leonida din Capitală

Înainte de ora 11, echipajele de salvare au intervenit în imobilul de pe bulevardul Basarabia, citează știripesurse.ro

Cel puțin 20 de elevi au fost afectați, fiind evaluați medical la fața locului. Trei elevi sunt într-o stare mai gravă, fiind transportați la spital.

Update:

Un elev de 15 ani a fost identificat de poliţişti după ce ar fi folosit un spray iritant-lacrimogen în Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul s-a produs în urma unui conflict al elevului cu un coleg de liceu. "Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, de către directorul unei instituţii de învăţământ, prin apel 112, în jurul orei 10,00, cu privire la faptul că în incinta unei şcoli din Sectorul 2 un elev ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen, atât în exterior, cât şi la intrarea în instituţie", informează DGPMB. Cercetările vor fi preluate de către Serviciul Siguranţă Şcolară, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, până în acest moment au fost transportaţi la spital 17 elevi - nouă la Spitalul "Marie Curie" şi opt la Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar alţi opt copii sunt în evaluare medicală. Mai mulţi elevi au fost evacuaţi, marţi, din Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, după ce a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant, în incinta clădirii, iar mai mulţi elevi au acuzat stare de rău. Au fost alertate opt autospeciale SMURD, patru SABIF, CBRN, două autospeciale pentru victime multiple şi două autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti fratilor si la liceul Lucian Blaga , copii au grafitii si manjesc peretii prin scoala , intra fara a fi controlati !!!
0
0
Educația e zero Acest maidanez ar trebui să stea închis vreo doi ani cu reeducare
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016