REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alertă! Pachet cu droguri, găsit pe o plajă din Constanța

Alertă! Pachet cu droguri, găsit pe o plajă din Constanța

Victor ROTARU, Mirela PASCAL 21 noiembrie 2023 | 13:58 4635

Alertă pe plajă! La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, a fost găsit un pachet cu o substanță albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă.

Alerta! Pachet cu droguri, gasit pe o plaja din Constantapachet cu droguri, găsit pe o plajă din Constanța

Pachetul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, fiind preluat DIICOT și de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii și provenienței substanței respective, precum și pentru dispunerea măsurilor legale. Cel mai probabil, pachetul suspect a fost a adus la mal de furtuna puternică de zilele trecute.

Și în 2019, au fost găsite droguri pe plajă

Reamintim că, în 2019, o cantitate impresionantă de droguri a ieșit la suprafață din Marea Neagră. Inițial, pachete de droguri au apărut în sudul litoralului, ulterior au fost găsite și în alte zone de pe litoral.

Alerta! Pachet cu droguri, gasit pe o plaja din Constantaancheta din 2019

Polițiștii anunțau, la acea dată, că ”în perioada 5-6 aprilie a.c., pe litoralul din judeţul Constanţa s-a depistat şi ridicat cantitatea de 131 de kilograme de droguri. Pachetele plutesc în derivă şi sunt aduse de curenţi la mal. Astfel de pachete pot fi găsite pe întreg litoralul românesc. Situaţia este cu atât mai îngrijorătoare cu cât se apropie minivacanţa de 1 mai, iar turiştii vor veni pe litoral. Drogurile sunt periculoase şi dacă le atingem, spun oamenii legii”.

Alerta! Pachet cu droguri, gasit pe o plaja din Constantapachet cu droguri găsit în 2019

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu i mai cresteti cota lu n ita prin comentarii rautacioase. Il depaseste pe el asa ceva
3
1
Hai desființează și frontiera! Ca e clar ca au venit de pe mare! Scomar doarme în port nicio constatare trai neica la frontiera!
14
0
Tot ce se găsește pe plaje ce se confisca de la alti traficanți se întorc tot în stradă Nici o data nu sa dat la televizor distrugerea lor .
11
1
Gaborii îi invață pe militieni necopți cum sta treaba cu drogurile cît de valoroase sint și ce profit mare aduc la ăi mai mari din sistem Tot ce tre sa facă este sa asculte oridenele primite și cam atît Asta este un exercițiu pentru cei care au întrat în lumea asta de narcotice
6
3
Au ajuns pe plaja aruncate și parasuta
7
2
Au venit ei tocmai de la graniță cu rusia să ascunda drogurile pe plajă. Bă jdrențelor cum dracu vinde moldoveanul ala spurcat de 30 de ani droguri ?
9
1
A lui Tocia , Rafte și Pitbull erau...le-au adus din Bulgaria...dar sunt asa p****i ca au uitat unde le-au ascuns..și le-a găsit miliția. Ce faci când găsești un portofel..obiect ..geanta .droguri...etc??..BD IN ALERTĂ...
17
0
Inainte mai ascundeau si ei o canepă ceva pe plajă , acum sau reprofilat contrabandiştii din abator , neamurile moldovenilor de la BCCO
13
2
o armata de politisti pe o plaja goala in cluburi, baruri si alte locuri cunoscute de toata lumea ptr consum de droguri nu vezi niciunul
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510