REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
26.4° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Alertă nucleară la o stație de metrou din Moscova. Pasagerii au rămas blocați în trenuri. Video

Alertă nucleară la o stație de metrou din Moscova. Pasagerii au rămas blocați în trenuri. Video

A.F. 17 august 2024 | 17:23 941

Scene de confuzie și panică s-au înregistrat sâmbătă într-un pasaj din metroul moscovit. O alertă nucleară s-a declanșat, cel mai probabil accidental, în pasaj, antrenând acțiuni care au prins pasagerii în interior. Ușile blindate s-au închis automat, iar pasagerii au rămas blocați până ce problema a fost rezolvată.

Alerta nucleara la o statie de metrou din Moscova. Pasagerii au ramas blocati in trenuri. Video

Incidentul a avut loc în jurul prânzului într-un pasaj de la stația “Arbațkaia”, de pe linia Arbațko-Pokrovskaia a metroului din Moscova, relatează agenția rusă TASS.

Pe rețelele de socializare circulă imagini de la locul incidentului, canalul NEXTA postând pe rețeaua X (fostă Twitter) o filmare de la metroul moscovit.

Nu este clar motivul pentru care alerta nucleară a fost pornită, însă din cauza faptului că metrourile din Rusia sunt construite pentru a funcționa ca un buncăr antiatomic, ușile blindate s-au închis automat, iar persoanele care se aflau în subteran au rămas blocate temporar.

Potrivit Departamentului de Transport din Moscova, problema a fost remediată, iar stația de metrou funcționează acum în mod normal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-mi bag pwula-n ei de moscoviti.
4
3
"Ușile blindate s-au închis automat" Pai tocmai, asa cum se vede din poze si video usile NU S-AU INCHIS, au ramas blocate pe jumatate, cineva a uitat sa unga cu vaselina mecanismele de protejare anti-atomice, d-avai cu vodca tovarase!
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620